Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, galan99 napisał(a):

O CZYM PRAWISZ . 

Sprzedajesz na rynku ludziom nie badają .

Na rynkach hurtowych badają. Wpada PIORiN i łapią próbki z losowych samochodów. Raz miałem taką kontrolę, a dwa razy pobierali próbki od moich kontrahentów.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
Siedzacybyk napisał:

napisałem w poscie o jaki typ donosicielstwa mi chodzi. nie za bardzo rozumiem o co chodzi z tym strzelaniem?

W OBI maja w sprzedaży bromadiolon. Nie wiem czy rodentycydy podzielili na grupy, ale u nich mozna kupic.

strzelanie to tylko okoliczność, która miała wpływ na nas wszystkich natomiast to był kumpel a jednak został wyspawany.

Opublikowano
mirro napisał:

Pod warunkiem że kupujesz na fakturę, bo jak na paragon to zaczepienia nie będzie.

Przychodzi daniel do sklepu i kupuje. Pada pytanie o kwita. Daniel nie dla siebie wcale i podaje nip rolnika z okolicy blisko sklepu co to na bank robi w nim zakupy...

Opublikowano
Elektrownia węglowa Siersza w Trzebini zostanie zamknięta z końcem 2025 roku.
To 14 największa elektrownia w Polsce, o mocy 306MW.
To miejsce pracy około 2 tysięcy osób.
To ciepło w kaloryferach dla całej okolicy.
Decyzję o likwidacji przyspieszono, a gminę #Trzebinia zostawiono z pustymi obietnicami.
Szykuje się zapaść energetyczna w Polsce?🤔

image.png

image.png.291c131111d195bcfd91fa132d1b9d6f.png

@DTaras  ale z Orlenem ty bajki naopowiadałeś  no ale co jak sie jest wyborcą PO to tak wygląda 

Opublikowano
1 godzinę temu, mirro napisał(a):

Pod warunkiem że kupujesz na fakturę, bo jak na paragon to zaczepienia nie będzie.

do tego musisz zaplacic gotowka w rekawiczkach , zalozyc kominiarke albo maseczke, no i samochod zostawic w krzakach..

ile to juz takich akcyjnych spraw bylo-za chwile sie rozmyje..

Opublikowano
5 minut temu, jacus napisał(a):

do tego musisz zaplacic gotowka w rekawiczkach , zalozyc kominiarke albo maseczke, no i samochod zostawic w krzakach..

ile to juz takich akcyjnych spraw bylo-za chwile sie rozmyje..

No ale jednak powinno to być bardziej restrykcyjnie sprzedawane...

Trochę za łatwo bardzo groźnie substancje idzie kupić.

Opublikowano
Roman176 napisał:

@DTaras  ale z Orlenem ty bajki

W sensie? Ruch leżał i kwiczał bo Alior go dociskał a wydawcy mu prasy nie dostarczali. Sam wtedy odpalałem alternatywnego dostawcę. Orlen wziął i Ruch wrócił przy czym się nie restrukturyzował czyli walił plecy na koszt Orlenu a pressa właściciel się wyzbywał nie bez powodu. Po wejściu Orlenu Gazeta Lubuska zaczęła wyglądać jak gazetka szkolna.

Zresztą. Zyski Orlenowi zrobiło przejęcie PGNIGu to było z czego brać.

Opublikowano
2 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie...

Sprawdzane dość dokładnie...

Daj coś za dużo lub zakazanego...

Sprzedaj...gdzieś do chłodni.

Przekonasz się.

2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Na rynkach hurtowych badają. Wpada PIORiN i łapią próbki z losowych samochodów. Raz miałem taką kontrolę, a dwa razy pobierali próbki od moich kontrahentów.

Galan tego nie zrozumie bo nie ma pojęcia o rolnictwie ani o ogrodnictwie. Poziom swiadomości wąsatej baby sprzątajacej szalety miejskie.  

Opublikowano

tu chodzi o dostawców ropy ....... Czechy mają taniej bo dla nich jest przerabiana ropa z Rosji  

10 minut temu, DTaras napisał(a):

W sensie? Ruch leżał i kwiczał bo Alior go dociskał a wydawcy mu prasy nie dostarczali. Sam wtedy odpalałem alternatywnego dostawcę. Orlen wziął i Ruch wrócił przy czym się nie restrukturyzował czyli walił plecy na koszt Orlenu a pressa właściciel się wyzbywał nie bez powodu. Po wejściu Orlenu Gazeta Lubuska zaczęła wyglądać jak gazetka szkolna.

myślisz ze te 10mln zrobiły jakieś straty ? nie bo oszczędzili na kampanii reklamowej tyle  

a te 30 firm audytu ile kosztują i dlaczego siedzą rok w spółce ?  a agencja jest zaprzyjaźniona rządami PO ... na pewno za darmo robią 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Ulman napisał(a):

Galan tego nie zrozumie bo nie ma pojęcia o rolnictwie ani o ogrodnictwie. Poziom swiadomości wąsatej baby sprzątajacej szalety miejskie.  

