Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, konteno napisał:

przygarnąłbym ta blachę , na stodołę zamiast betonowej dachoowki w sam raz 

Ta stara przeżyje nas wszystkich bo to nowe dziadostwo po 3 latach już wygląda jak po 30 -tu , 

Opublikowano
2 minuty temu, Migotka napisał:

To twoje zaznaczanie PO w każdym słowie  jest nawet urocze 🙃

Znam z 5 osob z łuszczyca i powiem ci że to sami zajebisci ludzie są !  I każdy z nich ma rodzinę z wyjątkiem jednego starszego Pana który chyba sam nie mógł tego udźwignąć psychicznie i wolał zostać sam i zawsze zakrywał ręce by nikt nie widział,ale mam do niego wielki szacunek ,  ani to zaraźliwe dla innych ani straszne ,akurat to nie jest jakiś wyznacznik tego że ktoś musi być sam... 

Czy ktoś ładniejszy ,czy bogatszy nic nie ma tu do rzeczy jak chłopak ma w głowie poukładane to znajdzie swoją drugą połówkę, ja musiałam 650 km dalej szukać po drugiej stronie kraju i warto było 

Ja im dalej patrzyłem to gorzej widziałem 😆

Opublikowano
Przed chwilą, Baks00 napisał:

A ja im dalej to wyraźniej 😆

1 minutę temu, Baks00 napisał:

Weź ty jeszcze pod uwagę że bariery Polski a- b- c -d- czy jeszcze jakie wy tam macie musiałam przekroczyć i nadal żyje 😆

Opublikowano
2 minuty temu, konteno napisał:

a te które nie biorą a mają w rodzinie lub ich partnerzy jakichs przodków z chorobami to będą mieć zdrowe ? sam z tego POwodu nie szukam kobiety i nie zakładam rodziny , i psychiczne problemy są dziedziczne a łuszczyca tym bardziej

widzę po porządniejszych zaradniejszych bogatszych i bardziej ogarniętych facetach w robocie że z kobietami nie jest łatwo  

To jest problem znany od wieków. Teraz tworzymy nowy problem, którego skutku poznamy w przyszłości 

1 minutę temu, tomek222 napisał:

No kto łyka to łyka, chłopski rozum u agresta jak zwykle mnie nie zawodzi. Przecież ta tabletka jest u nas od wielu lat ale przyszli pewni rządzący na białym koniu i postanowili namieszać ch*j wie po co. A skąd ty taki pewny że matki będą to bezrefleksyjnie stosować? Jak robisz ze 50 zabiegów chemicznych w jednej uprawie to też się tak zamartwiasz zdrowiem dzieci i płodnością? 

50 zabiegów to ja robię na 10 hektarów. 

Chcesz mi dokopać , obrazić chlopskim rozumem. Kop, będziesz się lepiej czuł, wielkomiejski inteligencie. Mój prosty rozum cię nie zawodzi, to fakt, bo najwyraźniej twój ma ograniczenia

Jesteście tak zaślepieni nowoczesnym światopoglądem, że nie przyjmujecie nic do wiadomości, nawet nie staracie się w zaciszu swego umysłu rozważyć prostych za I przeciw, rozważyć jakiekolwiek skutki na dziś, jutro , za 10 lat.

Widać mało zrozumiałeś jakie zmiany w prawie stosowania zaszły. 

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

50 zabiegów to ja robię na 10 hektarów. 

Chcesz mi dokopać , obrazić chlopskim rozumem. Kop, będziesz się lepiej czuł, wielkomiejski inteligencie. Mój prosty rozum cię nie zawodzi, to fakt, bo najwyraźniej twój ma ograniczenia

Jesteście tak zaślepieni nowoczesnym światopoglądem, że nie przyjmujecie nic do wiadomości, nawet nie staracie się w zaciszu swego umysłu rozważyć prostych za I przeciw, rozważyć jakiekolwiek skutki na dziś, jutro , za 10 lat.

Widać mało zrozumiałeś jakie zmiany w prawie stosowania zaszły. 

