Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Biedroń...

W USA kobieta nie przeszła, to i u nas nie ma szans. Ups...

Edytowane przez mirro
Opublikowano

To biały prześladowany pedał u nas ma szansę większą, niż zdrowa hinduska w USA? 

4 minuty temu, jacek1296 napisał(a):

Ale tam była nie do końca biała.... Także ten...

Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

A nie sorry bo mnie się pomyliło z Panią Schreiber Marianną. O ja durny - sorry,

A to co znowu za produkt regionalny ?... o kurna chyba kojarzę. Wolę hinduskę, ale to samczy pęd🤭

3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Oj bo Ty od razu jakoś źle nastawiony.

...chyba złe słowo ...🤔

Jak żle?

Tyłkiem przy ścianie to żle?

Opublikowano
27 minut temu, hubertuss napisał(a):

Ja tam głosuje na Trzaskowskiego ponoć to Mason heheheh.

Jak to chcesz uczynić , pierw będzie głosowanie partyjne którego to wyłonią z 2 kandydatów . Radek Sikorski i Trzaskowski . Jak byś słuchał wypowiedzi kolegów partyjnych jak się wypowiadają o kandydatach to Trzaskowski nie ma szans tylko Radek Sikorski .

Opublikowano
1 minutę temu, galan99 napisał(a):

Jak to chcesz uczynić , pierw będzie głosowanie partyjne którego to wyłonią z 2 kandydatów . Radek Sikorski i Trzaskowski . Jak byś słuchał wypowiedzi kolegów partyjnych jak się wypowiadają o kandydatach to Trzaskowski nie ma szans tylko Radek Sikorski .

Nie głów się , edytuje posta i będzie ok. Potem wstawi 20x słyszę wycie i będzie znakomicie.

🤣🤣🤣

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, Agrest napisał(a):

To biały prześladowany pedał u nas ma szansę większą, niż zdrowa hinduska w USA? 

Co z tego, że zdrowa....

A teraz z humorem: wyobraźcie sobie, że pis wystawia Owsiaka...

Edytowane przez jacek1296
Opublikowano

Prześladowany wedle nurtu to dziś homoseksualista.

Zdrowa to zapytanie do Ciebie ... brałbyś ją czy jego😜

19 minut temu, jacek1296 napisał(a):

A teraz z humorem: wyobraźcie sobie, że pis wystawia Owsiaka...

Trudno mi będzie.

Wytłumaczysz jak do tego humoru doszedłeś?

Czyli co autor miał na myśli?

Opublikowano

Mimo wszystko wybieram zdrową.

Ciekawi mnie jak zwolennicy pisu by do tej kandydatury podeszli. Wiem, że to abstrakcja. Ale na poważnie nie widzę w pisie absolutnie nikogo, kto mógłby zagrozić kandydatowi ko. Drugiego dudy też nie będzie.

Opublikowano (edytowane)
44 minuty temu, Agrest napisał(a):

Nie głów się , edytuje posta i będzie ok. Potem wstawi 20x słyszę wycie i będzie znakomicie.

🤣🤣🤣

Co mam edytować i po co? Trzaskowski będzie kandydatem i tyle. Ale widzę wyborcom pisu spodobał się Sikorski. Ciekawe czy jak by ewentualnie został kandydatem to czy by głosowali hehe?

A słychać wycie to najlepsza odpowiedź na chamstwo Romka.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

3 minuty temu, jacek1296 napisał(a):

Mimo wszystko wybieram zdrową.

Ciekawi mnie jak zwolennicy pisu by do tej kandydatury podeszli. Wiem, że to abstrakcja. Ale na poważnie nie widzę w pisie absolutnie nikogo, kto mógłby zagrozić kandydatowi ko. Drugiego dudy też nie będzie.

Dlatego KO wygra.

Elektorat pis poprze kandydata pis który wejdzie do  drugiej tury, ale przegra z KO.  

Gdyby wygrał kandydat  konfederacji to duża część wyborców KO wiedzących że to szambo poparla by dla kontrastu i hamulca bezpieczeństwa konfederację, wiedząc że nie popiera pis.

Opublikowano
5 minut temu, hubertuss napisał(a):

Co mam edytować i po co? Trzaskowski będzie kandydatem i tyle. Ale widzę wyborcom pisu spodobał się Sikorski. Ciekawe czy jak by ewentualnie został kandydatem to czy by głosowali hehe?

Co? A to musiałbyś sobie przypomnieć, co ja mam w pamięci i co w odpowiedniej szufladzie cię zamknęło.

Czasem małe rzeczy świadczą o całokształcie... czasu nie cofniesz

Opublikowano
7 minut temu, hubertuss napisał(a):

jeśli się pomylisz i będzie to Radek Sikorski , oddasz pokłon PiSsowi .

Opublikowano
Teraz, hubertuss napisał(a):

Pisowi z jakiej paki? Jeśli już to Radkowi. Widać pisowska propaganda zaczyna się nim zachwycać po co ja mu ma się kłaniać.

Bo obstawisz na Trzaskowskiego nie wierzysz w Sikorskiego . Drewniany jesteś wyborca .

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Agrest napisał(a):

Gdyby wygrał kandydat  konfederacji to duża część wyborców KO wiedzących że to szambo poparla by dla kontrastu i hamulca bezpieczeństwa konfederację, wiedząc że nie popiera pis.

Zapomnij. Konfa za dużo romansuje z pisem. Poza tym pis miał pełnię władzy, to i ko będzie chciało mieć. I będzie miało.

Edytowane przez jacek1296
Opublikowano

Powiedzmy, ze daje dużo większa szanse na kandydaturę Trzaskowskiemu dużo mniejsze Sikorskiemu. Ale wiadomo wszystko jest możliwe.

Teraz, jacek1296 napisał(a):

Zapomnij. Konfa za dużo romansuje pisem. Poza tym pis miał pełnię władzy, to i ko będzie chciało mieć. I będzie miało.

Konfa ma problem z ludźmi. Mądrzejszy Bosak trzyma się z boku a cyrkowcy Memtzen i Wawer brylują. Wybory parlamentarne pokazały ile jest warta ich wiedza i gadka. Petru zaorał obu. O zmianie zdania w sprawie np CPK tez można się pośmiać w przypadku Memtzena. Oni po prostu nie wzbudzają zaufania a tam nikogo innego nie ma. Nawet jak odstawili JKM to nie wiele to im dało.

Opublikowano
1 minutę temu, jacek1296 napisał(a):

Zapomnij. Konfa za dużo romansuje z pisem. Poza tym pis miał pełnię władzy, to i ko będzie chciało mieć. I będzie miało.

Tusk zapowiedział i szukają pieniędzy  6 miliardów by dopłacić za energię gospodarstwom domowym i to wszystko przed wyborami .

zapewne wyborcy całej tej rewolucji nie będą zadowoleni .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v