Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

https://www.onet.pl/kultura/onetkultura/przeprosiny-po-programie-roberta-mazurka-to-nasz-blad/gwxpgm4,681c1dfa

ktorys pisowski kundel odszczeka ? 

2 godziny temu, Roman176 napisał(a):

Jacek nie jestem złośliwy ale ten obciążnik z przodu zalałeś go dziennie 6 browarami  czy więcej ? 

w tvn te dane ? 

ale platforma rządzi już ponad rok 

trzezwy tez nie jestes-napisz po niemiecku bo po polsku nie da sie zrozumiec 

Opublikowano (edytowane)
51 minut temu, mirro napisał(a):

Takie czasy że bardzo niebezpieczne umieścić w nazwie czegokolwiek słowo "zero". Wcześniej, czy później musi się zemścić.

Ach Rafał jest zdawczy . On wie jak postępować z Putinem . Od 13 min .

Rafał będzie waleczny przydomek .

Geniusz Mentzen  Plan zakłada zaangażowanie Polski w konflikt .

Wytyczne Sawicki nie rozumie dlaczego nie wypłacają skoro Tusk powiedział jasno wypłacą szybko .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
43 minuty temu, galan99 napisał(a):

Geniusz Mentzen  Plan zakłada zaangażowanie Polski w konflikt .

Polska się zaangażuje a będą ginąć Polacy. Opcja zaś że zginą politycy jest mało prawdopodobna.

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, jan88 napisał(a):

Czepiają się Antka Macierewicza on ma już 76 lat .

Trzaskowskiego wyniesiecie  na Tron i posadzicie go jako Króla Lewactwa .

Edytowane przez galan99
Opublikowano

masz racje kandydat pis-u w szpitalach specjalistycznych wygra  w 1 turze .

dzisiaj w krakowie prezes wybierze swgo namiestnika.

lotnisko balice przekroczylo wczoraj 10 milionow pasazerow. niedlugo radom przescignie😂

kolejna mapa za ktora zwolniono prezesa gus-u.

image.png.aad9ab75b6344af25eb5539c1e38e100.png

Opublikowano (edytowane)

,, Milczenie jest złotem '' premier mógłby się czasem zastosować do tej frazy , szczególnie wczoraj gdy oskarżył gośćia z maczetą o zabicie policjanta .       Za to kandydat KO wygra w więzieniach , 

16 godzin temu, jahooo napisał(a):

Jest jeszcze etap pośredni, który w zasadzie już się zaczął, czyli niszczenie infrastruktury strategicznej, i nie tylko ukraińskiej

Uszkodzenie kable podwodnego do Finlandii to tylko czubek góry lodowej, da się zniszczyć o wiele więcej i poza sraczką w mediach nie wywoła to jeszcze jawnego konfliktu, ale zaogni sytuację.

Myslisz że prezydent Chin jest aż na tyle glupi żęby opowiadać sie po którejś ze stron konfliktu ? to odnosnie zerwania kabli przez Chiński masowiec .

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
26 minut temu, jarecki napisał(a):

,, Milczenie jest złotem '' premier mógłby się czasem zastosować do tej frazy , szczególnie wczoraj gdy oskarżył gośćia z maczetą o zabicie policjanta .       Za to kandydat KO wygra w więzieniach , 

Myslisz że prezydent Chin jest aż na tyle glupi żęby opowiadać sie po którejś ze stron konfliktu ? to odnosnie zerwania kabli przez Chiński masowiec .

On juz się wypoiwiedział,  ato, czy jawnie czy nie, nie ma znaczenia

12 godzin temu, mirro napisał(a):

Polska się zaangażuje a będą ginąć Polacy. Opcja zaś że zginą politycy jest mało prawdopodobna.

Jest, jak ruscy wezmą się za wojnę hybrydową, kilka zamachów na polityków z pierwszego szeregu i otrzeźwieją

Opublikowano
4 minuty temu, jahooo napisał(a):

kilka zamachów na polityków z pierwszego szeregu i otrzeźwieją

Eeeee tam. Na naszych nie przewidują zabezpieczania sił i środków. Aż tak rozrzutni nie są.

• Haha 1
Opublikowano
8 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

rafa pokonal radza ta tasma, ktora naprawial dzwi. zrobil to tak profesjonalnie, ze filmik trafil do podstaw programowych w nauczaniu wyzszym 😂

Rafał bardzo upokorzył Radka oj bardzo . Radek nic nie znaczy .

17 minut temu, mirro napisał(a):

Eeeee tam. Na naszych nie przewidują zabezpieczania sił i środków. Aż tak rozrzutni nie są.

Słuchaj teraz co powiada Przyszły Król , Rafał jaki ma przekaz dla ciebie .

Opublikowano
8 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

dobrze wiedza, ze tramp tego gadania na niego nie pusci plazem!

Tu chyba nie do konca chodzi o to co Sikorski już powiedział. 

18 minut temu, galan99 napisał(a):

Rafał jaki ma przekaz dla ciebie .

Wali mnie to. 

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

Tu chyba nie do konca chodzi o to co Sikorski już powiedział. 

Wali mnie to. 

Powiedziałeś tak  jak , Radek nie gryząc się w język . Radek za bardzo był pewien siebie i skończył jak widać sprowadzony na samo dno . Ośmieszony przez swoich .

1 minutę temu, jahooo napisał(a):

Sikorski po prostu jest zbyt samodzielny, w KO nie est potrzebny nowy wódz, tylko długopis do podpisywania tego, co sobie wymyślą.

Miała być zmiana a zapowiada się jeszcze większe szambo .

Opublikowano
3 minuty temu, galan99 napisał(a):

Powiedziałeś tak  jak , Radek nie gryząc się w język . Radek za bardzo był pewien siebie i skończył jak widać sprowadzony na samo dno .

Kiedy mówię że mnie to wali, to tak jest. Problem po prostu nie istnieje. Kiedy nówię ze mnie coś jebie, tzn że dostrzegłem problem ale mam gdzieś jak to rozwiążą, Ale kiedy mówię że mnie to nie obchodzi, to jednak rozwiązania w głowie jakieś układam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v