Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
25 minut temu, Mariusz2903 napisał(a):

Nie mają zarzutów o kradzież tylko o złe rozdysponowanie publicznych pieniędzy . Najwięksi złodzieje to ci co wyprzedali majątek w PL za 1 zł czyli PO , PSL , SLD .

A może oni też nie kradli tylko ten majątek źle rozdysponowali?😄

• Haha 1
Opublikowano
23 minuty temu, jacus napisał(a):

sa tacy co udaj glupich i tacy ktorzy nie musza..

na ktorym kanale ??

To po co udajesz? 😁

Nie no tak pytam czy oglądałeś, jak oglądałeś okej 😉

8 minut temu, hubertuss napisał(a):

Fico to zdaje się teraz ma inny problem. Gaz od ruskich nie będzie płynął przez UA. Fico próbował tym zainteresować inne kraje unii ale oni mają go gdzieś. Kolejny mądry. Skakał skakał a teraz w ujni ratunku szuka i pomocy z ruskim gazem.

Nie przejmuj się gdzieś sobie kupią, Araby tylko na to czekają.

1 minutę temu, Ulman napisał(a):

Weź się zastanów, cały majątek wyprzedali. Dajmy na to taka Wierzbica była cementownia, i inne jeszcze fabryki ale cementownie  sprzedali lafarge a ten ją zamknął. Tamta miejscowość była jedną z najbogatszych w Polsce a teraz psy ch*jami szczekają

Opublikowano
25 minut temu, jacus napisał(a):

ale twoj proboszcz juz tak . moze w warszawie bac sie ze spotka kolegow z seminarium..

sosnowiecka diecezja miala seminarium w krakowie..

To ciekawe :ph34r:. Czyli cała Sodomia wyszła z .......

15 minut temu, Mateusz1q napisał(a):

taki jesteś komputerowiec ile masz lat 

A co to ma do rzeczy ? Mogę mieć 12, mogę 20, mogę 60. Internet wszystko przyjmie. Im mniej o mnie tym lepiej dla mnie. Nie myślisz chyba, że na otwartym forum będę coś o sobie pisał. Po prostu wypadłem z obiegu a @dysydent mnie naprowadził na co obecnie zwrócić uwagę za co jestem mu wdzięczny. Ot i cała tajemnica.

29 minut temu, hubertuss napisał(a):

Fico to zdaje się teraz ma inny problem. Gaz od ruskich nie będzie płynął przez UA. Fico próbował tym zainteresować inne kraje unii ale oni mają go gdzieś. Kolejny mądry. Skakał skakał a teraz w ujni ratunku szuka i pomocy z ruskim gazem.

Czyli jedno źródło dostaw nie jest dobrym rozwiązaniem ?

Opublikowano
20 minut temu, Ulman napisał(a):

W tamtych latach to ich rozdysponowanie majątku narodowego doprowadzało ludzi do nędzy a PIS rozdawał ale instytucjom i ludziom . Romanowski uciekł przed torturami Tuska I Bodnara w więzieniu a takowe są zabronione w UE .

• Haha 5
Opublikowano
Godzinę temu, Mariusz2903 napisał(a):

Prokuratura powołana nie zgodnie z Konstytucją , upolityczniona do kwadratu chciała zrobić pokazowy proces to Romanowski zwiał .Orban to dobry chłop i dał mu azyl , wcale bym się nie dziwił jak jeszcze reszta posłów PIS wystąpi na podobną drogę .Procesy polityczne rządzącym nic dobrego nigdy nie przyniosą .Wstyd dla tej zbieraniny PO, RH , SLD , PSL , TD .

Chłopie Ty w to wierzysz w co wypisujesz ?

Rozumiesz co to znaczy słowo upolitycznione ?Teraz wszystko upolitycznione a przez 8 lat nic nie było upolitycznione ?

2 minuty temu, Mariusz2903 napisał(a):

W tamtych latach to ich rozdysponowanie majątku narodowego doprowadzało ludzi do nędzy a PIS rozdawał ale instytucjom i ludziom . Romanowski uciekł przed torturami Tuska I Bodnara w więzieniu a takowe są zabronione w UE .

