Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
51 minut temu, jarecki napisał(a):

nie słyszałem jeszcze o opaskach .

https://www.google.com/search?q=opaski+na+chorobę+lokomocyjną+dla+dorosłych&oq=popaski+na+chorobe&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqCAgEEAAYFhgeMgYIABBFGDkyCQgBEAAYDRiABDIICAIQABgWGB4yCAgDEAAYFhgeMggIBBAAGBYYHjIICAUQABgWGB4yCAgGEAAYFhgeMggIBxAAGBYYHjIICAgQABgWGB4yCAgJEAAYFhge0gEIODQzMWowajeoAgCwAgA&sourceid=chrome&ie=UTF-8

to nowosc-ledwo 20 lat temu corce pierwszy raz kupilem.. pare razy auto trzeba bylo myc.

za kilkanascie lat wymysla taka technologie ze dzisiejsze spory beda smieszne.

inpost ma cala flote dostawczakow na prad. nie wiem czy caly powiat wadowicki obsluguja ale na pewno spora czesc.

• Thanks 1
Opublikowano

To się podoba tylko by składali  i daj i daj .

O pomoc suszową  za 2023 roku ubiegało się 133 tysiące rolników. ARiMR odmówiła wsparcia 7 tysiącom rolników. Wnioski, które nie spełniły warunków zostały odrzucone i stanowiły 5,3 proc. wszystkich złożonych wniosków .

A to Minister od Rudego tylko płacze . Unia już dawno podjęła decyzje co i jak ma być .

Minister rolnictwa Czesław Siekierski (PSL) ocenił w poniedziałek w Brukseli, że wojna w Ukrainie i otwarcie rynku europejskiego dla ukraińskich towarów to czynniki, które zwróciły uwagę na zagrożenia dla unijnego rolnictwa .

Kochany Balcerek coraz śmielej podpowiada co by należało zrobić by poprawić finanse Państwa to jest bardzo dobry fachowiec . Jak Rudy posłucha , Balcerka i Rafałek to uzdrowi szybko .

Opublikowano
2 godziny temu, jacus napisał(a):

inpost ma cala flote dostawczakow na prad. nie wiem czy caly powiat wadowicki obsluguja ale na pewno spora czesc.

miesiąc już nie jeżdżą wyjadą na wiosnę tak jest u mnie u ciebie też ?  

Opublikowano
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ciekawe czy Andrzej wysłał już helikopter po Romanowskiego aby ochronić bidulka w Pałacu xD

Bodnarowi dalej Tuskowi tak jak i tobie potrzeba pokazać jakiś sukces po roku rządów i stąd ten cały pokaz jak to prokuratura aresztuje PIS . 

Opublikowano
58 minut temu, Agrest napisał(a):

Problem jest jak zwykle ten sam. A na imię mu PGZ. Jeśli Jelcz jest spółką należącą do Huty Stalowa Wola, a ci mają zrobić to co Koreańcy sprzedali, to przyszłość Jelcza jest nijaka.

Opublikowano

Aleeee przecież to syn z pierwszego małżeństwa. A Kurski ma papiery od biskupów że wtedy był psychicznie niezdolny. Tak więc pretensji do taty mieć nie można.

• Haha 4
Opublikowano
1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Działające placebo?🤔

przy badaniach klinicznych placebo dziala na wielu..

1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ciekawe czy Andrzej wysłał już helikopter po Romanowskiego aby ochronić bidulka w Pałacu xD

po co ? taki pis-owiec wyklety to tylko kanalami..

27 minut temu, Roman176 napisał(a):

miesiąc już nie jeżdżą wyjadą na wiosnę tak jest u mnie u ciebie też ?  

do sortowni jest z 10 km wiec moga spokojnie jezdzic miedzy paczkomatami.

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał(a):

Antoni Zdzisław?

Święty Antoni jest patronem żniw, par narzeczeńskich, sierot i dzieci, patronem zagubionych rzeczy, więźniów.

yyyyyyyy chyba jednak w dużej mierze trafione.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v