Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najbardziej korupcji na upainie nie akceptują sąsiednie kraje😆

Ukry złodziejstwo maja w genach. Mieli ponad 30 lat by korupcję i złodziejstwo ukrócić a teraz w kilka miesięcy mają to zrobić? Z reszta to byli ludzie z którymi pracował już od lat  - dopiero teraz się połapał że kradną do spółki z oligarchami? Powtarzam raz  jeszcze - cwany żydek jak poczuje że atmosfera gęstnieje to odpala  kilka osób z wyższych stołków jako winnych niepowodzeń. To akcja wizerunkowa wobec społeczeństwa ale też zachodnich partnerów. 

Opublikowano
10 minut temu, Ulman napisał:

Z reszta to byli ludzie z którymi pracował już od lat  - dopiero teraz się połapał że kradną do spółki z oligarchami?

A Kaczyński połapał się w końcu że jego pupile i kryształy walą go w poroże?:lol:

1 minutę temu, jacus napisał:

i tam zadnej korupcji nie ma,,

Ale naczelny pop cerkwi moskiewskiej powiedział że sodomia i gomoria w Rosji, choć na zachodzie jest gorzej bo tam sami sataniści.:lol:

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, jacus napisał:

za to w twojej mateczce z okna wypadaja 😂 i tam zadnej korupcji nie ma,,

uderz w stół a obrońca banderlandu zaraz się odezwie😆

Opublikowano
19 minut temu, Ulman napisał:

cwany żydek jak poczuje że atmosfera gęstnieje to odpala  kilka osób z wyższych stołków jako winnych niepowodzeń. To akcja wizerunkowa wobec społeczeństwa ale też zachodnich partnerów. 

Kozły ofiarne to nic nowego. 

Opublikowano
4 minuty temu, Ulman napisał:

uderz w stół a obrońca banderlandu zaraz się odezwie😆

onuca sie nie denerwuj -boisz sie ze tak kradna ze dla ciebie braknie ?? masz chyba stala pensje-bo na premie to nie zaslugujesz..

kiedy w tym roku macie swieta ??

o skali korupcji w rosji to nawet pasikonik chyba wie-pamietacie od czego zaczal swoja kariere nawalny ..jak to szlo rozpill czy jakos tak.

Opublikowano (edytowane)

Ciebie tak jak jego też proste pytanie przerosło?  Co ma złodziejstwo u ruskich do złodziejstwa na upadlinie?   Zapędziłeś się w obronie ukochanego banderlandu i cie proste pytanie zaorało?  

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

to ze gornik jest rozgarniety jak halda wegla to normalne ale ze pasikonik ??

za cienki jestes w uszach zeby kogokolwiek zaorac. moze gdy na konika morskiego albo kucyka wyrosniesz to wtedy z romanem sobie poradzisz..

sprobuj sam odpowiedziec na pytanie czemu korupcja w rosji doprowadzila do tego ze nie potrafi pokonac upadlego panstwa...

pewnie gdzies znajdziesz dane jaki procent budzetu wojskowego zostalo rozkradzione.

Opublikowano (edytowane)

czyli wzorem Romanka też najprostsze pytanie cie przerasta. Tak się kończy bezmyślne uwielbienie i obrona  banderlandu🤣

Edytowane przez Ulman
Opublikowano

jak dziecku w przedszkolu ci wytlumacze- wyborcy konfy do inteligentnych nie naleza i wszelkie myslenie ich przeraza ajuz laczenie faktow,myslenie szersze niz wasy korwina to dla nich czarna magia..

gdyby nie zlodziejstwo twoich pracodawcow to ukrainy by dawno nie bylo.  

miales poszukac danych ile roz-pilowano z budzetu-przerasta cie to ?? moze roman da rade ??

jak myslisz-czemu tylu wysokiej rangi urzednikow wypada stale przez okna ?? materialy maja slabe czy szyby kruche ??

Opublikowano

Ile rozkradziono? Z pewnością od chu... i jeszcze trochę albo nawet kilka razy więcej.  Wypadają przez okna? A niech wypadają jak tam się tak załatwia sprawy. Dla mnie mogą się wyrzucać z okien codziennie - ich małpy , ich cyrk.

Ja pytałem o banderland i nadal pozostaje pytanie czemu upadlińska swołocz zawsze kradła i kradnie nadal na potęgę a ty tego złodziejstwa i bandyterki bronisz jak niepodległości ? 

Opublikowano

ja pytalem o kraj rad i nadal zadaje pozostaje, czemu putinowska swolocz zawsze kradla i kradnie nadal na potege, a ty tego zlodziejstwa i bandyterki bronisz jak niepodleglosci ?

