Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To ja idę ze szklanką , ciągnę 200 ml z dna kamionki plus garść zakiszonej  sieczki. I jelita lepiej pracują🤣

Opublikowano

Rosnący brzuch na to wskazuje.

Mógłbym kandydować i miałbym dziś poparcie🤭

Opublikowano

Z insuliną i cukrem nie mam problemów bo nie używam i nie badam.

Nadwaga? Chcesz mi ubliżyć, że za gruby jestem?🤭

Opublikowano

A że normy są ustalane względem wytycznych koncernów farmaceutycznych ...🤷‍♂️

Jak to Maryla Rodowicz  śpiewaĺa - dziś prawdziwych lekarzy i badań już nie ma... albo coś w ten deseń🤣

Opublikowano
28 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

wszelakiego rodzaje zakwasy, kwasne napoje z kapusty, ogorkow, obnizja ph w jelitach, ktore ma pozytywny wplyw na bakterie Lactobacillus, a hamujacy na pierwotniaki i mi. E.coli :)

ja tam uwielbiam sok z ogórków, żona mnie zawsze opieprza, że wypiję wcześniej, nim się zje ogórki

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, jahooo napisał(a):

ja tam uwielbiam sok z ogórków, żona mnie zawsze opieprza, że wypiję wcześniej, nim się zje ogórki

Dziś leczenie problemów gastrologicznych w pierwszej mierze opiera się na ... zmniejszeniu wydzielania kwasu solnego, co pogłębia problemy gastrologiczne🤣 a że wiele chorób ma podłoże gastrologiczne, to podając jeden środek na obniżenie wydzielania hcl zyskujemy pacjenta na długoterminowe leczenie🤭

Woda z ogóra której czasem organizm pragnie , aby patrzeć jak trafi na czarną listę🤣

Edytowane przez Agrest
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Siedzacybyk napisał(a):

owrzodzenia zoladka inaczej sie nie wyleczy 

Wrzody to głównie helicobacter. Wylecz to, to wrzody znikną. 

Edytowane przez Leszy
Opublikowano

Helicobacter każdy ma wpisany w metrykę. Ważna równowaga. A odpowiednie wydzielanie hcl za utrzymanie tej, i nie tylko tej równowagi odpowiada. 

Opublikowano

Tego nie wiem, ale teść ponoć dekady temu miał problemy z wrzodami, że m aż cześć żołądka musieli wyciąć. Po latach w końcu jakiś lekarz mu celowaną antybiotykoterapię zrobił, i się skończyły problemy. Teraz je, pije i mu nic nie dolega. 

5 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

osobiscie nie mam problemow z wrzodami, ale pozbycie sie helicobacter to chyba mrzonka. nie wiem czy antybiotykoterapia całkowicie go wyeliminuje?!

Opublikowano
10 godzin temu, Roman176 napisał(a):

w lipcu było 4,2 

Stopa bezrobocia w Polsce wynosi 3 proc. W całej Unii Europejskiej niższą mogą pochwalić się tylko Czechy. Ze względu na niższy niż średnio w UE poziom aktywności zawodowej, niektórzy przypuszczają, że stopa bezrobocia maluje zbyt optymistyczny obraz kondycji rynku pracy. Sprawdzamy, czy mają rację.

W czerwcu, jak wynika z danych Eurostatu, stopa bezrobocia w Polsce wyniosła 3 proc. o połowę mniej niż średnio w UE. Na takim mniej więcej poziomie utrzymuje się od połowy 2019 r., pomijając chwilowy wzrost do 4 proc. na początku 2021 r., w następstwie pandemii COVID-19.

https://www.money.pl/gospodarka/bezrobocia-prawie-nie-ma-bo-polacy-nie-garna-sie-do-pracy-analiza-7060092853013312a.html

szukanie informacji to nie twoja mocna strona 

czekaj a 2 +2 = 5 ? 

Szukanie jest mocną stroną tylko w połączeniu z rozumieniem tego co się czyta. Ty nie rozumiesz więc zdolnosci w szukaniu nie maja żadnego znaczenia bo ci wnoszą tylko jeszcze gorszy bajzel pod beretem. 

Czytałeś w ogóle ten link który zamieściłem?  A może oni nie kłamią tylko tobie sie jak zwykle popieprzyło? Przeszło ci to przez myśl? 

No ale skoro to ty masz rację to może masz teporię czemu wszystkie portale ekonomiczne tak samo kłamią. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v