Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Ulman napisał(a):

łooooo matkooo! Co to się wyprawia😮

A ty galan to ile znaczysz ? Tyle samo procent czy więcej?

99 % bo ja z PiS MY  a potem WY  . Czyli obecni teraz są .

A ty nigdy już więcej . 

Nie porównuj swej ciemnoty do profesora słuchaj i ucz się .

Edytowane przez galan99
  • Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, galan99 napisał(a):

Słuchaj nieuku Profesor powiada tak . Państwo nie musi spłacać długów .

Nie myślałeś wziąć w prowidencie?

Powiesz że z małżonką jesteście państwo xxx, i nie musisz nic spłacać...😆🤭

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Nie myślałeś wziąć w prowidencie?

Powiesz że z małżonką jesteście państwo xxx, i nie musisz nic spłacać...😆🤭

Po jaki h...j mi to coś proponujesz z d*py wypowiedz .

Skoro Profesor powiada że Państwo nie musi spłacać to K...A nie musi .

Do nauki bo do wiedzy Profesora ci daleko tobie i Ulmanowi .

• Haha 4
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, galan99 napisał(a):

Od 3 min słuchaj bo ciemniaków jest bardzo dużo .

Czemu nie chcesz też kredytu?

Jak znajdę ci profesora, który powie że Ziemia płaska jest, to też będzie tak?

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
18 minut temu, galan99 napisał(a):

99 % bo ja z PiS MY  a potem WY  . Czyli obecni teraz są .

A ty nigdy już więcej . 

Nie porównuj swej ciemnoty do profesora słuchaj i ucz się .

99% ? Ja zawsze uważałem że głupków jest ok. 80- 90% ale skoro twierdzisz że 99% to muszę uwierzyć. Bedąc członkiem tej grupy na pewno masz lepsze rozeznanie

8 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie zrozumiałeś chyba...

byłoby dziwne gdyby było inaczej

• Haha 1
Opublikowano
14 minut temu, Ulman napisał(a):

99% ? Ja zawsze uważałem że głupków jest ok. 80- 90% ale skoro twierdzisz że 99% to muszę uwierzyć. Bedąc członkiem tej grupy na pewno masz lepsze rozeznanie

byłoby dziwne gdyby było inaczej

99 % to są ludzie mądrzy a głupich jest 1 %  jak dla przykładu ulman nic nie znaczy i tak niech zostanie na wieki .

Niech wiecznie rządzą partie PiS i PO Polska nie zginie .

Opublikowano

Proste pytania zadaję prostym ludziom a i tak to dla nich zbyt trudne by odpowiedzieć. Aspekty sa dwa - edukacyjny, bo może najdzie ich jakaś refleksja i zaczną myśleć oraz poznawczy, bo sprawdzam stopień ogłupienia i bezmyślności naszych współobywateli. Ot takie hobby.

Opublikowano

lepiej byc prostym niz pogarbionym 😃 a moze proste pytania nie maja az tak oczywistych odpowiedzi? polityka to trudny temat, bo nie znamy jej tajnikow. jedynie po decyzjach juz podjetych mozemy cos wnioskowac. natomiast ich gadki ,obiecanki to same klamstwa 🤕

Opublikowano
26 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

lepiej byc prostym niz pogarbionym 😃 a moze proste pytania nie maja az tak oczywistych odpowiedzi? polityka to trudny temat, bo nie znamy jej tajnikow. jedynie po decyzjach juz podjetych mozemy cos wnioskowac. natomiast ich gadki ,obiecanki to same klamstwa 🤕

Jeśli proste pytanie jest zbyt trudne to co taki elektorat sobą reprezentuje?  To są pytania z cyklu - "co o tym myślisz?", "jak to wyliczyłes?", " czy zgadzasz się z .....?" . To nie są specjalnie skomplikowane pytania pod warunkiem że człowiek jest intelektualnie wydolny i umie napisać samodzielnie kilka sensownych zdań. 

Opublikowano

demokracja to system preferujacy przecietnosc! co o tym myslisz?! to proste pytanie? np. co myslisz o wplywie wzrostu stop procentowych na gospodarke w perspektywie narastajacej inflacji i stagnacji gospodarkek psnstw europy zachodniej. juz widze slowotok przypadkowego napotkanego janusza albo sebastiana! dlatego w dupokracji prezydentem mogl zostac - elektryk! a poslem np gulczas 🤣

Opublikowano

To nie tyle demokracja preferuje przeciętność co socjalizm który z założenia ma zabierać lepszym zeby rozdawać gamoniom. Jak sie coś dostaje za nic to po co sie starać? Po co się rozwijać? Socjal zawsze będzie generował patologię i w najlepszym przypadku stagnację w rozwoju. U nas dodatkowo nakłada się na to wpojona przez komunę i genetyczna zawiść jak ktoś ma lepiej. Takiego się nie naśladuje tylko trzeba mu przypieprzyć, opodatkować, utrudnić i sprowadzić na poziom przeciętności bo po co ma się wyróżniać. Ot nasze bagienko

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v