Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

więc potwierdzasz że to nie od jedzenia tylko chlania ...bo ja tyż stawiam taką tezę 🤣

Ja bym uważała na twoim miejscu z tezami bo każda tezę można obalić następna teza 

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano
3 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

tam gdzie jest rozwojowe gospodarstwo i perspektywy to zostają ...gdzie zadupie i kupa złomu i wszystko praktycznie do remontu to po co to komu ...kto będzie w to inwestował jak poprzednie pokolenie nic nie robiło i nędza 

A kogo jest winna że na tych wsiach gdzie zadupie i kupa złomu. Przecież to ludzie doprowadzają do tego wybierając złego wójta i sołtysa  który nic nie robi aby lepsze życie się toczyło. 

Wsiach rozwiniętych to życie owszem płynie mlekiem i miodem ale ludzie o to dbają i zachęcają wójtów i sołtysów do zaangażowania się w potrzeby ludzi. 

A kto zainwestuje ludzie którzy chcą się uciec od miasta i spokojnie żyć na wsi. 

Ty masz jak widać do wszystkiego swoje tezy masz ale tu się mylisz bo niestety choć jedną wieś jest bogata druga jest biedna. Ale pamiętaj że gospodarki idą za bez cen a tego nie zmienisz. 

Opublikowano
3 minuty temu, Patrycja2 napisał(a):

A kogo jest winna 

co do tego ma sołtys czy wójt- to radni podejmują decyzje i zwykle ciągną te tematy gdzie mają swoje interesy - ato droga w stronę swojej działki a to zmiany w planach dla znajomych a wszystko za kilka stów miesięcznie podlizusy i pańskie pieski -z drugiej strony kogoś kto ma swoje odrębne zdanie wykopią

Opublikowano

pisze o gospodarstwie ..co tu wójt czy sołtys winny .skoro nie rozumiesz co czytasz to nie komentuj ....zajmij się lepiej badaniem spermy 🤣

1 minutę temu, Roman176 napisał(a):

żona jacusia ? 

ty  jesteś zryty beret ...jpr 

Opublikowano (edytowane)
43 minuty temu, v11 napisał(a):

co do tego ma sołtys czy wójt- to radni podejmują decyzje i zwykle ciągną te tematy gdzie mają swoje interesy - ato droga w stronę swojej działki a to zmiany w planach dla znajomych a wszystko za kilka stów miesięcznie podlizusy i pańskie pieski -z drugiej strony kogoś kto ma swoje odrębne zdanie wykopią

Ja to u siebie inaczej widzę niestety Sołtys i Wójt próbują utrzymać wieś na poziomie. Nie to co dalej widzę niedaleko mnie. Tak ja mówisz widzę 10- 20 km od siebie od dużego miasta. Brak wodociągu kanalizacji szambo wylewane na pola. To jest syf i źle gospodarowanie wsią. 

38 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

romus włącz zapłon 🤣

Patrycja Kowalska bada spermę 

Zmień temat bo już nudny się staje. Najpierw się zastanów do czego był tekst a później pisze te swoje głupoty. Bo inaczej nie umiesz rozumiem. Że jak jednego tematu się trzymasz to z głupoty a nie że masz rozumu jak orzeszek 

32 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

wpierdalasz się a nic nie trybisz ...🤣

A co mam trybić  jak wy mówicie o wsi jednej bogatej drugiej biednej. Jest to od zarania dziejów tak. I to się nie zmieni nigdy. A teraz jest moda miasto na wieś. A wieś do miasta bo uważa że w mieście to prościej 🤣🤣

Edytowane przez Patrycja2
  • Like 1
Opublikowano

Prezydent Poznania Jacek Jaśkowiak broniąc Jacka Sutryka , powiedział właśnie w TOK FM, że rektor Collegium Humanum Paweł Cz. mógł bezpodstawnie oskarżać wszystkich naokoło bo jest gejem, a nie jest łatwo być gejem w areszcie, dlatego chciał z niego wyjść.

jaka to jest po-tologia to brak słów

---------

Nie będzie wolnej wigilii, bo to koszt dla budżetu 2,4 mld zł.