Proszę pojawił się ulman czekał czekał i się pojawił jest guru ekonomi i rozwoju rolnictwa .

Wykształcony ponad swoją   inteligencję .

Spadochroniarz wygwizdany nikt go nie poprze nigdy wiec ulman nie truć się boś taki ekonomista jak Balcerowicz .

Edytowane przez galan99
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Ulman napisał(a):

Jak tam dziś twój poziom odstępstw od normy psychicznej? Będzie 8/10 czy więcej?

kto cie chciał truć? Udało mu się? 

A dziękuję wszystko Ok .

Ty to masz jebniecie nie martwi cię to że wygwizdali spadochroniarza i co piszą na temat innych z Konfederacji ?.

Że to jedno zło . Nie czytasz jak ludzie plują wprost na nich .

Ulman ja cię lubię jak ty pier**lisz głupoty w dziele fasola i Buraki a polityka niema mocniejszego jak ulman od ekonomi Polski .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
1 minutę temu, Ulman napisał(a):

większość jest głupia więc to nie dziwne. Tobie pasuje owczy pęd i dlatego wybrałeś sektę ale nie wszyscy sa tacy bezwolni i bezmyślni. 

Tak tylko PiS do skończenia świata .

A ty jesteś 0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000001 % tych co nic nie znaczą .

Opublikowano
Roman176 napisał:

tu chodzi o dostawców ropy ....... Czechy mają taniej bo dla nich jest przerabiana ropa z Rosji   10 minut temu, DTaras napisał(a): W sensie? Ruch leżał i kwiczał bo Alior go dociskał a wydawcy mu prasy nie dostarczali. Sam wtedy odpalałem alternatywnego dostawcę. Orlen wziął i Ruch wrócił przy czym myślisz ze te 10mln zrobiły jakieś straty ? nie bo oszczędzili na kampanii reklamowej tyle   a te 30 firm audytu ile kosztują i dlaczego siedzą rok w spółce ?  a agencja jest zaprzyjaźniona rządami PO ... na pewno za darmo robią

10 mln? Czego w czym? Sam jest zadlużony na 160 mln i do chwili odejścia od dystrybucji zrobił 80 mln strat. Ruch ma zatem ćwierć miliarda do nadrobienia i to pomimo iż orlen utopił w nim miliony w setkach. Orlen Paczka miała być na bazie ruchu a skończylo się jakimś przepaleniem forsy bo właścicielem szaf jest Orlen tylko wynajmuje to Ruchowi. Albo ktoś kumaty przyblokował temat albo pod tym szyldem szła lewizna. Mniejsza o to. Jak teraz Orlen paczka i nieekspansywne saloniki mają wyzerować straty? Kiedy przyniosą zwrot inwestycji? To są takie pieniądze a nie jakieś 10 mln... A reklama? To wygląda na osobną historię.

Opublikowano
Roman176 napisał:

tu chodzi o dostawców ropy ....... Czechy mają taniej bo dla nich jest przerabiana ropa z Rosji  

Czechy mają dostęp do morza w Hamburgu. Widocznie wykminili sobie izolację i problemy gospodarcze i na tej bazie wystartowali jako biedny miś o zwolnienie z tematu. Nasi przygrali kozaków i jest to co jest przy czym w Czechach jak teraz patrzę - ceny są porównywalne.

Opublikowano

z x:

Ja nie rozumiem jak zwykla reporterka w 
@tvn24
 nagle zostaje Dyrektorką Komunikacji  PKP z pensją 50 tys miesieczne?

Maż jest "Doradcą Kosiniaka Kamysza"

Nie po to walczyliśmy 15X 
k**wa MAĆ!

dupska już zaczynają piec od dymania :D dobrze :D   

Opublikowano
Godzinę temu, DTaras napisał(a):

10 mln? Czego w czym? Sam jest zadlużony na 160 mln i do chwili odejścia od dystrybucji zrobił 80 mln strat. Ruch ma zatem ćwierć miliarda do nadrobienia i to pomimo iż orlen utopił w nim miliony w setkach. Orlen Paczka miała być na bazie ruchu a skończylo się jakimś przepaleniem forsy bo właścicielem szaf jest Orlen tylko wynajmuje to Ruchowi.

pamiętaj ze i Orlen i resztę firm zostały dodane straty po wycenie spółki .......... pis musiał wywiązać się z umów  brał rope od ruskich rudy zablokował i płacił karę .. dowiemy sie pod koniec roku a ropa rosyjska jest podobno lepszej jakości i więcej produktów się  wyciska  nawet na mony.pl o tym pisali ze na tej obecnej ropie 2mld są stratni przez jakość 

2 godziny temu, DTaras napisał(a):

W sensie? Ruch leżał i kwiczał

bo odcięli go z głównego dochodu czyli dystrybucja prasy zna korzyść korporacji niemiecko angielskiej 

https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/garmond-press-prenumerata-prasy-jak-dziala

wiec nic bez powodu  nie dzieje za rudego 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v