Opublikowano

Pytałem pierwszy a ze banderowcy są nie do wybronienia to nie umiesz odpowiedzieć , a jedyne na co cie stać to odbicie piłeczki. Wypisz wymaluj  - dokładnie jak Roman 🤣

Ruskie kradną bo to swołocz ale mam to gdzieś bo nie kradną naszej kasy którą im pompujemy. Nie kradną pomocy którą im wysyłamy, nie wymuszają by ciągle im dawać coraz więcej bo im się należy. nie wyłudzają socjali na które my pracujemy, nie maja wiecznych pretensji, roszczeń i wymagań jak ta bezczelna i niewdzięczna swołocz i wreszcie nie aspirują do ue by nas doić przez wiele najbliższych lat , rozkradać ile sie da i stawiać kolejne pomniki banderze. 

Opublikowano
36 minut temu, jacus napisał:

jak myslisz-czemu tylu wysokiej rangi urzednikow wypada stale przez okna ?? materialy maja slabe czy szyby kruche ??

Yyyyyyyy ja to myslę że to jednak jest problem projektantów i budowlańców. Normalnie robią im za wąskie parapety i jak myją okna to zaraz któryś wali się w dół, na ryj.,:(

Opublikowano

man nadzieje ze onuca okien nie myje-bo z kogo bysmy sie nasmiewali ??

znowu nieuctwo z ciebie wychodzi..gorzej  niz roman.

a kto rozkradl kase ktora latami placilismy za wegiel,gaz,rope,nawozy, paliwa, wodke,papierosy ? 

Opublikowano
7 godzin temu, Ulman napisał:

Taaaa, wszendzie sPISek jes i nas ruskie napadno a  niemce wszysko rozkradno 

onuca do tvp wpływają mld jest jeszcze gorzej bo teraz w tvp reklamują na kogo maja głosować jakoś wycia nie słychać ? 

Wybory samorządowe. Marek Czyż na nagraniu kandydatki na prezydent Zabrza

Wideo opublikowano w piątek rano. Widać na nim Agnieszkę Rupniewską wraz z Markiem Czyżem - prowadzącym program informacyjny "19:30" na antenie TVP. - Dzień dobry Zabrze, wiecie z kim zaczynam dzisiejszy poranek? Z panem redaktorem Markiem Czyżem. Wybraliśmy się na krótką podróż po naszym mieście. Na pewno niebawem zobaczycie efekty tej podróży - mówi na nagraniu kandydatka do objęcia urzędu prezydenta w Zabrzu.

Czytaj więcej na https://wydarzenia.interia.pl/raport-wybory-samorzadowe-2024/news-nagranie-kandydatki-na-prezydenta-zabrza-pojawil-sie-na-nim-,nId,7422132#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome

2 godziny temu, jacus napisał:

man nadzieje ze onuca okien nie myje-bo z kogo bysmy sie nasmiewali ??

znowu nieuctwo z ciebie wychodzi..gorzej  niz roman.

co jak co ale nie porównuj mnie do niego ...   ja nie wegetuje 

2 godziny temu, Ulman napisał:

Pytałem pierwszy a ze banderowcy są nie do wybronienia to nie umiesz odpowiedzieć , a jedyne na co cie stać to odbicie piłeczki. Wypisz wymaluj  - dokładnie jak Roman 🤣

następny  ale mam charakter uniwersalny ...   straszycie mną jak dzieci baba-jagą  

3 godziny temu, Ulman napisał:

czyli wzorem Romanka też najprostsze pytanie cie przerasta. Tak się kończy bezmyślne uwielbienie i obrona  banderlandu🤣

3 godziny temu, jacus napisał:

miales poszukac danych ile roz-pilowano z budzetu-przerasta cie to ?? moze roman da rade ??

4 godziny temu, jacus napisał:

czasami romus jest bardziej rozgarnety niz ty..

jak w kawale siedzi jaśu w klasie i przeklina ... nauczycielka powiedziała dla dziewczyn ze jeszcze raz przeklnie to wychodzimy z klasy ... jaśu  obok szkoły budują burdel .....  

nauczycielka wychodzimy ....  jaśu : gdzie qurwy  fundamenty dopiero zalewają 

3 godziny temu, jacus napisał:

jacek wygrał @Ulman  porusza sie w Internecie jak ciota

4 godziny temu, jacus napisał:

sprobuj sam odpowiedziec na pytanie czemu korupcja w rosji doprowadzila do tego ze nie potrafi pokonac upadlego panstwa...

https://businessinsider.com.pl/gospodarka/10-tys-dol-za-rane-5-tys-dol-za-urlop-korupcja-w-rosyjskiej-armii-kwitnie/0xs1df9

https://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/swiat/2158533,1,zagadka-niemocy-rosyjskiej-armii-korupcja.read

koniec tych głupot dla was wszystkich szczere życzenia 

Darmowe ekartki i życzenia | Easter art, Halloween birthday, Easter cards

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Rozmowy o polityce oczami rolników w 2026 roku, kontynuacja tematu z 2025 roku

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
  • Dodaj nową pozycję...
v