Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, GRZES1545 napisał:

A pisałem o tym , też korzystam z ulgi tej. Rysiek nie weźmie ulgi bo z dofinansowaniem miał 😎

Przegapiłem.

Zresztą voltaiki nie mam, to i bardzo nie wnikałem.

Opublikowano
11 minut temu, Qwazi napisał:

Ja popieram koleżankę. Podatek se mogę przelać, a mój sołtys to takie kocopoły wygaduje, że uszy więdną. I jeszcze ludzi w balona próbuje robić 😠🤬

Sołtys ma % od kwoty która przyjmie za podatek. 

U nas jest teraz kobieta ogarnięta ambitna, aż chce się gadać 🤠

Opublikowano
7 minut temu, malaczarna napisał:

Eh zrobić online przelew 2 minuty i już 

W końcu ten człowiek Kubala to w sanatorium jest czy w więzieniu?

Jak robił porządek w Szepietowie to dostał wyrok na sankach, a później sąsiad go wkurwił, więc go trochę potarmosił to odwiesili.

Opublikowano
Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Nie planuję.

Ale znowu jakoś częściej dzwonią i proponują.

Uspokoili się ostatnimi tygodniami. Ostatni raz jak przyszli to jak tylko powiedzieli o co chodzi to drzwi przed nosami zatrzasnąłem.

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, malaczarna napisał:

Co już nie musi być? Aby posąg miała?

No ba... Tyle ha...? co więcej potrzeba...?😆 

Sie jakoś tam podmaluje...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
1 minutę temu, GRZES1545 napisał:

Słuchajcie, u was w gminach też informacja o kontroli umow z firmami na wywóz nieczystości ( szamba bezodpływowe)?

Tak, zainwestowałam ostatnio 140 pln przyjazd szanmbowozu, 8 m nieczystości za 32 zlote

Opublikowano (edytowane)

Znaczy co urzędnik gminny po domach będzie jeździł spraw z umowy???  Czy chodzi o kwita że zostało wywiezione szambo

Ja taką umowę do gminy w tamtym roku zawiozłem więc mają papier

Edytowane przez marulekk
Opublikowano
4 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Słuchajcie, u was w gminach też informacja o kontroli umow z firmami na wywóz nieczystości ( szamba bezodpływowe)?

Tak, jednocześnie gminna oczyszczalnia nie jest w stanie przerobić towaru z gminy ;) 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, marulekk napisał:

Znaczy co urzędnik gminny po domach będzie jeździł spraw z umowy???  Czy chodzi o kwita że zostało wywiezione szambo

Ja taką umowę do gminy w tamtym roku zawiozłem więc mają papier

Tak, albo umowa albo kwit że wywozisz. Kto ma sprawdzać to nie wiem .

Przed chwilą, Tomasz0611 napisał:

Tak, jednocześnie gminna oczyszczalnia nie jest w stanie przerobić towaru z gminy ;) 

Dokładnie tak jest🙆‍♂️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v