Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

bardzo dobrze sie diagnozujesz śmieciarzu /lumpie 🤣

gdzie ty masz wstyd ...zobacz jak ty wyglądasz ...spierdzialy dziadu🤣

polska A 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣....

placek czyje to 🤣🤣🤣🤣🤣....fajowo tam ....świnie tam trzymasz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Screenshot_20240825-103412 (1).png

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
11 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

bardzo dobrze sie diagnozujesz śmieciarzu /lumpie 🤣

gdzie ty masz wstyd ...zobacz jak ty wyglądasz ...spierdzialy dziadu🤣

polska A 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣....

placek czyje to 🤣🤣🤣🤣🤣....fajowo tam ....świnie tam trzymasz 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Screenshot_20240825-103412 (1).png

Chyba zostało po chowie, takie tuczniki kiedyś hodował.    xD

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

ogarek masz pecha, poszla na wystawke, a tak to bys sobie zabral ,lepszej pewnie nie masz..

tomus-pokaz swoje luksusy-te przez ktore zostales rogaczem ,bidna slubna od zapachu gnoju az do gdanska uciekla..

obrzydliwe ?? tesciow swojego syna bedziesz pokazywal ?? 

Edytowane przez jacus
Opublikowano
8 minut temu, jacus napisał(a):

tomus-pokaz swoje luksusy

Po co mam Ci pokazywać, jeszcze zawału dostaniesz, bo się okaże że u Ciebie to nie Polska A tylko Polska Z, chociaż może nawet nie to, bo może Ż albo Ź xD 

Opublikowano (edytowane)

Ciekawe, czy takie uporczywe stalkowanie podlega karze bezwzględnego pozbawienia wolności w przypadku recydywisty skazanego wcześniej za inne przestępstwo

Edytowane przez Kowalsky30
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

kto by tam dorównał rozwalającej się Polsce A .....🤣

Jak jacusiowi tucznik uciekł, to myśliwi ze strachu w powietrze strzelali    xD

4 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

Ciekawe, czy za takie uporczywe stalkowanie podlega karze bezwzględnego pozbawienia wolności w przypadku recydywisty skazanemu wcześniej za inne przestępstwo

A jacus potrafi napisać choć jeden post żeby się do kogo nie przy jebaczył?   :P

Edytowane przez Desperado
Opublikowano

nigdy w zyciu nie widzieliscie wietnamki ?? 

uciekla z sasiedniej wsi.

czekam na wasze zdjecia- nawet google do was nie dotarlo ?? i to lata temu..

tomus kibel juz pokazales teraz czas na wiecej.. wiesz choc gdzie mieszkasz bo ile at masz i ilu was wdou jest to nie wiedziales jeszcze niedawno. podobno nawet nie wiesz jak masz na imie.

sean -pokaz nowoczesna piwnice gdzies tam .

ogarek- kupiles nowa cerate na swieta ??  

Opublikowano
4 godziny temu, hubertuss napisał(a):

Niestety tak rozkładają się głosy. Akurat psl wolał z Tuskiem ale jak by co do czego pis tez by nimi nie pogardził. A jeszcze rok temu po wyborach gorąco pis namawiał psl do wspólnej koalicji nawet tu niektórzy snuli takie plany.

Wolał nie wolał, podejrzewam, że im wszystko jedno, ale, że przez 8 lat pisiory na każdym kroku gnębiły psl i wycinały zwłaszcza na szczeblu samorządowym by przejąć ich wyborców to musieli pokazać faka, zwłaszcza, że wsiadaliby do tonącego okrętu.

4 godziny temu, Ulman napisał(a):

zmieniają się tylko świnie przy korycie. Zlikwidować koryto i będzie po problemie. 

nie można, bo co zrobią biedaki jak nic nie potrafią, a tak w politykie panie i coś skapnie

Godzinę temu, Bogdan_ja napisał(a):

polska A panie w ruinie 🤣🤣

Proszę mi tu nie obrażać Polski A. Co to za prowokacje za czyje zlecenie? Prawackie, lewackie, pisowskie czy kaowskie?

Nie znam waszych przygód ale skąd mam mieć pewność, że to Polska A a nie np ziemie odzyskane, albo śląsk. A może delikwent J to potomek przybyszów po 45 co to ich osiedlili na mieniu poniemieckim tzw zabugole. A oni z niemieckich domów wywalali angielki i murowali swoje przypiecki bo tej techniki nie znali, a i babka nie miała gdzie spać.

Swoją drogą mogę zrozumieć taki syf jak to by było w latach 90. No ale jak można mieć na środku podwórka przed chatą kupę gnoju i bajzel jak u patusów. Może być biednie no ale k**wa niech będzie chociaz czysto, to co się rozwala albo wyremontowane, albo rozebrane no i porządek chociaż jako taki jak nie ma się części roboczej i części rekreacyjno-mieszkalnej wydzielonej w gospodarstwie. Mnie by było wstyd tak żyć.