Bardzo lubię Cię czytać o wszelakich uprawach, masz o nich rozległą wiedzę i to wielki plus. Ale te wszelkie dywagacje to... Choć rozumiem, że sam masz dzieci i pewnie też po części dlatego tak się interesujesz.

Opublikowano
13 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Kurna, wyszedłem tylko na zewnątrz z piwkiem w dłoni, dałem uszatym siana i tyle stron... Na zewnątrz bardzo przyjemnie, ciepło.

Dlatego ja weszłam tu dopiero jak skończyłam z moimi uszatymi 😆 u mnie też ciepło ,wczoraj śnieg ,dziś +9 i brak śladow po zimie 🤷

4 minuty temu, Pigmei napisał:

Albo zabrnęłaś tak daleko że już nie warto było wracać 😉

Haha 😆 jakby nie było to i tak bym powtórzyła to samo byle z nim 

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, MonteChristo napisał:

Chciałem trójkąt z jej koleżanką, ale nie chciała więc chyba nie 😋

a jej koleżanka ile ? 

1 godzinę temu, MonteChristo napisał:

Rocznikowo 21

dużo młodsza od ciebie?

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Migotka napisał:

Dlatego ja weszłam tu dopiero jak skończyłam z moimi uszatymi 😆 u mnie też ciepło ,wczoraj śnieg ,dziś +9 i brak śladow po zimie 🤷

Zależy co rozumiesz pod pojęciem uszate, u mnie to króliki bo nie mam żadnych "dużych", "typowych" zwierząt gospodarskich. 

+14 było dziś. Pszczoły się obleciały. Wszystko obs*ane.

Edytowane przez Chłoporobotnik
Opublikowano
1 minutę temu, konteno napisał:

a jej koleżanka ile ? 

dużo młodsza od ciebie?

Ja rocznikowo 27

Opublikowano
2 minuty temu, soltys48 napisał:

Ciut stary model

Ale lepszej jakości 😊

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Dziś zabawa jutro tabletka. Będzie dalsza redukcja populacji 

Niestety i stopień upośledzenia po takich zabiegach pewno też wzrośnie.

Tak się prowadzi politykę prorodzinną🤣

nic na siłe i za wszelką cenę , dziecko to czasu wymaga , uwagi i opieki i są to koszty nawet jak jest zdrowe 

kąt i dach nad głową zapewnić ,ubrać , nakarmić , ochrzcić , komunia , szkoła itp nawet jak zdrowe to żywa skarbonka i nie wiadomo jakie będzie z charakteru 

Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

Czasem zbyt kosmato myślisz (ale to po mojemu)

bo w niczym się nie różnię charakterem od swego ojca ale staram się gdzie sie da maskować sie z tym , najgorsze relacje były zawsze z najbliższymi więc tego sie uniknąc za bardzo nie da 

• Like 2
Opublikowano
Przed chwilą, konteno napisał:

bo w niczym się nie różnię charakterem od swego ojca ale staram się gdzie sie da maskować sie z tym , najgorsze relacje były zawsze z najbliższymi więc tego sie uniknąc za bardzo nie da 

Ja się nie maskuję - dlatego nie mam praktycznie znajomych nawet wśród tych których znam w podobnym wieku do siebie.

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, Migotka napisał:

Znam z 5 osob z łuszczyca i powiem ci że to sami zajebisci ludzie są !  I każdy z nich ma rodzinę z wyjątkiem jednego starszego Pana który chyba sam nie mógł tego udźwignąć psychicznie i wolał zostać sam i zawsze zakrywał ręce by nikt nie widział,ale mam do niego wielki szacunek ,  ani to zaraźliwe dla innych ani straszne ,akurat to nie jest jakiś wyznacznik tego że ktoś musi być sam... 

zależy jak się to leczy i dba o skórę, krwiodawcą nie jestem z tego powodu , wolnego od pracy nie mogę sobie dzięki temu zrobić 

Opublikowano
MonteChristo napisał:

1 minutę temu, wojtal24 napisał:

dziewczyna też dwuosobowa?

Chciałem trójkąt z jej koleżanką, ale nie chciała więc chyba nie 😋

pewnie bardziej na dwa baty chciała i się wystraszyłeś

• Like 1
  • Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v