Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał:

na wsi gdy masz dom  na domie to smog wiekszy niz w krakowie. dymy z kominow snuja sie ulicami, upiornie to wyglada pod swiatlami ulicznymi.. 

Niby taka nowoczesność, ekogroszki a skąd dym? to jakieś zadupie musi być u ciebie.   :P

6 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Jacus masz wieżowce w swej wsi? 

Ma, kretowiska,   :P albo kopce mrowisk.  xD 

• Haha 4
Opublikowano (edytowane)

Z ostatniej chwili:

kamiński jednak głodny

W ostatnich dniach odnotowano lawinowy wzrost zainteresowania wizami do san escobar. Zainteresowaniu wskazują na duży problem: brak możliwości zakupu powyższej wizy na bazarze bez weryfikacji kupującego.

Edytowane przez jacek1296
Opublikowano
1 godzinę temu, galan99 napisał:

Grzegorz Braun został dojechany , a chciał tylko dobrze , nie dobrze teraz powiadać co Polskie .

braun zgasił świece . tepe baby zaatakowały kościół na manifie to zwolnili policjantów ....... rządy patoli  co za czasy 

Spięcie znanych prawników. "Nazwał mnie pośmiewiskiem"

Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-spiecie-znanych-prawnikow-nazwal-mnie-posmiewiskiem,nId,7265195#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

powiedzieli dość Giertychowi   

1 godzinę temu, Desperado napisał:

Niby taka nowoczesność, ekogroszki a skąd dym? to jakieś zadupie musi być u ciebie.   :P

w cracowie jest zaje Biście domy w dolinie  a lotnisko na górze  samoloty lądują i wylatują to cały dym idzie na domy ... jeszcze autostrada na górze 

• Like 2
Opublikowano
1 godzinę temu, jacus napisał:

a po co ci to na wsi wiedziec ?? nie ma wiatru nie ma doplywu swiezego powietrza.

ile miszkancow na kilometr kwadratowy ?? ile ulic ,ile wiezowcow,blokow,kamienic ?? macie tam u was ??

na wsi gdy masz dom  na domie to smog wiekszy niz w krakowie. dymy z kominow snuja sie ulicami, upiornie to wyglada pod swiatlami ulicznymi.. 

Z ciekawości tylko. Przepraszam

Opublikowano
52 minuty temu, racyl napisał:

😂

Odezwał się pisowski uzurpator

O przepraszam to wyborca po

35 minut temu, Roman176 napisał:

o dziwo z 4/5 klasy piec dymka nie zobaczysz nie wiem gdzie mieszka chyba w kaflokach hajcują 

Można i w starym kopciuchu napalić że dymka znacznego nie będzie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v