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, jacus napisał(a):

wiesz choc gdzie mieszkasz bo ile at masz i ilu was wdou jest to nie wiedziales jeszcze niedawno. podobno nawet nie wiesz jak masz na imie.

Spokojnie, nie bój się, ja to doskonale wszystko wiem, a jakiś dziad z Polski Ż czy tam Ź nie musi tego wiedzieć ... A kibel, o czym ty mówisz, coś Ci się w ciecim móżdżku pomieszało ...

Widzisz, w Internecie podstawa to anonimowość, nikt tutaj nie wie jak mam na imię, ile mam lat, o innych danych nawet nie wspomnę ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Takeda napisał(a):

Swoją drogą mogę zrozumieć taki syf jak to by było w latach 90. No ale jak można mieć na środku podwórka przed chatą kupę gnoju i bajzel jak u patusów. Może być biednie no ale k**wa niech będzie chociaz czysto, to co się rozwala albo wyremontowane, albo rozebrane no i porządek chociaż jako taki jak nie ma się części roboczej i części rekreacyjno-mieszkalnej wydzielonej w gospodarstwie. Mnie by było wstyd tak żyć.

to zapytaj @jacus jak on może tak żyć 🤣🤣🤣🤣😜😜😜

15 minut temu, jacus napisał(a):

nigdy w zyciu nie widzieliscie wietnamki ?? 

uciekla z sasiedniej wsi.

czekam na wasze zdjecia- nawet google do was nie dotarlo ?? i to lata temu..

tomus kibel juz pokazales teraz czas na wiecej.. wiesz choc gdzie mieszkasz bo ile at masz i ilu was wdou jest to nie wiedziales jeszcze niedawno. podobno nawet nie wiesz jak masz na imie.

sean -pokaz nowoczesna piwnice gdzies tam .

ogarek- kupiles nowa cerate na swieta ??  

widziałeś już te swoje brudne łapy na FB ...czy wodogłowie cie ogranicza 🤣

Screenshot_20240823-232020 (2).png

o to brudne łapki o których placek cięgle pisze 🤣🤣🤣

Opublikowano

tomus- taki swir jak ogarek bez trudu by cie znalazl,pare dni z nedznego zycia poswieci i znajdzie,chocbys jak klamal. nie ma nic do roboty a w glowie ma pomieszane.

pokazcie swoje obejscia wtedy pogadamy..

z czym macie problem ??? gdzie zdjecia waszego porzadku ??

takeda-ja wejscie do domu i ogrod mam z drugiej strony.a hodowli nie mam ponad 5 lat.

swiry probuja swoje wiejskie kompleksy leczyc , nieudacznicy z zadupia a wielkich panow graja..

czemu zaden nie pokazuje swoich obejsc ??

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

nie opowiadaj już o tych swoich meblach z poprzedniej epoki i tym brudzie i nędzy bo to obrzydliwe żeby tak żyć i się tego nie wstydzić 

rozumiesz to że nikt tu tak nie ma i tobie nie dorówna 🤣

większego zadupia i syfu to trudno by szukać 😜 

nawet nikt w tej twojej  zacofanej wiosce tak nie ma jak ty 🤣

Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał(a):

czym macie problem ??? gdzie zdjecia waszego porzadku ??

...w sumie to nie obchodzi mnie jak mieszkasz...

Ale po co to ciągle pierdzielenie o Polsce A?

Trochę odbiega to co widać od tego co gadasz.

• Like 1
Opublikowano

wiesiek opowiadal jak wyglada filipow i okolice -wiec bajki zostaw  wnukom 🤣

umyte lapki na cerate i do spania..lozko masz w tym stylu co meble ?? zbite gwozdziami czy na wkrety polapane ?? tyle lat ma i jeszcze sluzy-moze temu ze sam spisz ??

tomus- ile razy ci proponowalem spotkania w roznych czesciach polski i europy i co ??? taki pan jak ty nie ma paru dni poza sezonem zeby gdzies wyjechac ???  spotkac sie ,pogadac ??

czy tylko zgrywasz sie  ?? nawet na motorze moglbys spokojnie dojechac ,jesli nie masz z kim samochodem..

mocni jestescie tylko w gebie. gdzie zdjecia??

nawet google na zadupie nie dojechalo ?

bogus zeswirowal gdy pol krolestwa musial oddac zeby ksiezniczka zechciala jego ksiecia.

Opublikowano
3 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

on swoje problemy wciska  innym na siłę i tyle ...wszystko co pisze do innych jest właśnie u niego ...syf i zacofanie 🤣

Ale masz zajęcie. Co ty będziesz robił jak się fabuła wyczerpie😂

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v