Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, mirro napisał(a):

Znaczy się co? Wolność i demokracja w Syrii?🤣

Tak dokładnie państwo przejęli grupy coś ,,á la,,państwo islamskie więc wolność i demokracja będzie taka sama jak teraz w Afganistanie no ale chyba niektórzy potrzebują tego żeby ich krótko trzymać inaczej nie potrafią normalnie żyć...

Edytowane przez MariuszDe
  • Like 1
Opublikowano

Tego ,, trzymania krótko '' każdy potrzebuje .  Wczoraj chyba pijany kierowca zabił na przejsciu kobiete , 3 dni wczesniej stracił prawo jazdy a w czerwcu miał inny wypadek gdzie obrazeń dostala młoda kobieta , wiec za duzo swobody nie jest zbyt dobre .

Opublikowano (edytowane)

https://www.wnp.pl/rynki-zagraniczne/syria-reuters-wedlug-zrodel-asad-mogl-zginac-w-katastrofie-lotniczej,894618.html Jednak Iran i Rosja są słabsze niż się mogło wydawać chociaż dla Ukrainy to nie są dobre wiadomości bo wszystkie siły rosyjskie z Syrii pewnie będą zaraz na UA.Pustke po Rosjanach chcą wypełnić żydzi  https://wydarzenia.interia.pl/raport-bliski-wschod/news-armia-izraela-wkracza-do-syrii-wzmacniaja-strefe-buforowa,nId,7871493

Opublikowano
4 minuty temu, MariuszDe napisał(a):

chociaż dla Ukrainy to nie są dobre wiadomości bo wszystkie siły rosyjskie z Syrii pewnie będą zaraz na UA

A co tam było? 

• Like 1
Opublikowano

Chyba wyczuli pismo nosem bo zdaje się że zwinęli się wcześniej.

15 minut temu, MariuszDe napisał(a):

Oooooo nie. Drugi raz bronić Syrii przed Żydami nie zamierzam. Zaraz będzie kolejna wojna obronna Izraela w czasie której poszerzy swoje terytorium.

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał(a):

Onuce sp***doli co się stało zabrakło odwagi ?.

Zabrakło siły 

6 minut temu, mirro napisał(a):

Chyba wyczuli pismo nosem bo zdaje się że zwinęli się wcześniej.

Oooooo nie. Drugi raz bronić Syrii przed Żydami nie zamierzam. Zaraz będzie kolejna wojna obronna Izraela w czasie której poszerzy swoje terytorium.

No była już taka wojna izraelsko-syryjska a wiesz jak jest szczury uciekają pierwsze z tonącego okretu

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, MariuszDe napisał(a):

Zabrakło siły 

No była już taka wojna izraelsko-syryjska a wiesz jak jest szczury uciekają pierwsze z tonącego okretu

Wielka wojna wielka sława .

Mała wojna mała sława .

Co raz więcej wojen ciekawie się zapowiada ciekawe co powie WIELKI BRAT .

Kim Dzong Un - żeby rozpętał wojnę i co by powiedział WIELKI BRAT .

Widmo nowej wojny na Bałkanach. Może wybuchnąć co powie WIELKI BRAT .

Opublikowano (edytowane)

WIELKI BRAT powie to co będzie zgodne z jego interesem jak zwykle i jak wszedzie...jak się da na czymś zarobić to trzeba to robić o i tak...sama Korea Płn ze swoim wygłodnialym narodem niewiele znaczy chyba że rzeczywiście mają ta broń atomową a jako jeden z niewielu  spasiony Kim może jej uzyc

• Like 1
Opublikowano
16 minut temu, galan99 napisał(a):

Onuce sp***doli co się stało zabrakło odwagi ?.

Rosjanie wycofali z Syrii wszystko, co mieli, w zasadzie byli tam tylko symbolicznie, tak samo jak w afryce sa teraz - kilkunastu doradców i jakies mameje, które dostają łomot od chłopaków na ulicy. Ani dobrego wywiadu, ani kogoś z kompetencjami. Zabrali wszystko na Ukrainę.

A co do tego, że Izrael zaraz rzuci się na ziemie Syrii - to bardziej niż pewne, jak rebelianci nie będa mieli za plecami żadnego wielkiego brata, to w zasadzie Syria juz nie istnieje

Opublikowano
2 minuty temu, jahooo napisał(a):

Rosjanie wycofali z Syrii wszystko, co mieli, w zasadzie byli tam tylko symbolicznie, tak samo jak w afryce sa teraz - kilkunastu doradców i jakies mameje, które dostają łomot od chłopaków na ulicy. Ani dobrego wywiadu, ani kogoś z kompetencjami. Zabrali wszystko na Ukrainę.

A co do tego, że Izrael zaraz rzuci się na ziemie Syrii - to bardziej niż pewne, jak rebelianci nie będa mieli za plecami żadnego wielkiego brata, to w zasadzie Syria juz nie istnieje

Wielki Brat dobrze powiadał ze zaczął się nowy ład świata , nowe granice wielki reset .

