Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Roman176 napisał(a):

przecież była rok po rozwodzie ?

A teraz ma nowego chłopa a rozwodu jeszcze nie było, po PiSowsku xD 

Ministra kultury też się pukała na boku, a potem przyniosła brzuch do domu xD 

Wzorce katolicyzmu i prawdziwej polskiej rodziny xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, galan99 napisał(a):

Co powiesz o tym wymyśle lewactwa . @racyl 

Podręcznik seksoholizmu, uwodzenia mężów, rozbijania rodzin, aborcji, samogwałtu, gender od 4 klasy .

Oni są wszyscy jednakowo poj***ni tylko jedna i druga opcja na swoją stronę. 

Poprzedni by najlepiej wszystkim pasy cnoty zakładali, nie mówili o niczym bo to zło najgorsze, a Ci teraz myślą że dziecko odrazu wszystko zrozumie. Z jednej skrajności w drugą popadli.

Strach dziecko do szkoły posyłać.

Edytowane przez szymon09875
  • Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał(a):

Poprzedni by najlepiej wszystkim pasy cnoty zakładali,

Nooo jak pozakładali wszystkim i czekali na wzrost dzietności, to musieli się zdziwić.🤣

• Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

A teraz ma nowego chłopa a rozwodu jeszcze nie było, po PiSowsku xD 

Ministra kultury też się pukała na boku, a potem przyniosła brzuch do domu xD 

Wzorce katolicyzmu i prawdziwej polskiej rodziny xD 

rudemu nikt nie dorówna 

image.png.41a76124ed398feeb417c7e697ea3fdc.png

• Haha 1
Opublikowano
4 minuty temu, Roman176 napisał(a):

ale tam są teraz zarząd rudego 

Rada Fundacji

[edytuj | edytuj kod]
  • Paweł Braun (od 2024)[11]
  • Marcin Idzik (od 2024)[11]
  • Dawid Korszeń (od 2024)[11]
  • Izabela Lipińska (od 2024)[11]
  • Justyna Łukawska (od 2024)[11]
  • Piotr Stryczek (od 2024)[11]
  • Paweł Wróbel (od 2024)[11]

no widzisz i robią porządki ...po co trzymać coś co generuje 1 milion kosztów w miesiąc a korzyść żadnych ...ot chory wymysł pisdzielcow 😲

Opublikowano
Teraz, Bogdan_ja napisał(a):

no widzisz i robią porządki ...po co trzymać coś co generuje 1 milion kosztów w miesiąc a korzyść żadnych ...ot chory wymysł pisdzielcow 😲

za pisu były 4 osoby zarządu za tuska raz tyle .......  ciekawe czy przyjmą prezesa od spraw pieczątek 

Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Chyba Kurskiemu xD Ten to dopiero odwalał xD Unieważniał małżeństwo błogosławione przez JP II xD 

mie to ani nie szczypie ani nie gryzie w d*pie wszystkich mama 

Opublikowano

image.png.fae584d83ca1d032025491f686f545bd.png

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

4x1=🤔

serio ? 

12 minut temu, Roman176 napisał(a):

Rada Fundacji

[edytuj | edytuj kod]
  • Paweł Braun (od 2024)[11]
  • Marcin Idzik (od 2024)[11]
  • Dawid Korszeń (od 2024)[11]
  • Izabela Lipińska (od 2024)[11]
  • Justyna Łukawska (od 2024)[11]
  • Piotr Stryczek (od 2024)[11]
  • Paweł Wróbel (od 2024)[11]

a to ogarniasz ? 

image.png

15 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

pisdzielce są w potrzasku ..nie wiedzą już co wkleić 🤣

właśnie rudy sprzedaje jachty i utajnia cenne sprzedaży ....utajnia jak zarobki ?  

Opublikowano (edytowane)
22 minuty temu, Roman176 napisał(a):

no właśnie widać tu kto głupi , najbardziej wyróżniający się wyborcy rudego   

Wyzwiska to wyraz twojej frustracji i nic tego nie zmieni.

17 minut temu, nie napisał(a):

wolne niezależne media 🤮

za takie coś to powinni być puszczeni w skarpetkach

A najlepsze jajca są, że Karol Nowogrodzki niezależny kandydat pis do wielu tych powiązań wymienionych w owym raporcie i nie chlubnych znajomości się przyznaje. Niby fejkowy raport a zainteresowany wiele faktów potwierdza.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

tak przez 8 lat poprzedniej kadencji mowil tusk. teraz tez tak zaczynaja mowic, bo najlepiej miec winnego, nieważne kogo. jakos pis do 2022 mial 12 mld, potem 83. teraz 240!!!!rozumiem 100, moze 120. jakos mozna sie pilnowac, wystarczy spojrzec na zestawienie. za rok bedzie 300 i to dalej wina pis! mam inne pytanie, dlaczego sprzedano akcje lotosu? wiem ze to jakis byl uklad, jestescie mi to w stanie po krotce wyjasnic? to byl dobry interes?

Opublikowano
Godzinę temu, Bogdan_ja napisał(a):

widzisz pisdzielce nakradli ,na rozdawały i teraz trza płacić rachunki ...nie ma zlituj 😲

ta a jak tam komisje ?  a ile z ciekawości kosztowały 

a mam Tyle kosztują nas komisje śledcze. 200 tys. na miesiąc czyli 10 miesięcy razy komisje .... o qurwa może tu jest złodziejstwo ?  

Opublikowano (edytowane)

Władze szkoły podstawowej im. Batalionu „Zośka” w Celestynowie zatrudnili na stanowisku psychologa szkolnego posługującego się imieniem i nazwiskiem „Agnieszka Kardas”, który w rzeczywistości jest transwestytą. 

Psycholog po 2 próbach samobójczych, nie potrafiący zaakceptować samego siebie, udający kobietę, po zniszczonym związku z niebezpiecznym poglądami chce ingerować w problemy dzieci.

Zatrudnili chorego psychicznie człowieka na stanowisku psychologa aby opiekował się dziećmi

peowska nowoczesność 🤮

głosujcie na trzaskowskiego to będziecie mieli jeszcze więcej

---------------------------

po-łgłówki dla po-łgłówków :D :D 

image.png.7e67066bb81559707f20d18fb420de11.png

Edytowane przez nie
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v