Będą więc obniżki składki zdrowotnej dla przedsiębiorców, bo to tylko 4,5 mld zł.

przekaz debili dla debili

• Like 2
Opublikowano

Homoseksualizm zawsze był Tabu w Polsce bo jesteśmy państwem chrześcijańskich czy to nam się podoba czy nie. A w więzieniu jest jeszcze gorzej tacy ludzie są gwałceni, niewolnikami I poniżani. Choć jest homoseksualizm w więzieniu powszechny między mężczyznami ale o tym się nie mówi bo to problem na całym świecie. I wcale się nie dziwię że chciał wyjść. A przede wszystkim ludzie którzy są. Ale trzeba przytoczy. Że Paweł Cz. ma aż 75 postawionych zarzutów i grozi mu za nie ok 15  lat. Choć wyszedł z więzienia po wpłaceniu 2 mln kaucji. To i tak do niego ponownie trafi bo niestety któryś z zarzutów o tak okaże się prawdziwy. Ale jak na razie dopóki nie ma prawomocnego wyroku każdy ma prawo się bronić i czuć się nie winny.

A gwarantuję wam że akcja z Pawłem Cz. trochę pokrzyżuje wybory Prezydenckie  PO. Ale to będzie chwila które nic nie będzie miała na znaczeniu bo i tak wygra wybory. Bo ludzie niestety nie widzą że Polska zamiast być silniejsza będzie coraz biedniejsza 

Rząd jak zawsze nie patrzy na to co chcą Polacy. Bo według badania przeprowadzonego IBRis dla Rzeczypospolitej to 67% jest za tym aby wigilia była wolna 35% zdecydowanie 32% raczej 16 raczej nie powinien być wyścielony w życie 10% że zdecydowanie nie powinien. 

Niestety tak było zawsze kiedy rządziło ludzie dla których obywatel był zwykłym parobkiem z którego można doić i nic nie dawać w zamian. Ale cóż Lewica raz traci raz zyskuje w sondażach. Ale tak naprawdę nic nie wnosi jak dla mnie w rządzie. Próbują ale jakoś im to nie wychodzi. 

KO zawsze było za przedsiębiorcami bo to dzięki nim poniekąd wygrała wybory. Bo za czasów PIS przedsiębiorcy mieli do tyłu więcej nakazów i zakazów niż zysku. Więc w ostatecznym rozrachunków PIS powiedzieli dość ( nie tylko kradzieże rozdawnictwo) ale PIS był nieprzewidywalny bali się. Więc wybrali PO czy KO jak ich nazywają dla to jeden ciort. 

Chcą obniżyć składkę zdrowotną aby zrobić uklon w stronę wyborców ( przedsiębiorców) bo zbliżają się wybory Prezydenckie a to najważniejsze wydarzenie w 2025 r. Więc trzeba czymś kupić wyborców. 

Prosty człowiek PO czy KO nie obchodzi oni zawsze tylko brali pod uwagę przedsiębiorcę. 

Opublikowano

A co to za manifest tu wyżej ktoś wysmarował? 🤣

6 godzin temu, nie napisał(a):

że rektor Collegium Humanum Paweł Cz. mógł bezpodstawnie oskarżać wszystkich naokoło bo jest gejem,

Mógł też kwity bezpodstawnie wystawiać wszystkim, bo jest gejem. I widać korzystał z tego przywileju na szeroką skalę.🤣

5 godzin temu, Patrycja2 napisał(a):

Prosty człowiek PO czy KO nie obchodzi oni zawsze tylko brali pod uwagę przedsiębiorcę. 

Bo widać wiedzą kto musi cały ten cyrk utrzymać.😂

Opublikowano

prosty człowiek to da sobie rady i w deeee ma polityków i ich jałmużnę ....tu trzeba tylko mieć trochę rozumu i chęci ....dziś wieś to nie zaścianek jak kiedyś ...jest dostęp do wszystkiego i można żyć bez kompleksów ..tylko trzeba chcieć ....są tacy co dalej są w czarnej deeee i składują złom i śmieci pod bramą ...tacy są zakałą i obciachem ale co poradzisz 😲

Patrycja Kowalska widzę że duch" Dublina " cię nawiedził 🤣🤣🤣😲😲

Opublikowano

A ty mnie się pytasz czy przedsiębiorca nie może być prostym człowiek więc ja się pytam kim jest prosty człowiek ? Bo to nie przedsiębiorca 

@Bogdan_ja Patrycję Kowalska nic nie nawiedziło przynajmniej o tym nic nie wie. 

A skąd wiesz co się dzieje na innych wsiach. Widzisz tylko to co się dzieje obok ciebie. Bo tylko to cię interesuje. Ja widzę braki na wsiach które są niestety widoczne gołym okiem. 

W jednym masz rację człowiek prostego nic nie interesuje polityka Tylko że prosty człowiek choć sobie radzi jak może ale zawsze dostaje po tyłku jak rządzą obecni politycy. 

Pamiętaj tylko że ludzie zbierający złom to ludzie bardzo przedsiębiorczy bo wiedzą gdzie szukać złomu i śmieci. Gdzie sprzedać i jak wyciągnąć pieniądze od państwa 😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v