Opublikowano
9 godzin temu, Siedzacybyk napisał(a):

demotywatory.pl chyba kupili. przegladam to czesto, to komentarze sa tylko anty pis - rzygać się chce!

poczucie humoru to przywara udiz inteigentych a tych wsrod wyborcow pis-u brak...wiec czemu sie dziwisz ??

12 godzin temu, Bogdan_ja napisał(a):

kura wlazło jeszcze raz .,

placek nie wiem ...jedno piwo dziennie nawet liczyć ...to chyba będę musiał długo żyć 🤣🤣🤣🤣

żeby nie było kopiowania przez baraniego poganiacza to usuwam moje prywatne  fotki ..ale pewnie złapał 🤣🤣🤣🤣🤣

choć raczej śpi o tej porze 😲

ty placek jesteś za tępy aby coś w życiu osiągnąć...dziwi mnie że nie masz żadnego wstydu i pokory ...

będę wstawiał coraz więcej fotek aby ci udowodnić jak jesteś zacofany na tym swoim  śmietniku w tym zadupiu..🤪 

ogarek za to u ciebie pokora na poziomie hard level.

ty robisz to co ja 30 lat temu..tyle jestes za nami..

2 godziny temu, mirro napisał(a):

Znaczy się co? Wolność i demokracja w Syrii?🤣

Na co to komu?

niech zyje wolnosc i swoboda ..

ile ropa zdrozeje ??

Opublikowano

Zależ jak zaaregują kraje arabskie na wyzwolenie Syri i co sami rebelianci zrobią ,rebelianci  wykorzystali odpowiedni  czas , ruscy mają inne cele a wojska Assada też miały  chwilowo inne cele troche pomógł izrael a ci którzy przejmują władze to raczej zakapiory i na dłuzszą mete raczej izraelowi ziemi nie oddadzą , tak mi sie wydaje .

Opublikowano

Ahh to wywracanie stolika konferencji...

Tutaj Mentzen nawołuje do rozliczenia podsłuchów pegazusem:

Gdy po roku dochodzi do głosowania nad doprowadzeniem Ziobry na komisję ds. pegazusa Mentzen z całą konfederacją głosuje przeciw 😆

Memcen to zakłamany i totalnie skompromitowany błazen normalnie idealny kandydat na prezydenta xD

d5f608ce06b29cf6ddacc947fcc2243ff791ca2bbfa6e32bba46eeded065ffb8.png

a01cd958f48785f991b52437a2b2bb67a4f68d28bf9eaff48c66cb8ec8cbc51e.jpg

Opublikowano
10 minut temu, tomek222 napisał(a):

Ahh to wywracanie stolika konferencji...

Tutaj Mentzen nawołuje do rozliczenia podsłuchów pegazusem:

Gdy po roku dochodzi do głosowania nad doprowadzeniem Ziobry na komisję ds. pegazusa Mentzen z całą konfederacją głosuje przeciw 😆

Memcen to zakłamany i totalnie skompromitowany błazen normalnie idealny kandydat na prezydenta xD

d5f608ce06b29cf6ddacc947fcc2243ff791ca2bbfa6e32bba46eeded065ffb8.png

a01cd958f48785f991b52437a2b2bb67a4f68d28bf9eaff48c66cb8ec8cbc51e.jpg

W czym jest problem ?.

Lewactwo szaleje lewactwu dali nowe życie i lewactwo czeka na Rafała tęczowego .

Opublikowano (edytowane)
49 minut temu, jacus napisał(a):

poczucie humoru to przywara udiz inteigentych a tych wsrod wyborcow pis-u brak...wiec czemu sie dziwisz ??

ogarek za to u ciebie pokora na poziomie hard level.

ty robisz to co ja 30 lat temu..tyle jestes za nami..

niech zyje wolnosc i swoboda ..

ile ropa zdrozeje ??

no będziesz jakie 30 lat opóźniony w rozwoju to fakt ....zgadnij czym ja  targam drewno  sobie z lasu ...wiesz  że się nie robi tego ręcznie tylko są przyczepy z HDS do tego...po co ty targales te drewno chłopie i czego ty się dorobił prócz kalectwa i alkoholizmu w tym nie swoim lesie 🤣..gdybym miał taki syf jak ty w obejściu to bym spalił się ze wstydu i nie potrafi bym wyjść do ludzi ...ale widać alkoholikowi  i brudasowi to nie przeszkadza ...dla mnie tacy ludzie są zerami ...

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano

Boguś, ile dziś za dęby w stanie surowym?

Takie około 40-50cm średnicy, 10m wysokie?

Opublikowano (edytowane)

dęby  się przeciera na foszty z oflisem  i sprzedaje na sztuki na stoły ,ławy itp....czym bardziej krzywe i dziwne tym lepsze 

w stanie surowym to nie wiem ...ale tani dęb nie jest i na pewno powyżej 3 tys m3 minimum 

sucha tarcica w 2 klasie będzie po około 5 tys ....

Edytowane przez Bogdan_ja
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v