Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Teraz, Agrest napisał(a):

Penisie nie ty będziesz mi harmonogram ustalał.

Odszczekaj chamie te słowa albo zasłoń się żółtymi papierami 

Dalej brak kultury u ciebie  i iście w zaparte 😄

Może warto porównać sobie liczby @Agrest skończyć tę i szopkę i grzecznie mnie przeprosić

Opublikowano
Teraz, racyl napisał(a):

Dalej brak kultury u ciebie  i iście w zaparte 😄

Może warto porównać sobie liczby @Agrest skończyć tę i szopkę i grzecznie mnie przeprosić

Ułomku nazwałeś mnie oszustem. 

Nie interesuje mnie twoje chore urojenie na jakiś temat na który z kimś pisałeś.

Udowodnij mi chamie że jestem oszustem albo przedstaw żółte papiery. 

Szacunku już nie odzyskasz. 

Możesz jeszcze spróbować pokazać namiastkę twarzy albo na zawsze d*pą zostaniesz. 

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał(a):

Ułomku nazwałeś mnie oszustem. 

Nie interesuje mnie twoje chore urojenie na jakiś temat na który z kimś pisałeś.

Udowodnij mi chamie że jestem oszustem albo przedstaw żółte papiery. 

Szacunku już nie odzyskasz. 

Możesz jeszcze spróbować pokazać namiastkę twarzy albo na zawsze d*pą zostaniesz. 

Bo nim jesteś i takie są fakty .

Nazywasz kogoś trolem który ma zaledwie 986 postów w 3 lata forum a sam masz 25149 w 11 lat

Liczby same mówią za siebie. Więcej zamieszczasz postów w rok niż ja przez 3 lata razem 😄.

Może jeszcze zakrzycz liczby człowieku bez honoru 😄

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Taniej tankuje i jeżdżę.

Tak się mówi a potem jak przyjdzie zregenerować wtryski i pompę to się myśli a można było tankować gdzie indziej czy wlać dodatki przeczyszczające co jakiś czas do paliwa

Opublikowano (edytowane)
45 minut temu, hubertuss napisał(a):

Oj huczy huczy i to widać. Weź się połóż i jeszcze pośpij troszkę

Ooo

Widzę i POlskojęzyczny wstał 

Edytowane przez pawel885
  • Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, racyl napisał(a):

Tak się mówi a potem jak przyjdzie zregenerować wtryski i pompę to się myśli a można było tankować gdzie indziej czy wlać dodatki przeczyszczające co jakiś czas do paliwa

Myślisz że kazać im więcej brać za litr?

To pomoże ?🤔

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Bo nim jesteś i takie są fakty .

Nazywasz kogoś trolem który ma zaledwie 986 postów w 3 lata forum a sam masz 25149 w 11 lat

Liczby same mówią za siebie. Więcej zamieszczasz postów w rok niż ja przez 3 lata razem 😄.

Może jeszcze zakrzycz liczby człowieku bez honoru 😄

Nie używaj chamie słów których znaczenia nie znasz. Honor i kultura w twoim wydaniu nie istnieje. 

Będziesz odbierał piękne za nadobne. Nie będziesz mnie kultury uczył.

Chciałeś być fajny a wyszło kim jesteś

Udowodnij mi że jestem oszustem .

Nie twórz sobie jakichś zwidów na temat ilości hektarów, zakupów i liczby postów. Nic ci do tego kto ile czego ma.

Udowodnij chamie że cię lub kogoś innego oszukałem.

Rozumiesz pawianie sens słów które użyłeś?

Opublikowano

Nic się nie bierze z niczego a takie różnice w cenie zawsze są podejrzane. Kiedyś na takim artusie tankowałem to wiecznie odstoinik i przewód się zatykał a teraz paliwo stoi miesiącami i nic się nie wydziela

Ludzie i tak muszą kupić paliwo

1 minutę temu, Agrest napisał(a):

Nie używaj chamie słów których znaczenia nie znasz. Honor i kultura w twoim wydaniu nie istnieje. 

Będziesz odbierał piękne za nadobne. Nie będziesz mnie kultury uczył.

Chciałeś być fajny a wyszło kim jesteś

Udowodnij mi że jestem oszustem .

Nie twórz sobie jakichś zwidów na temat ilości hektarów, zakupów i liczby postów. Nic ci do tego kto ile czego ma.

Udowodnij chamie że cię lub kogoś innego oszukałem.

Rozumiesz pawianie sens słów które użyłeś?

Nie masz kultury i nawet jak pis wróci do władzy to nic ci to nie da .

Weż się próżniaku za robotę a liczna postów od razu spadnie 😄

Liczb  nie zakrzyczysz 😄

5 minut temu, Siedzacybyk napisał(a):

no nie dobrze sie robi 😂 rozliczaja nas z ilosci postow😎

Jak ktoś cię nazywa trolem a on klepie 3x więcej postów to tak to już jest😄

Opublikowano
5 minut temu, racyl napisał(a):

Kiedyś na takim artusie tankowałem to wiecznie odstoinik i przewód się zatykał

Historia tej stacji jest znana i tam zdaje się nawet objętość potrafiła sie nie zgadzać.

• Like 1
Opublikowano
8 minut temu, racyl napisał(a):

Nic się nie bierze z niczego a takie różnice w cenie zawsze są podejrzane. Kiedyś na takim artusie tankowałem to wiecznie odstoinik i przewód się zatykał a teraz paliwo stoi miesiącami i nic się nie wydziela

Ludzie i tak muszą kupić paliwo

Nie masz kultury i nawet jak pis wróci do władzy to nic ci to nie da .

Weż się próżniaku za robotę a liczna postów od razu spadnie 😄

Liczb  nie zakrzyczysz 😄

Pokazałeś wielokrotnie żeś głupek, nie musisz ciągle udowadniać że nic się nie zmieniło.

Ile jeszcze tematów rozwiniesz by rozmyć temat o który chodzi?

Nadal masz szansę przeprosić w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Lepiej byc głupkiem niż próżniakiem z wysokim ego  😄

Jak przeprosisz za trolla to też wyciągnę rękę

Edytowane przez racyl
Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał(a):

Pokazałeś wielokrotnie żeś głupek, nie musisz ciągle udowadniać że nic się nie zmieniło.

I po kija mi kazałeś trzeźwieć, kiedy tu tak się dobrze bawicie?

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, mirro napisał(a):

I po kija mi kazałeś trzeźwieć, kiedy tu tak się dobrze bawicie?

Na jutrzejszą imprezę.

Ja się nie bawię, jedynie próbuję nakierować racylka by nie rzucał takimi oskarżeniami. Bo cham mnie nie zna, nie ma jakichkolwiek podstaw by mnie o oszustwo oskarżyć, nie potrafi niczego udowodnić I myśli że jest fajny rozrywkowy.

Kulił ogona nie będę choć wiem że to żenujace dla reszty. Zaczął na publicznym forum, niech publicznie przeprosi.

Zabawa zabawą ale jakieś granice są.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Agrest napisał(a):

Kulił ogona nie będę choć wiem że to żenujace dla reszty. Zaczął na publicznym forum, niech publicznie przeprosi.

Na razie to żenujący jesteś ty ... Przejdź się, odpocznij, odetchnij, bo Ci zaraz żyłka pęknie ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Na razie to żenujący jesteś ty ... Przejdź się, odpocznij, odetchnij, bo Ci zaraz żyłka pęknie ...

Taa, wujek dobra rada. Sędzia sprawiedliwy🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v