Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Prawo tak twierdzi sędziowie powołani nie zgodnie z prawem wydają nie ważne wyroki.

No właśnie nie ma. Tych sędziów nie ma w mocy prawa ich wyroki są nie ważne bo zostali powołani nie zgodnie z prawem.

Ta rozmowa jest bez sensu , 

• Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, Mariusz2903 napisał(a):

Jak na razie to PISowi nie chcą wypłacić , reszta dostała .

Bo pis łamał prawo wyborcze. Drugie wybory z rzędu.

Teraz, jarecki napisał(a):

Ta rozmowa jest bez sensu , 

Jest bez sensu bo nie masz argumentów. Ludzie z tej izby nie są legalnie powołanymi sędziami ich wyroki są nie ważne.

Opublikowano
Teraz, Mariusz2903 napisał(a):

Jak na razie to PISowi nie chcą wypłacić , reszta dostała .

To to już było zwyczajne sk***ysyństwo i łajdactwo jak robili pikniki tylko po to żeby ludziom powiedzieć że 500+ zamienia się w 800+ a przy okazji namawiali ich do głosowania na pis.

łajdactwo w czystej postaci

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, racyl napisał(a):

To po h*ja było ich w ogóle pchać do SN.

Trzeba było zrobić coś dla polaków żeby np czas oczekiwania się zmniejszył , opłaty

A tu kompletnie nic się nie robi byle tylko zaufanymi obsadzić

być możę masz racje , za bardzo się nie znam tym bardziej żę Polskie ustawy nie mają prostej wykładni i można róznie je interpretować 

Opublikowano
1 minutę temu, hubertuss napisał(a):

Prawo tak twierdzi sędziowie powołani nie zgodnie z prawem wydają nie ważne wyroki.

No właśnie nie ma. Tych sędziów nie ma w mocy prawa ich wyroki są nie ważne bo zostali powołani nie zgodnie z prawem.

Opierasz się na opiniach zależnych prawników , posłuchaj niezależnych .

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, jarecki napisał(a):

być możę masz racje , za bardzo się nie znam tym bardziej żę Polskie ustawy nie mają prostej wykładni i można róznie je interpretować 

Jakie różnie interpretować co ty bredzisz. Sędzia powołany nie zgodnie z prawem wydaje nie ważne wyroki rozumiesz to.

3 minuty temu, Mariusz2903 napisał(a):

Opierasz się na opiniach zależnych prawników , posłuchaj niezależnych .

A co tu prawnicy mają do tego. Sprawa jest prosta jak cep sędziowie powołani nie zgodnie z prawem wydają nie ważne wyroki. Izba kontroli nadzwyczajnej złożona z sędziów powołanych nie zgodnie z prawem wydała nie ważny wyrok na podstawie którego część członków PKW przyznała pisowi kasę. Za co potem mogą być pociągnięci do odpowiedzialności jak to pis ich straszył.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
2 minuty temu, hubertuss napisał(a):

Jest bez sensu bo nie masz argumentów. Ludzie z tej izby nie są legalnie powołanymi sędziami ich wyroki są nie ważne.

jest bez sensu bo się nie znam , zarówno ja  ale i Ty zapewne bazujemy na opinniach innych , dla mnie osobą opiniotwórczą jest prof . Jan Piotrowski dla ciebie ktos inny prawdopodobnie tak samo jak twierdził że PIS łamnie konstytucje to teraz twierdzi ze konstytucje łamie KO 

Opublikowano (edytowane)

To ,że ty nie masz pojęcia to nie wmawiaj mi ,że ja nie zmam. Ja ci tłumaczę sprawę prostą jak cep. a ty bredzisz, że obaj się nie znamy. Rozumiesz po Polsku? Sędzia powołany nie zgodnie z prawem wydaje nie ważne wyroki ile razy jeszcze ci pisać. Mnie nie obchodzi jakiś Piotrowski co on twierdzi. Ja ci pisze konkret.  PKW oparła się na nie ważnym wyroku SN.

Edytowane przez hubertuss
Opublikowano
38 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Miałem na myśli raczej mniej niż 1,7m w niezawiązanych pantoflach niedopary xD 

Ten najniższy nie był rudy🤷‍♂️

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, hubertuss napisał(a):

To ,że ty nie masz pojęcia to nie wmawiaj mi ,że ja nie zmam. Ja ci tłumaczę sprawę prostą jak cep. a ty bredzisz, że obaj się nie znamy. Rozumiesz po Polsku? Sędzia powołany nie zgodnie z prawem wydaje nie ważne wyroki ile razy jeszcze ci pisać.

ale ty wygadujesz bzdury w odniesieniu do prof. Piotrowskiego i nie uwazam żeby te bzdury wygadywał wymieniony prof. aktos ewidentnie takie głupoty wypisuje 

Edytowane przez jarecki
Opublikowano
2 minuty temu, Mariusz2903 napisał(a):

To że PO wymyśliło neosędziów a opierają się na decyzji upolitycznionego komunistyczno -liberalnego TSUE to nie znaczy że ma tak być .

Tak tak prawo wymyśliło PO wmawiaj sobie to dalej. Możesz ich nazwać neo sędzia możesz nazwać kosmo sędzia albo piso sędzia tyo nie ma znaczenia. Oni są nie legalnie powołanymi wydają nie ważne wyroki.

Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

ale ty wygadujesz bzdury w odniesieniu do prof. Piotrowskiego i nie uwazam żeby te bzdury wygadywał wymieniony prof. aktos ewidentnie takie głupoty wypisuje 

Jakie bzdury sędzia nie legalnie powołany nie może wydać ważnego wyroku jaka to bzdura.

Wam też ten syf od Kuboty co chwila się wyświetla?

Opublikowano
7 minut temu, Mariusz2903 napisał(a):

To że PO wymyśliło neosędziów a opierają się na decyzji upolitycznionego komunistyczno -liberalnego TSUE to nie znaczy że ma tak być .

obywatele chodzą zo zwykłych sądów okręgowych, apelacyjnych a do tych co pis powsadzał swoich to pis chciał tylko czerpać korzyści .

Już rozumiesz po co pis wymieniał sędziów ?

Opublikowano
1 minutę temu, jarecki napisał(a):

jak krytykował PIS to był obrońca demokracji , jak krytykuje KO to komuch 

Tak z ciekawości zapytam...

Jak wspominasz czasy kiedy Gierek Polsce przewodził?

...tak pytam, bo pewna zależność od jakiegoś czasu widzę...albo wydaje mi się że jest taka ..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v