Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Teraz, jacek1296 napisał(a):

Zapomnij. Konfa za dużo romansuje z pisem. Poza tym pis miał pełnię władzy, to i ko będzie chciało mieć. I będzie miało.

No wiem że konfa nie ma szans ze względu na zaszufladkowanie w pierwszej turze.

Ale hipotetycznie gdyby 2 runda była pomiędzy KO a Konfederacją to było by bardzo ciepło w obozie Kloaki. I wskazałbym  na konfederację , bo wielka jest nienawiść względem pis, ale równie wielki brak sympatii względem  KO

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał(a):

No wiem że konfa nie ma szans ze względu na zaszufladkowanie w pierwszej turze.

Ale hipotetycznie gdyby 2 runda była pomiędzy KO a Konfederacją to było by bardzo ciepło w obozie Kloaki. I wskazałbym  na konfederację , bo wielka jest nienawiść względem pis, ale równie wielki brak sympatii względem  KO

Brak sympatii nie ma znaczenia. Ciepło nie będzie. Konfa to taki folklor.  Pamiętasz TKM? Pis miał pełnię władzy i koalicja też musi mieć.

Opublikowano
Teraz, Siedzacybyk napisał(a):

rozumiem , kazdy maswojego faworyta i antybohatera , ale ...hołownia .... to niezła laska :) pamietam jak plakal, no myslalem ze to AI wygenerowala sytuacje :)))

Płaczka .

• Thanks 1
Opublikowano

Przypomnij TKM bo nie jarzę a mam głowę nabitą innymi myślami.

Moje zdanie - gdyby w drugiej turze był wybór KO- KONFA,  to wskazuję na konfę, bo duża, a może i większą część  wyborców KO to ***** ***, ale jednocześnie ***** PO i lewe przystawki.

Jednym słowem, pis wypada z drugiej tury, KO  leży na łopatkach. 

I tu niech się liderzy partii głowią.

Opublikowano
Teraz, mirro napisał(a):

Weapon Outfitters_ Photo.jpg

Widzę że chciałbyś ją rozbroić🤭

Stary , ale jary chłop🤭

Opublikowano
2 minuty temu, Siedzacybyk napisał(a):

To ja bede glosowal na holownie ! i tak ch.j z tego wszystkiego, ale za to bedzie nie zły kabaret :) przynajmniej sie posmiejemy, a smiech to zdrowie !

No po chuju wybór.

Staniesz okrakiem na barykadzie i będziesz oceniał który fajniej dzwonkiem ci zadzwoni🤭 albo do śmiechu, albo do płaczu 🤣

Opublikowano

TKM-teraz k**wa my.

Zaklinasz rzeczywistość. Przez to, że pis miał pełnię władzy, to w imię tej zasady koalicja też musi. I nikt się nie wychyli. Chociażby po to, aby rozliczyć, pozamykać i rozpirzyć w pył pisowców. Mi też się taki układ nie do końca podoba. Stanie się tak, bo pis rozwalił utrwalony, choć ułomny, układ.  W konfie jedyny rozsądnie mówiący i nie robiący z siebie błazna to Bosak. Tylko to za mało.

12 minut temu, Agrest napisał(a):

Przypomnij TKM bo nie jarzę a mam głowę nabitą innymi myślami.

Moje zdanie - gdyby w drugiej turze był wybór KO- KONFA,  to wskazuję na konfę, bo duża, a może i większą część  wyborców KO to ***** ***, ale jednocześnie ***** PO i lewe przystawki.

Jednym słowem, pis wypada z drugiej tury, KO  leży na łopatkach. 

I tu niech się liderzy partii głowią.

Opublikowano
5 minut temu, mirro napisał(a):

z tego AR oczywiście,

Ty wojskowy, ja bym chciał z takiej wrodzonej asekuracji ją rozbroić🤭

Opublikowano

nawet gdy peowcom uda się zdobyć urząd prezydenta to i tak rząd tuska zostanie zmieciony ze sceny

ich skrajna nieudolność doprowadzi do kryzysu finansów państwa, na co wskazuje rosnący deficyt i wycofywanie kapitału z polski

gdy dolar będzie po 6zł a euro po 7zł to może po-łgłówkom oczy się otworzą

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, jacek1296 napisał(a):

TKM-teraz k**wa my.

Zaklinasz rzeczywistość. Przez to, że pis miał pełnię władzy, to w imię tej zasady koalicja też musi. I nikt się nie wychyli. Chociażby po to, aby rozliczyć, pozamykać i rozpirzyć w pył pisowców. Mi też się taki układ nie do końca podoba. Stanie się tak, bo pis rozwalił utrwalony, choć ułomny, układ.  W konfie jedyny rozsądnie mówiący i nie robiący z siebie błazna to Bosak. Tylko to za mało.

Wiem że taki scenariusz drugiej rundy nie ma szans.

I tak w tej chwili sobie myślę jakie były by jaja gdyby Prezes wyszedł przed kamery i powiedział - nie wystawiamy swojego kandydata i popieramy kandydata Konfederacji🤣

Halllo!!!! Panie prezes, słyszysz to? Rozjebałbyś system  .

Niezdecydowani, konfederacja, pis i duża część ko głosują na kandydata konfederacji. I to w pierwszej turze.🤭

Warunek Bosak

Który tam z forum blisko prezesa?

Za pomysł 1mln na moje konto🤣

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
1 minutę temu, nie napisał(a):

nawet gdy peowcom uda się zdobyć urząd prezydenta to i tak rząd tuska zostanie zmieciony ze sceny

ich skrajna nieudolność doprowadzi do kryzysu finansów państwa, na co wskazuje rosnący deficyt i wycofywanie kapitału z polski

Nie pij już więcej. Odpocznij trochę.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Agrest napisał(a):

Halllo!!!! Panie prezes, słyszysz to? Rozjebałbyś system  .

Niezdecydowani, konfederacja, pos i duża część ko głosują na kandydata konfederacji. I to w pierwszej turze.🤭

.... i się obudziłem. Nosz qr**.😜

Edytowane przez jacek1296
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, nie napisał(a):

ich skrajna nieudolność doprowadzi do kryzysu finansów państwa,

Od ilu to już lat żyjemy w tym kryzysie? A niiiiieeeeee , dopiero od roku. 

5 minut temu, Agrest napisał(a):

tak w tej chwili sobie myślę jakie były by jaja gdyby Prezes wyszedł przed kamery i powiedział - nie wystawiamy swojego kandydata i popieramy kandydata Konfederacji🤣

Łooo to chyba bym se nagrał, puścił w pętli i tak siedział z otwartym pyskiem i oglądał. i oglądał.

Opublikowano
2 minuty temu, jacek1296 napisał(a):

.... i się obudziłem. Nosz qr**.😜

Ważne że nawet lewitując nie poparłbyś kloaki🤭

5 minut temu, mirro napisał(a):

Od ilu to już lat żyjemy w tym kryzysie? A niiiiieeeeee , dopiero od roku. 

Łooo to chyba bym se nagrał, puścił w pętli i tak siedział z otwartym pyskiem i oglądał. i oglądał.

Uwierz, że wystarczył by odbiornik bez możliwości nagrywania.

Pętla by leciała, tylko z odpowiednim przekazem podprogowym🤭

Opublikowano
12 minut temu, nie napisał(a):

Ale przy takim kursie to chłopy będą zadowolone, bo dopłaty wzrosną.

• Like 1
Opublikowano

Tylko mnie uprzedźcie to wymienię część zł na euro a za resztę kupię zboża🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v