Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, mirro napisał(a):

Bardzo celna myśl.

Myślisz że z dwojga złego Sikorski lepszym kandydatem od Trzaskowskiego?

Może bardziej charyzmatyczny, mniej mdły , ale jednak wydaje się być obdarzony chorą ambicją, megalomanią. Może mniej sterowalny przez krajowych kacyków, ale obce wpływy dużo większe.

Trzaskowski to taki ciepły kluch  bardziej na partnera biedronia niż prezydenta pasuje. 

Dżuma i cholera. 🤷‍♂️

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał(a):

ale jednak wydaje się być obdarzony chorą ambicją, megalomanią.

Na bank, tu nie ma co gdybać. Tak właśnie jest.

3 minuty temu, Roman176 napisał(a):

jak sie dowiesz to mi powiedz  

Toś mi problem rozwiązał.

Opublikowano
6 minut temu, mirro napisał(a):

Kto mi powie co trza zrobić żeby w tej nowej AF rzeczywistości ten większy kopnął w dupsko tego mniejszego a ten aby poleciał? Bo mnie się emotki nie ruszają.

A robisz zamach nogą przy kliknięciu?

Tu szukaj odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, Agrest napisał(a):

Myślisz że z dwojga złego Sikorski lepszym kandydatem od Trzaskowskiego?

Może bardziej charyzmatyczny, mniej mdły , ale jednak wydaje się być obdarzony chorą ambicją, megalomanią. Może mniej sterowalny przez krajowych kacyków, ale obce wpływy dużo większe.

Trzaskowski to taki ciepły kluch  bardziej na partnera biedronia niż prezydenta pasuje. 

Dżuma i cholera. 🤷‍♂️

Dla mnie to kandydat pejsatych, dlatego jest nieakceptowalny, Trzaskowski jako mydłek - tez nie, zobaczymy, kogo wystawi PiS

Opublikowano
Teraz, mirro napisał(a):

Nie PiS tylko Prezes. PiS może i kogo by znalazł akceptowalnego.

A co to za różnica, PiS = Prezes, przeciez bez niego się to rozejdzie w szwach w miesiąc

Opublikowano
Teraz, jahooo napisał(a):

przeciez bez niego się to rozejdzie w szwach w miesiąc

A niech się rozjedzie. Niech kombinują knują i się dogadują. Może jaka"prawica" się z tego wykluje.

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał(a):

Już nie. Bo się pizłem kolanem w kant.

I masz rozwiązanie.

Stary, zgrzybiały jesteś, refleksem synchronizacji przesyłu danych nie dorównasz.

Trzeba się z tym pogodzić.

Ja właśnie po pogrzebie godzę się z myślami😓... stąd może ten ton.

6 minut temu, jahooo napisał(a):

Dla mnie to kandydat pejsatych, dlatego jest nieakceptowalny, Trzaskowski jako mydłek - tez nie, zobaczymy, kogo wystawi PiS

Ja nie mam problemu z kandydatem KlOaki. Jeśli pójdę, żadnego nie poprę.

A w konfie chyba bosak byłby lepszy od mentzena

Opublikowano

Może i nie. Ale niedobrze jest kumulować w sobie wszystko, zamykać się w bańce mydlanej. 

Człowieka nie znałem, mój  równolatek,  ale widzę jak syn przeżywa to co jego kolega po śmierci ojca przeżywa

k**wa, jeszcze Grechutę mi w radio puścili...

Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał(a):

A w konfie chyba bosak byłby lepszy od mentzena

A to już lepiej niech będzie Sikorski. Nie przepadam za nim od czasów jak był MONem, ale po tym jak postawiłem na Dudę, to sam już nie wiem.

Opublikowano
2 minuty temu, mirro napisał(a):

A to już lepiej niech będzie Sikorski. Nie przepadam za nim od czasów jak był MONem, ale po tym jak postawiłem na Dudę, to sam już nie wiem.

Jako że prezydent nie wiele może, to zdecydowanie bosak niż mąż Mosadu

Opublikowano

Żona spodnie nosi. A nawet jeśli nie nosi to wszystkie brudy pierze.

A choćby po środku to i tak pluton i kula w łeb

Opublikowano
21 minut temu, mirro napisał(a):

Nie PiS tylko Prezes. PiS może i kogo by znalazł akceptowalnego.

Żarty się Ciebie trzymają. Akceptowalny z pisu? Zaproponuj kogoś. Piszę bez żadnych złośliwości.

• Like 1
Opublikowano
Teraz, jacek1296 napisał(a):

Akceptowalny z pisu? Zaproponuj kogoś. Piszę bez żadnych złośliwości.

A skąd mam wiedzieć? Przeca ja ich wszystkich nie znam. Może mają jakiedo fajnego kandydata, tylko trzymają w piwnicy?

Opublikowano
Teraz, mirro napisał(a):

, tylko trzymają w piwnicy?

I ten może mieć szansę.

Głosowanie będzie nie tyle za Pis, co przeciw KO.

Tak nam  ktoś już te klocki ułożył

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Biedroń...

Przykro, ale z uwagi na trend nie skrytykuję Twojego wyboru🤭

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v