Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Noo, wiek i indywidualne zużycie organizmu nie pozwala na dalsze sterowanie kukiełką i zaczyna zagrażać sterującym

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

i zaczyna zagrażać sterującym

O ile wierzyć opiniom iż biali są w mniejszości , to chyba trza upatrywać mobilizacji wśród kolorowych aby zatrzymać Trumpa. Takie czasy.

Opublikowano

Kilka MSC temu na kanale YouTube dla pieniędzy gość mówił że wg informacji z USA nie wiem skąd miał te dane Biden wycofa się z rywalizacji a zastąpi go pani Obama żeby więcej czarnoskórych uchodźców zagłosowało na demokratow

Opublikowano

jasiu nie dawaj takich zdjec o tej porze. koszmary beda sie snic,

biden dostal swirusa -od paru dni jest na kwarantannnie-to jego zdrowiu na pewno nie pomoze.

zetorki-to ze atak na irak byl przeprowadzony na podstawie sfalszowanch danych to kazdy potrafi znalezc..wiele razy o tym pisano.

• Haha 1
Opublikowano
Dnia 20.07.2024 o 12:57, jacus napisał:

albo kogos kto jako komentarze wstawial kilka razy .   zwykla kropke 

wejdz na strone pkw i sprawdz wyniki ostatnich wyborow w dowolnym szpitalu psychiatrycznym i wtedy bedziesz wiedzial o co mi chodzi..

a widziałeś jak głosowali najgorsi przestępcy więzieniach ? 

1 godzinę temu, jahooo napisał:

jpr 

11 godzin temu, Desperado napisał:

Wiem wiem, takich jak ty to Jachiry albo Spurki, pasujecie do siebie, jeden poziom.  :P

nie śmiej się jachira jest do niego najinteligentniejsza 

• Like 1
Opublikowano

Łooooo Panie. Tera to wielkie stalowe ptaki na niebie się pojawią. A na księżycu napis Coca Cola. I wiele jeszcze innych znaków i cudów towarzyszyć temu będzie. :lol:

• Haha 2
Opublikowano

chyba ze znowu jakis system pieprznie i ptaki zostana na ziemi ..albo wielka burza na sloncu i wtedy cala nowoczesna cywilizacje szlag trafi.

to bedzie napis pepsi...

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/sukces-lewicy-stanislaw-pawlak-wygrywa-wybory-uzupelniajace-do-senatu/qrk7y75,79cfc278

i co na to pis-uar ?? 

gdzie sa ci co codziennie mowili ze koalicja traci poparcie ?? 

gnoj  wywalaja ?? bo na tym konczy sie ich znajomosc polski..

• Haha 1
Opublikowano
7 godzin temu, jacus napisał:

chyba ze znowu jakis system pieprznie i ptaki zostana na ziemi ..albo wielka burza na sloncu i wtedy cala nowoczesna cywilizacje szlag trafi.

to bedzie napis pepsi...

https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/sukces-lewicy-stanislaw-pawlak-wygrywa-wybory-uzupelniajace-do-senatu/qrk7y75,79cfc278

i co na to pis-uar ?? 

gdzie sa ci co codziennie mowili ze koalicja traci poparcie ?? 

gnoj  wywalaja ?? bo na tym konczy sie ich znajomosc polski..

Koalicja nie traci , ma się dobrze ale ile firm już upadło i ile ludzi jest bezrobotnych , myślisz że każdy się tak cieszy z tej koalicji jak ty . 

• Like 1
Opublikowano
59 minut temu, Mariusz2903 napisał:

Koalicja nie traci , ma się dobrze ale ile firm już upadło i ile ludzi jest bezrobotnych , myślisz że każdy się tak cieszy z tej koalicji jak ty . 

masz dane za I polrocze 2024 r ?? czy fantazjujesz ??

jaka firma bankrutuje w pare miesiecy ?? czy ten proces zaczyna sie duzo wczesniej ?

pracowales kiedys w jakiejs firmie ??masz w ogole pojecie o biznesie ?? ile firm masz w kolo domu ??

Opublikowano
29 minut temu, Ulman napisał:

Czyli co się stanie?

Murzyny zbledną ze strachu, Panie wielkie dziwy będą sie działy.:lol:

1 godzinę temu, Mariusz2903 napisał:

Koalicja nie traci , ma się dobrze ale ile firm już upadło i ile ludzi jest bezrobotnych

Jakie płynne przejście w temacie.:lol:

Opublikowano
1 godzinę temu, MariuszDe napisał:

Jesteś pewny że wygra? Bo ja nie!

Już we Francji miała skrajna prawica zwycięstwo w kieszeni...🤣

Opublikowano
36 minut temu, Agrest napisał:

Już we Francji miała skrajna prawica zwycięstwo w kieszeni...🤣

No tam to mają dziwne te wybory jakby był system wyborczy jak u nas to by wygrała a jeśli chodzi o Trumpa to wg mnie teraz będzie miał o wiele trudniej on sam o tym wie... https://wydarzenia.interia.pl/raport-wybory-prezydenckie-usa-2024/news-zaskakujace-wiesci-z-usa-dokladnie-to-czego-zespol-trumpa-si,nId,7699585

Opublikowano
54 minuty temu, jacus napisał:

masz dane za I polrocze 2024 r ?? czy fantazjujesz ??

jaka firma bankrutuje w pare miesiecy ?? czy ten proces zaczyna sie duzo wczesniej ?

pracowales kiedys w jakiejs firmie ??masz w ogole pojecie o biznesie ?? ile firm masz w kolo domu ??

Codziennie na każdym portalu piszą , bankructwo i zwolnienia - dzisiaj np. producent etanolu . Mam ci codziennie wymieniać ? . 

Wg . ciebie procesy likwidacji spółek czy firm miały początek za PIS ? Pis dotował co się dawało , firmy miały się dobrze .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v