Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

10 minut temu, hubertuss napisał(a):

NO i niech sprzedają byle za odpowiednią cenę komuchy chcą państwowego by móż się pławić na posadkach. A prawa jest taka, że najlepiej działa prywatne.

CO my jako społeczeństwo mamy z tych państwowych banków. Marne odsetki za lokaty i wysokie procenty za kredyty. Państwowe banki tak samo rąbią ludzi jak prywatne to po co nam one.

Geniusz. Normalnie geniusz.👍👍👍

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
20 godzin temu, Tomasz0611 napisał(a):

Czyli już wiemy że Trump przegrał, bo skoro @galan99 mówi że wygra to na pewno będzie odwrotnie xD 

Ech....

A mógło...śmiesznie być...

20 godzin temu, galan99 napisał(a):

Tak se  tłumacz wygra .

Widziałeś?

Podoba ci się taki człowiek?  

https://www.tokfm.pl/Tokfm/7,103086,31435047,szokujace-zachowanie-donalda-trumpa-czegos-takiego-sobie-nie.html

Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

Bez obrazu całośći zachowanie wyrwane z kontekstu cieżko komentować a tym bardziej żę zrudło to Tokfm , propagandowa tuba lewactwa 

Tiaaa.

Cza kontekst do tego...i  komisje powołać....tiaaa...

• Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, jarecki napisał(a):

Bez obrazu całośći zachowanie wyrwane z kontekstu

Ale nie odbiegające od schematu zachowań Pana Trumpa,

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Może się nie znam,

Chciałeś kontekst? To Ci go dałem.image.png.912f75077ee93ee34011f29554213f01.png

Koniec bo zabrnę zbyt daleko.

• Confused 1
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, galan99 napisał(a):

Jaką cenę 1 zł tak zwane . 

Kto pozbywa się dochodowych firm co dają zarobić 8 miliardów tacy jak ty to popierają .

Prywatne będą ale zachodnich kolegów , będą wypracowywać dla swego kraju zysk tylko nie dla Polski .

@hubertuss Wielki myśliciel .

Za ztea było i nie kupiłeś? 8 mld zarobili powiadasz? Na kim chociaż się domyślasz? Jeszcze raz zapytam co nam te państwowe banki dają skoro taki jeden 8 mld zarobił? Wiesz już na kim zarobił?

Godzinę temu, Agrest napisał(a):

Geniusz. Normalnie geniusz.👍👍👍

Ty jak Galan czy bystrzejszy? Ty chyba wiesz na kim te 8 mld zarobione? A może powiesz mi ty co my mamy z tych państwowych banków jako społeczeństwo?

NO w sumie wy z tych co się cieszyli, że Orlen rekordowe marże na nas zarobiał w tym na was. NO bo przecież Orlen miał zyski a na kim zarobione to wasza wyobraźnia nie ogarniała, Obajtek był debeściak. Bo was dobrze łupił.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano

https://vm.tiktok.com/ZGdLgqcqT/

@mirro patrzaj🤣

36 minut temu, hubertuss napisał(a):

Za ztea było i nie kupiłeś? 8 mld zarobili powiadasz? Na kim chociaż się domyślasz? Jeszcze raz zapytam co nam te państwowe banki dają skoro taki jeden 8 mld zarobił? Wiesz już na kim zarobił?

Ty jak Galan czy bystrzejszy? Ty chyba wiesz na kim te 8 mld zarobione? A może powiesz mi ty co my mamy z tych państwowych banków jako społeczeństwo?

NO w sumie wy z tych co się cieszyli, że Orlen rekordowe marże na nas zarobiał w tym na was. NO bo przecież Orlen miał zyski a na kim zarobione to wasza wyobraźnia nie ogarniała, Obajtek był debeściak. Bo was dobrze łupił.

Co się czepiasz przecież napisałem żeś geniusz. Luks robota👍👍👍

Czyżbyć jako drwinę to potraktował? Z jakiego powodu miałbym drwić🤣

Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, Agrest napisał(a):

@mirro patrzaj🤣

Jako były, chwilowy szef Taktycznego Zespołu Kontroli Obszaru Powietrznego toooo powiem że włosy mnie się lekko uniosły i to nie tylko na głowie.

Edytowane przez mirro
Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał(a):

Ten od wiertaliota to pewno nawet nie wiedział co zrobił🤣

Może dlatego żyją. Jakby w trakcie zaczaił i próbował przerwać manewr, to na bank trupy walałyby się po lądowisku.

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Agrest napisał(a):

Może twórcy razem w ławce siedzieli z prowadzącym?🤣

https://vm.tiktok.com/ZGdLskxe3/

Mlodzi też mają głos w wyborach🤭

konfa z pisem przegrała

https://vm.tiktok.com/ZGdLpw9Cf/

Nie tylko Tomek popiera trzecią drogę😁

https://vm.tiktok.com/ZGdLsURBA/

Tomek tacy wyborcy 3 drogi geniusze Polska będzie ocalona , Będziemy uratowani .

Tu Ameryka jest, dużo konkurencji tutaj. Tu się liczy kaliber człowieka. Tu może być prezydent, no czasem i gangsterem, ale musi być kimś.

image.png

Edytowane przez galan99
Opublikowano

a on taki sam malowany prawicowiec jak Kaczyński i spółka🤣Jak przegra to oczywiście będzie wersja że sfałszowane i  zdziczałe robolstwo znowu Kapitol szturmować i burdy robić. 

Opublikowano
7 minut temu, Ulman napisał(a):

a on taki sam malowany prawicowiec jak Kaczyński i spółka🤣Jak przegra to oczywiście będzie wersja że sfałszowane i  zdziczałe robolstwo znowu Kapitol szturmować i burdy robić. 

Młodzi sercem Narodu dokonają dobrego wyboru jeb...ć jak to one powiadają posłuchaj podoba mi się to .

Nie będziesz miał wpływu na młodych ludzi . 

Opublikowano
5 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Już ci pisali żeby jakichś dyrdymałów nie wklejać. Jak myślisz ilu z nas przeczyta żale jakiegoś faceta który na swoje wywody nie ma nawet świadków.

Patryk Słowik

Bilans porządków w Łukasiewiczu na dziś:
1) zatrudnienie polityka Lewicy na stanowisko wicedyrektora ds. komercjalizacji (nie ma pojęcia o komercjalizacji badań) w instytucie we Wrocławiu - wywalony po tym, gdy napisaliśmy, że wyłudził z Łukasiewicza samochód służbowy, paliwo i pieniądze na płyn do spryskiwania (sic!) na prywatne wakacje;
2) zatrudnienie polityka PSL (specjalista od historii Radomia) na stanowisku dyrektora instytutu w Radomiu. Polityk ten jest w radzie miejskiej i zatrudnił swojego kolegę z rady - tyle że z Koalicji Obywatelskiej - na dyrektorskim stanowisku. Kolega zasłynął na razie jedynie tym, że został wyprowadzony przez ochronę z meczu o Superpuchar Europy, co kibice nagrodzili gromkimi brawami;
3) zatrudnienie polityka Koalicji Obywatelskiej (były policjant) na stanowisku wicedyrektora ds. komercjalizacji w instytucie w Łodzi;
4) wszystko spina prezes Sieci Badawczej - polityk stowarzyszonego z PSL Centrum dla Polski. A nie, przepraszam! To już nie jest polityk, bo po objęciu stanowiska zrezygnował z członkostwa w partii.

faktów nie zamilczysz :D 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v