Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
17 minut temu, Mariusz2903 napisał(a):

Kto ci tak powiedział ? szmalcownicy z PO , Dobrosz-Oracz ,TVN a może rządowe TVP Info .

Widzisz co się z tobą dzieje ?, nawet nie potrafisz samodzielnie mysleć

Opublikowano
3 minuty temu, racyl napisał(a):

Gdzie te złodzieje z P0 po 8 latach rządów pis

W parlamencie zapewne. Pisałem już, dobrze się stało bo rokuje na przyszłe rozliczenia

Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał(a):

Widzisz co się z tobą dzieje ?, nawet nie potrafisz samodzielnie mysleć

Odwiedzam ich żeby zobaczyć co tam u elit 3 RP słychać no i jak szybko to rozliczanie PISu idzie 

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał(a):

W parlamencie zapewne. Pisałem już, dobrze się stało bo rokuje na przyszłe rozliczenia

Oczywiste, była zgoda na machlojki teraz będzie inaczej zapewne. 

Opublikowano
5 minut temu, jahooo napisał(a):

Orban sobie zrobi listę ocecności polityków z Polski i tylko będzie ich wymieniał co wybory :D

a nie, ci z PO to będą uciekac do Niemiec, do sponsorów

Skoro z lotniska w Radomiu miało być bliżej do Afryki, to na bank z Budapesztu będzie bliżej np. na Cypr.

• Thanks 1
Opublikowano

Tu nie będzie żadnych rozliczeń, bo nie może być żadnych rozliczeń, w tych machlojkach tak samo umoczone jest PiS i KO czy PSL.

Już przy tych kupionych dyplomach z uczelni nagle się okazało,że studiowało tam tyle samo notabli z KO co z PiS i nagle temat znikł całkwoicie z portali, cicho sza, nie było sprawy. Teraz sie goni króliczka, a wystarczy, że przed wyborami ktoś wyciągnie niebezpieczny dla obecnej władzy temat i nagle tematem dnia na długie tygodnie staną się wymierające na Madagaskarze pawiany

Opublikowano
1 minutę temu, Mariusz2903 napisał(a):

Sylwester Marciniak postąpił zgodnie z Konstytucją i wyrokiem SN .Kalisz to komunistyczny zdrajca , sprzedał by swoją matkę .

👏 I 💩 tyle w temacie 

Opublikowano
2 minuty temu, Mariusz2903 napisał(a):

Sylwester Marciniak postąpił zgodnie z Konstytucją i wyrokiem SN .Kalisz to komunistyczny zdrajca , sprzedał by swoją matkę .

Cała polska widziała jak PIS robił kampanię za publiczne pieniądze tylko ślepi wyborczy pis nie

• Haha 1
Opublikowano

A to Sylwester mu na imię?

No to prawidłowo kończy rok polityczny AD 2024 Chyba że rudy go jutro przebije🤣

Opublikowano
3 minuty temu, Mariusz2903 napisał(a):

Poczytać twoje wypowiedzi to sprzedałbyś własną matkę jak pis by ci kazał

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał(a):

A to Sylwester mu na imię?

No to prawidłowo kończy rok polityczny AD 2024 Chyba że rudy go jutro przebije🤣

Już go przebił. Pieniędzy dla PiSu nie ma i nie będzie. Tak rzekł donek xD

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, racyl napisał(a):

Cała polska widziała jak PIS robił kampanię za publiczne pieniądze tylko ślepi wyborczy pis nie

To nawet nie chodzi o PKW. Widziałeś go na manifestacjach kod? Jak się zachowywał te jego wypowiedzi. Sorry pewnie nie powinienem ale za sam wygląd k**wa bym go nie posadził na takie stanowisko. 😁

Edytowane przez Wpaw
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Już go przebił. Pieniędzy dla PiSu nie ma i nie będzie. Tak rzekł donek xD

To szczekanie kundla za które może budę z kratami dostać😁

Opublikowano

Nie mam Facebooka ale chyba wiem o jaką wypowiedź ci chodziło

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v