Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
42 minuty temu, PAN88 napisał:

Jacek 2-3 lata temu w Łodzi na giełdzie część rolników oczy by Ci wykluła jak coś na niego się mówilo. A jak sprzedał się PO to kurtki agrouni na giełdzie palili.

@Karol6130 podobno dzisiaj ktoś za pszenżyto 450zl/t oferuje. Że ten co za Żelechowem ma skup S. Wiesz chyba o kim mowa?

Jak by się pis-owi sprzedał to by go po plecach poklepywali. Ludzie pretensje do Kołodziejczaka mają że do pisu nie poszedł.

• Like 3
Opublikowano

Do 15 lutego włącznie Radziu 😁

Głupio by było gdyby o jeden dzień za szybko. Akurat zdjęcie zrobi 🙆🤭 

Ja tam poczekam do jutra

3 minuty temu, radekz200 napisał:

pierwszy ✌️

IMG_5199.jpeg

• Haha 6
Opublikowano
14 minut temu, tomek222 napisał:

Jak by się pis-owi sprzedał to by go po plecach poklepywali. Ludzie pretensje do Kołodziejczaka mają że do pisu nie poszedł.

Dla mnie to od początku był osioł.

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, pedro2 napisał:

Ja tam poczekam do jutra

Ja w sobotę zacznę. Mam z 50t gnoju do wożenia

Przed chwilą, pedro2 napisał:

Jak będzie szło to dwa dni do obucha by zaorał. Ale wszędzie nie wjadę 

Wjechać wjedzie gorzej z wyjazdem 

Opublikowano
5 minut temu, pedro2 napisał:

Ja tam poczekam do jutra

nie za dużo masz planów na jutro? 😂

Opublikowano

3 minuty temu, radekz200 napisał:

nie za dużo masz planów na jutro? 😂

O 16 w domu, siadam w fendta i ogień. 

Jaki widzisz problem?

6 minut temu, PAN88 napisał:

Ja w sobotę zacznę. Mam z 50t gnoju do wożenia

Wjechać wjedzie gorzej z wyjazdem 

No gnój to swoją drogą, ale na razie jest co i bez gnoju orać. Jeszcze trzeba zrobić test bezorki po kartoflach z zestawem czy da radę żeby się nie pchało czy orać

Opublikowano
2 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

Ostatnio było w Borkach.

Będziesz miał dalej przyjechać MF em

Sławka zaproś 🤭

2 godziny temu, 12Pafnucy napisał:

Ostatnio było w Borkach.

Będziesz miał dalej przyjechać MF em

Sławka zaproś 🤭

Opublikowano
12 minut temu, Baks00 napisał:

Pany jak to z tymi oponami patrzyć na ilość płócien?

Po mojemu to im więcej płócien i bardziej miękka guma tym lepiej. Ale raczej chyba wszyscy producenci robią podobną ilość płócien

35 minut temu, radekz200 napisał:

pierwszy ✌️

IMG_5199.jpeg

Masz ambicję do tego przodowania Radosław...aż za bardzo

Opublikowano
13 minut temu, gregor1284 napisał:

Co Ty za głupoty wypisujesz.

On z jacusiem tylko widzą podział pis i po

Kurna miałem nic nie pisać 🙋‍♂️

51 minut temu, radekz200 napisał:

pierwszy ✌️

IMG_5199.jpeg

Nie obrotowym się nie liczy 😉

Opublikowano
44 minuty temu, pedro2 napisał:

No gnój to swoją drogą, ale na razie jest co i bez gnoju orać. Jeszcze trzeba zrobić test bezorki po kartoflach z zestawem czy da radę żeby się nie pchało czy orać

Tu gdzie gnój do wożenia to najsuszej. Po ziemniakach też w bezorce zasieje ale nie wcześniej niż koło 5 marca

Opublikowano
21 minut temu, Qwazi napisał:

Po mojemu to im więcej płócien i bardziej miękka guma tym lepiej. Ale raczej chyba wszyscy producenci robią podobną ilość płócien

Ostatnio znalazłem Mariuszku Allianze-niby dobra firma a 8 płócien

Odkupiłem w tamtym roku do 60  12 płócienne od znajomego.Mial je pół roku -porazka,takie twarde że bieżnik leci jak trociny

Opublikowano
Przed chwilą, Karol6130 napisał:

No i z wrocławskiego strajku zrobili imbe partyjną 

Tzn. Kto pis, konfa, psl?

Opublikowano (edytowane)

Ktoś chętny?

Fela 16"

20240215_111920.jpg

20240215_111937.jpg

Edytowane przez PRIMO
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v