Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Jednak nie oczytana... jesteś...

Bo ja polskich autorów nie czytam. Bo niestety nic dobrego nie mają do przekazania 

Z jakiego? . Tam gdzie psy du... Szczekają 

A ty nie jedną  łech.... przebadałeś 😛

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano

Ja nie myślałam ja jestem jasnowidze. I wiem że niestety z ciebie praw... Był. 

I nie siedzę w komórce jak ty 😛

I skończmy na tym temat. Bo są ciekawsze tematy na tym świecie niż moje czy twoje doświadczenie seksualne 

Opublikowano (edytowane)

I się wyjaśniło skąd masz lokaty I zamiłowania szpiegowskie i detektywistyczne. Spowiedź  połączyłeś z czynnościami sprawdzającymi.

Taki Podlaski ksiądz Mateusz 🤣

Edytowane przez Agrest
Opublikowano

żadne zdolności poprostu kojarzę fakty i pamiętam co kto pisał ....trzech kandydatów z wpr ...placek podał imię  laski i bingo ...ta miała lokalizację na FB ....pisał kiedyś  że ma wał wiślany  za stodołą ...odrazu skojarzenie że  ulica wałowa  ....rzut okiem i od razu wytypowałem gościa z kupa gnoju i bingo ...zajęło mi to 3 minuty max ...

• Like 1
Opublikowano

tylko jakos ceraty nie mozesz wymienic... choc na swieta kup nowa.. parobek ci ladna wybierze. sa w biedronce ??

13 godzin temu, Bogdan_ja napisał(a):

placek tobie to powiększa się dystans między tobą a sąsiadami bo ty jeszcze ze złomowiska nie wylazles 🤣🤣🤣🤣🤣

placek ale chrachale masz ...sam nie dawno pisałeś że gnój wywalales 😲 

placek sprawdziwej geoportal2 ....zdjęcia z przed 2 lat ...kupa gnoju na podwórku ....chcesz zrzut 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

druga sprawa gdzie ta fotofwalfonika która się tak przechwalałes bo żadnych paneli nie widać ani na dachu ani na  ziemi🤣🤣🤣🤣

jak zwykle bredzisz -zdjecia sa stare.. sprzed operacji na pewno. 

co lepsze balagan na podworku czy w glowie -ogarek ma obydwa 😂.

zlom wywiozlem gdy byl po 2 zlote .

ktos nie ma zlomu na kupie ?? nie wierze.

12 godzin temu, Roman176 napisał(a):

pomaga ? 

chude nogi a taki wygląd to na bank nie z jedzenia 

Jacek nie idź tą drogą  ... do miast uciekają lenie i niezaradni , miałeś córki to nie wiesz a gdybyś miał synka to kto idzie do miasta ?  najgłupszy 

w polsce c najglupszy zostaje.

10 godzin temu, nie napisał(a):

Prezydent Poznania Jacek Jaśkowiak broniąc Jacka Sutryka , powiedział właśnie w TOK FM, że rektor Collegium Humanum Paweł Cz. mógł bezpodstawnie oskarżać wszystkich naokoło bo jest gejem, a nie jest łatwo być gejem w areszcie, dlatego chciał z niego wyjść.

jaka to jest po-tologia to brak słów

---------

Nie będzie wolnej wigilii, bo to koszt dla budżetu 2,4 mld zł.

Będą więc obniżki składki zdrowotnej dla przedsiębiorców, bo to tylko 4,5 mld zł.

przekaz debili dla debili

co bedzie gdy prezesa zamkna ?? nie bedzie po mydlo sie schylal ?? chyba ze w jednej celi bedziecie .

57 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

a czemu miałbym nie przebadać... jak żony szukałem to się prowadziło badania 🤣

a badania na parobku skonczyles..

Opublikowano

jakoś nikt przy bramie złomu nie trzyma ...pierwszo widzę takie cuda 🤣

to u śmieciarzy tylko  taki obyczaj 😲

w Polsce A 🤣

zdjęcia te co wstawiłem są z 2019 roku...na geoportal2 są nowsze z 2022 i dalej wszystko jest jak było śmieciarzu 🤣🤣

gdzie te fotowoltaika kłamco 🤔😁

Opublikowano

trzaskowski zrobił kładkę za 150mln (za tyle to można kilka mostów wybudować, ktoś się obłowił) i teraz po kilku miesiącach kładka wymaga czyszczenia nawierzchni !!!!!!!!! za 150tys. zł

za to powinien być kryminał, ale warszawiacy lubią gdy robi się z nich idiotów, więc im pasuje

-------------

Dyrektor Agencji Mienia Wojskowego oraz 8 na 10 szefów oddziałów regionalnych związanych jest z PSL-em - ustaliła Interia. Wszystkie stanowiska obsadzono bez konkursów. Szefa AMW powołał premier na wniosek szefa MON i PSL Władysława Kosiniak-Kamysza. Mimo zmian, kolejne rządy nie potrafią zrezygnować z politycznego klucza nominacji na podobne stanowiska.

dymać frajerów :D 

Opublikowano

Za przedstawienie złych danych z GUS , płemieł Tusk zwolnił prezesa GUS. 

Ot, uciął łeb posłańcowi niosącemu złe wieści🤭

Dane się najwyżej edytuje🤭

Opublikowano

tusek wczoraj zobaczyl te mapy ktore z romanem wstawialismy i odwolal prezesa gus-u za falszowanie danych..

tylko nie wiem czemu brozka go powolala ?

3 godziny temu, Bogdan_ja napisał(a):

a po co mi się ta podoba 🤣🤣😜😜😜

Screenshot_20241121-110507.png

podkładkę 3d dostałem od teściowej 🤣

nie wiem czy zauwazles ale boze narodzenie sie zbliza..

mocne piguly bierze.. normalnemu czlowiekowi czas szybko biegnie.

3 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Aż tyle?

ile ?? popatrz dokladnie  zdjecie..

3 godziny temu, Bogdan_ja napisał(a):

jakoś nikt przy bramie złomu nie trzyma ...pierwszo widzę takie cuda 🤣

to u śmieciarzy tylko  taki obyczaj 😲

w Polsce A 🤣

zdjęcia te co wstawiłem są z 2019 roku...na geoportal2 są nowsze z 2022 i dalej wszystko jest jak było śmieciarzu 🤣🤣

gdzie te fotowoltaika kłamco 🤔😁

na dachu swirze.. na jesien zakladalem.. 2 lata  w pazdzierniku minelo.

lepiej miec smietnik na podworku niz w glowie..

zobacz swirze do przepisow -stal nie jest smieciem.. 

byc moze na zadupiu panele sa wyznacznikiem bogactwa u nas na co 3 domu sa..

nic nie wylacza, korkow nie wywala - w cywilizowanej polsce ma kto prad zuzyc.. transformatory kable i slupy sa nowe. tam gdzie ostatni za pare lat zgasi swiatlo nic nie robia bo i po co ?? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v