Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał:

Wyborcy muszą odczuć to co zrobili

Co zrobili ? , pasożytów żerujących na głupocie ludzkiej pogonili .

Dzisiaj nikt normalny nie poprze PIS

Edytowane przez racyl
Opublikowano
9 minut temu, racyl napisał:

Za to lewactwo i zieloni, będzie popierane do Brukseli pojadą i zadbają o dobro narodu .

Opublikowano

Racyl, chwilę zastanawiasz się co Ty wstawiasz? Chyba nie🤣

Opublikowano
Przed chwilą, galan99 napisał:

Za to lewactwo i zieloni, będzie popierane do Brukseli pojadą i zadbają o dobro narodu .

To tak zwane nie pisowskie lewactwo też tak samo na wszystko się zgadzało. nawet ukraińców zapraszało z otwartymi rękami

Opublikowano
9 minut temu, Ulman napisał:

To akurat  z powodu patologicznego  socjalu 

Taki kierunek myślowy marzy się i naszym ,,elitom " 

12 minut temu, racyl napisał:

Zgadza się, i wymieniają na swoich pasożytów.  😎

• Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, racyl napisał:

PIS oderwany od propagandy w mediach publicznych nie osiągnie nawet 20 % . Ludzie się w końcu obudzili

Tą lukę wypełni gorsze ,g , jakie może być , sam zobaczysz ile lewaków i zielonych pojedzie do Brukseli .

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Racyl, chwilę zastanawiasz się co Ty wstawiasz? Chyba nie🤣

Moje rzeczy opierają się na tym co ktoś powiedział czy zrobił a to rolnika z pod radzyńskiej wsi to jest zwyczajna propaganda jak na dawnych paskach w tvp.

Mam takiego mało rozgarniętego sąsiada to wstawia takie głupawe tik toki. też wyborca pis

Zaledwie raz napisali o zarobkach kurskiej a ta już będzie ich podawać do sądu bo chcą jej osobę rzekomu obrzydzić ludziom. Natomiast na takiego tuska codzinnie wylewali wiadro pomyj.

Opublikowano
5 minut temu, GRZES1545 napisał:

Taki kierunek myślowy marzy się i naszym ,,elitom " 

Zgadza się, i wymieniają na swoich pasożytów.  😎

O tym to się przekonamy. tu coś takiego jak publiczne pieniądze nie istniały. publiczne to znaczyło partyjne czyli nasze pisowskie. Posłuchać PIS-owców to to najpiejrw dużo wcześniej coś mówili a jak doszli do władzy to robili dokładnie odwrotnie

Opublikowano (edytowane)

Prawda nie musi być inteligentna 🤪

1 minutę temu, Agrest napisał:

Z wielu twoich inteligencja aż kipi🤭

Wystarczy że boli takich jak ty 🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
  • Like 1
Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Z wielu twoich inteligencja aż kipi🤭

Jedni mogą żyć chwilowymi wydarzeniami a inni będą do usranej śmierci powtarzać tusk do berlina itp

Przed chwilą, rolnik34 napisał:

a pan giertych do 15 pazdziernika gdzie mieszkal

Jeszcze ktoś ma wątpliwości że prokuratura za czasów pis działała na polecenie polityków ?

• Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

Prawda nie musi być inteligentna 🤪

Wystarczy że boli takich jak ty 🤣

Pofantazjuj jeszcze. Mam w poważaniu to wszystko.  Jedynie dziwi mnie że racyl stał się aż takim memiarzem🤭

Opublikowano
4 minuty temu, galan99 napisał:

Ty na prawdę wierzysz w rudego , że zrobi tak dobrze ?.

wierzyłem w kaczyńskiego i co z tego wyszło ? Tyle propagandy to nikt nigdy nie roznosił co to środowisko

Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

A co cię akurat te memy bolą ...inne nie bolały 🤔

Mem jako mem może nie boli.

Śmieszy mnie jedynie że 99,5% postów racyla to memy.

A odezwałem się bo zawodowy memiarz często z niskim poziomem tychże , zarzuca coś Ryśkowi pomimo że jest to na jego, czyli takim samym  poziomie.

Tyle i tylko tyle🤷‍♂️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez jahooo
      Zapraszam do nowego tematu, kontynuacja wątku z roku 2024

• Gość
      Przez Gość
      Podejrzewam ogromny kryzys w rolnictwie. Nie zaskoczy mnie gdy mleko będzie po 0,70 zł, trzoda po 3,50 A byki po 5,50.😥😥
    • Przez Piotr_SM
      Może kogoś zainteresuje: https://www.gov.pl/web/rolnictwo/minister-stefan-krajewski-oglosil-wsparcie-dla-rolnikow-700-mln-zl-na-jednoprocentowe-kredyty-260-mln-zl-na-pomoc-za-straty-okolo-1577-mld-zl-na-platnosci-bezposrednie
    • Przez dunda92
      Proponuję uporządkować rozmowę. Byłem na Dorohusku, byłem na strajku w swojej okolicy. Czas i obowiązki większości ludzi nie pozwalają stać na granicy 24/7, a myślę że chcieliby jak i ja dowiedzieć się o aktualnej sytuacji na wszystkich granicach. Tym bardziej w związku z wczorajszym posunięciem Tuska o włączeniu granic do infrastruktury krytycznej.
    • Przez debrzyna
      Powinniśmy podjąć sie informowania rolników i nie tylko ,kto w poszczególnych województwach organizuje wyjazd na następny protest Brak takiej informacji to mniej ludzi na proteście
      Macie informacje wpisujcie w tym temacie Tylko informacje kto i tp bez zbędnej polityki 
  • Dodaj nową pozycję...
v