Pokaż chociaż jednego zwykłego obywatela którego coś złego spotkało za rządów tuska po 2023r

Opublikowano
2 minuty temu, racyl napisał(a):

Rozumiesz co to znaczy słowo upolitycznione ?Teraz wszystko upolitycznione a przez 8 lat nic nie było upolitycznione ?

Co mnie obchodzi tamte 8 lat , każdy wie jak było , trochę straszenia i tyle a teraz podniecasz się magazynem 997 Tuska i Bodnara .

• Haha 1
Opublikowano
15 minut temu, racyl napisał(a):

Pokaż chociaż jednego zwykłego obywatela którego coś złego spotkało za rządów tuska po 2023r

@racyl bardzo się dziwnie czuję jak zamiast obrazków zaczynasz mówić :ph34r:. To tak jak przejście z filmu niemego na dźwiękowy 🤣.

Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, racyl napisał(a):

Zapomniałeś że powiesił się młody rolnik którego zmaltretowała policja na proteście w Warszawie?pałowanie i gazowanie protestujących rolników , mało?

Zamykanie fabryk, drożyzna, bezrobocie.Powiedz może co dobrego spotkało zwykłego obywatela.za rządów Tuska w 2024 roku.

Edytowane przez witejus
  • Like 1
Opublikowano
8 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie boisz się?

A trzeba się obawiać tych rządów bezprawia bo jak wygra Nawrocki wybory, prezydentem ma być Hołownia a jak wygra Trzaskowski to ma być Trzaskowski .

Opublikowano
Teraz, Mariusz2903 napisał(a):

A trzeba się obawiać tych rządów bezprawia bo jak wygra Nawrocki wybory, prezydentem ma być Hołownia a jak wygra Trzaskowski to ma być Trzaskowski .

Oj chyba się nie boisz, skoro tak piszesz.

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Oj chyba się nie boisz, skoro tak piszesz.

A co to za ciemnogród? To już nic nie można powiedzieć? YouTube blokuje tylko Żyd i imigrant.

Opublikowano
14 minut temu, witejus napisał(a):

Zapomniałeś że powiesił się młody rolnik którego zmaltretowała policja na proteście w Warszawie?pałowanie i gazowanie protestujących rolników , mało?

Zamykanie fabryk, drożyzna, bezrobocie.Powiedz może co dobrego spotkało zwykłego obywatela.za rządów Tuska w 2024 roku.

kiedy byly strajki a kiedy sie powiesil ???

zaatakowal policjantow wiec normalny nie byl- byly policjant to tlumaczyl w temacie pogoda pare dni temu-za darmo nie dostal.

sprawdz statystyki inflacji i bezrobocia ..

• Like 2
Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

No kolega napisał że strach , bo zamykać będą..

Mam pytanie? Czemu ty zawsze w jednym słowie odpowiadasz?

Opublikowano

Konstytucja Polski nie jest gruba , wystarczy samodzielnie przeczytać i wnioski wyciągnąć kto kogo powołuje 

5 minut temu, jacus napisał(a):

zaatakowal policjantow wiec normalny nie byl- byly policjant to tlumaczyl w temacie pogoda pare dni temu-za darmo nie dostal.

dobrych kilka lat temu policja  pałkami pobiła młodego niewinnego kibica , medialna afera bo chłopak stracił oko a matka wpływowa nawet program w tv był jak to policja brutalna , niestety pieski miały nagranie jak to młody chlopak chyba 17 lat rzuca w pieski krzesłami na stadionie , to chyba nawet w Krakowie było 

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, jacus napisał(a):

kiedy byly strajki a kiedy sie powiesil ???

Nie ma co łączyć tych spraw, ale pamiętaj z policjanta nigdy kolegi nie będziesz miał tak jak z k.... żony.

Opublikowano

No maksymalnie dwóch czasami jakieś zdanie sklekocisz 😁

Opublikowano
5 minut temu, Wpaw napisał(a):

Nie ma co łączyć tych spraw, ale pamiętaj z policjanta nigdy kolegi nie będziesz miał tak jak z k.... żony.

policjant tak ale z k**wy ponoć najwierniejsze żona .

Opublikowano
20 minut temu, jacus napisał(a):

te ministerstwa ? czy te realne ... trochę teraz komuna jest 

9 minut temu, jacus napisał(a):

niby czemu-ja mam kolege policjanta i pare razy na tym skorzystalem 😂.

jak ? pała na opamiętanie ? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v