Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!! tak mi jakos sie skojarzylo: wole czysta niz kolorowa ( w butelce i na ulicy, choc osobiscie lubie z sokiem jablkowym ) 😎 wiec życzę Wszystkim "białasą" by docenili ,ze jeszcze mozemy wieczorem spokojnie spacerowac po ulicach 😎😂

Opublikowano

Zwłaszcza jak ktoś mieszka w pipidówie z dala od miasta to zobaczy uchodźców 😄

Uchodźcy już są, wożą boltami, uberami, jedzenie na rowerach i nie tylko

Opublikowano

Wstawać pijackie mordy. I nie liczcie na komplementy w nowym roku🤣

Mirek wstawaj lecz wątrobę. Daj jej dziś odpocząć i  świetować, byś Ty mógł jutro pobalować🤣

Screenshot_20241231_185314_Facebook.jpg

Opublikowano
Teraz, Agrest napisał(a):

Wstawać pijackie mordy. I nie liczcie na komplementy w nowym roku🤣

Mirek wstawaj lecz wątrobę. Daj jej dziś odpocząć i  świetować, byś Ty mógł jutro pobalować🤣

Screenshot_20241231_185314_Facebook.jpg

No wychodzi na to że tylko jeden bo ten drugi to już po śmierci😃

Opublikowano

Tak czy siak to żadnego nie słyszy. Bo po urodzeniu to drze mordę i cyca woła a nie komplementów słucha

Opublikowano (edytowane)

Ubiegły rok można podsumować był ok . nawet dobry finansowo . W polityce tez raczej za wiele się nie zmieniło jest jakaś ciągłość programowa PIS mimo pokrzykiwania KO 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano

To nie oglądasz tv republika, wpolsce2 i nie wiesz co się dzieje 🤣

Była bieda, nędza i drożyzna a ludzie jednocześnie wpłacali na republikę, pis i pozostałych nie mając pieniędzy 🤣

Opublikowano
16 minut temu, jarecki napisał(a):

Dla mnie dobry finansowo , a inni niech sobie radzą sami 

Też nie narzekam, bywały lata lepsze, ale bywały i dużo gorsze. Ten rok można powiedzieć że to taka średnia+ , oby każdy taki był a będzie dobrze.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
W dniu 31.12.2024 o 08:19, Takeda napisał(a):

źle zadałeś pytanie, nie kiedy Tusk spierdolił, tylko co spierdolił.

Dobrze zadał, to było pytanie do mnie, gdy napisałem że sp***doli do Berlina czy Brukseli.Widocznie już wymazał z pamięci kiedy, jak to u neofity.

Edytowane przez witejus
Opublikowano

U mnie podsumowując rok to mogę powiedzieć podobnie że był nie rekordowy ale dobry rok więc narzekać nie mogę. A rodzinnie bardzo dobry rok bo doczekałem się drugiej córki 🙂

• Like 1
Opublikowano
34 minuty temu, racyl napisał(a):

Była bieda, nędza i drożyzna a ludzie jednocześnie wpłacali na republikę, pis i pozostałych nie mając pieniędzy 🤣

Pinindzy nima i nie będzie, a Domański 3 miliardy na likwidowaną TuskVP wpłacił.

Opublikowano
2 minuty temu, witejus napisał(a):

Pinindzy nima i nie będzie, a Domański 3 miliardy na likwidowaną TuskVP wpłacił.

Fenomen tv republika i PIS  jest ciekawszy. W Polsce bieda, nędza, zeszyty w sklepach a ludzie kasę wpłacają.

Więc z czego ?🤣

• Haha 1
Opublikowano

Z czego i komu Domański zabrał pieniądze?

wiesz czy nie?czy ,,wiem ale nie powiem"?

4 minuty temu, racyl napisał(a):

A z czego ludzie mają pieniądze 

Zapytaj ludzi.

• Like 1
Opublikowano

Od kiedy są pieniądze przypisane do wydatków. albo się na coś daję pieniądze albo.

Na obecną można dać na byłą mógł nie dać nic a sami pouciekaliby bo za darmo takie hieny nie pracowałyby

Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

Od kiedy są pieniądze przypisane do wydatków. albo się na coś daję pieniądze albo.

Na obecną można dać na byłą mógł nie dać nic a sami pouciekaliby bo za darmo takie hieny nie pracowałyby

Doczekam się jasnej odpowiedzi na pytanie?bo ten bełkot jest dla mnie niezrozumiały.

Opublikowano
6 minut temu, witejus napisał(a):

Zapytaj ludzi.

Takie są wiarygodne te media

1 minutę temu, witejus napisał(a):

Doczekam się jasnej odpowiedzi na pytanie?bo ten bełkot jest dla mnie niezrozumiały.

Czego Ty nie rozumiesz ? mamy największy deficyt więc co jest nie zrozumiałe

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v