Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

bardziej mi przeszkadzałoby to że ktoś się do mnie przymila,

Coś taki łechtliwy, toć niech się przytula.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
17 minut temu, Leszy napisał:

I co? Przez stulecia dzieci były konsekwencją seksu. Może teraz będzie mniej patologii. Ci co chcą będą je posiadać. Zresztą wcześniej przypadki gdzie upychali noworodki w beczkach po kapuście też się zdarzały. 

Mniej patologii? Zapomnij. Już potencjalni rodzice, w tym wypadku matki które będą bezrefleksyjnie stosować to wyjście to patologia. I może kiedyś i zapragnie mieć potomstwo. Pytanie czy się to uda, a drugie jaki procent będzie zdrowych dzieci.

Nie widzisz zagrożeń? Chciałbyś by Twoja córka bawiła się bez żadnych hamulców i dewastowała sobie później organizm  bombą hormonalną?

Chyba proeuropejskość wielu zbyt do głowy uderza  i bez refleksji łykacie wszystko co wam media i politycy podsuwają.

Opublikowano
8 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Jakby miała iść do pracy albo jakbym miał na jej zachcianki wydawać to już wolę do us*anej śmierci jak jest. Jeszcze czego, żeby zachcianki miała albo niezależna była.

A to źle że kobieta może być w jakimś stopniu niezależna ?  

Jakbyś czysto hipotetycznie miał kiedys córkę (choć w ten temat nie chce wchodzic) to czysto logicznie czy chciałbyś by Twoje mądre wykształcone dziecko związało się z kimś i było uzależnione tylko od męża i musiało prosić o pieniądze na podpaski czy majtki ? To nie jest tylko do Ciebie pytanie bo wiadomo tu sami eksperci w każdej dziedzinie są i wszystko widzieli i każdego pieca chleb jedli ale może akurat ktoś z Was ma już dzieci nie ważne czy małe czy dorosłe i coś na ten temat powie ?🤷

Zezrecie mnie pewnie zaraz po tym co napisałam ale trudno , ale tu pisze córka strasznego zbozowca aktualnie krowiara (nie wiem które dla Was gorsze )   ja tam uważam że chyba nie tak źle jak można mieć swoje zdanie ,być wykształconym , mieć swoje pieniądze i czasami moc  rozpieszczać swoją drugą połówkę np zakupem  grzechotki z facoma czy szlifierki z makity albo jakas inna rzeczą którą wiesz że przeniesie mu radość a na którą nie koniecznie chciał bądź miał wydawać pieniądze  ?🤷

• Like 4
Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Migotka, podejście Piotra do kobiet jest dość....specyficzne... Tak że, spokojnie...😊

Hmm niedługo się tu kilku imion jednak nauczę 🙂

Ależ ja spokojna 😆

Opublikowano
5 minut temu, Migotka napisał:

A to źle że kobieta może być w jakimś stopniu niezależna ?  

Jakbyś czysto hipotetycznie miał kiedys córkę (choć w ten temat nie chce wchodzic) to czysto logicznie czy chciałbyś by Twoje mądre wykształcone dziecko związało się z kimś i było uzależnione tylko od męża i musiało prosić o pieniądze na podpaski czy majtki ? To nie jest tylko do Ciebie pytanie bo wiadomo tu sami eksperci w każdej dziedzinie są i wszystko widzieli i każdego pieca chleb jedli ale może akurat ktoś z Was ma już dzieci nie ważne czy małe czy dorosłe i coś na ten temat powie ?🤷

Zezrecie mnie pewnie zaraz po tym co napisałam ale trudno , ale tu pisze córka strasznego zbozowca aktualnie krowiara (nie wiem które dla Was gorsze )   ja tam uważam że chyba nie tak źle jak można mieć swoje zdanie ,być wykształconym , mieć swoje pieniądze i czasami moc  rozpieszczać swoją drugą połówkę np zakupem  grzechotki z facoma czy szlifierki z makity albo jakas inna rzeczą którą wiesz że przeniesie mu radość a na którą nie koniecznie chciał bądź miał wydawać pieniądze  ?🤷

Droga Pani, nic bym nie dodał ani nie ujął, ani ani. Ja uważam że małżonka jest wizytówką męża i nie wolno na tym oszczędzać, baaaa, nawet należy inwestować.  :)

Opublikowano
7 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Tak że

Brawo Pafnuś! Jeden z nielicznych, który wie kiedy razem a kiedy osobno

1 minutę temu, Migotka napisał:

Nie bądź taki pewny 🙂 zaczniemy od Ciebie ;)

Krzysiu😂

Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał:

Droga Pani, nic bym nie dodał ani nie ujął, ani ani. Ja uważam że małżonka jest wizytówką męża i nie wolno na tym oszczędzać, baaaa, nawet należy inwestować.  :)

Ale lepiej też nie przeinwestowywać

Opublikowano
26 minut temu, jahooo napisał:

Piotera trzeba jak dzikiego ogiera, najpierw uchęzłać, potem musiała by go baba ujeździć, chodził by na sznureczku jak wałach potem

Mamy na wsi takiego Mariana już pod 60ke ma jak był młodszy i popił to się żenić chciał wtedy kobitę jaką i księdza, a jak wytrzeźwiał to go przechodziło  do dzisiaj sam jest 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v