Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, konteno napisał:

jaki ? dawaj fotke

Dziś to już nie bo nie wychodzę z domu. Jutro. Ale to gówno jest muszę zobaczyć czy miedzią nawinięte,  czy tylko żółtym aluminium 

Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, Rolnik1973 napisał:

To moja piła

Kupiłem  świece 3 elektrodowe to zakładałem. 

Ale po co? I tak jedna iskra.

Po za tym takie są gorsze.

Jedyny plus, to że dłużej wytrzymują.

Biorąc pod uwagę że w makicie po 15 latach wymieniłem, to żadnego plusa to modernizacja ci nie da.

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
20 minut temu, 6465 napisał:

A do tej pory to miałem maskę trzymana w ręku taka z dykty z PRL. A że ta wynogocjowałem za 680zl bez tej śmiesznej plastikowej maski w komplecie to sobie zamówiłem przyłbicę i czekam na przesyłkę.

Konteno może by odkupił stary działający transformator 

Też będę miał do sprzedania spawarkę z prl taką jeb twoju mać 🤭

Opublikowano
22 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Jakby był taki patriota jak się uważa to by jeździł wueską zamiast jawą i maszyny miał polskie a nie przewalał ziemi germańskim pługiem. 

Że o szwedzkim suvie nie wdpominając...

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
6 godzin temu, PAN88 napisał:

@Strongman zimno  minęło  i wożą. Jakie  ceny?

Niewiem ale niskie.

5 godzin temu, pedro2 napisał:

A po co jak dżonder w garażu. 

Łursus P0d płot 🤭

Aj tam ,jeszcze się pojeździ trochę.

Trzeba kupić nowy pług i amazone cataya

Edytowane przez Strongman
  • Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

To już nieźle.

Lekkie Toto, wszędzie podłączyć można.

No bo jak ramkę w bramę ustawiłem i przyszło zawiasy przyłapać to ta stara ciężka kabel od siły trzeba było ciągnąć. A ta to na 220 lekka mała. 

Opublikowano
8 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Ciekawe czy szybko się wyłącza.

Ja mam siłowa taka byle jaką. Niezbyt ciężka, ale trzeba gniazdo siłowe.

A też jak dluzej spawać to się wyłącza.

Taka mała wygodna. Aby dobrze działała.

Mam podobną to nigdy się sama nie wyłączyła 

Opublikowano
9 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Ciekawe czy szybko się wyłącza.

Ja mam siłowa taka byle jaką. Niezbyt ciężka, ale trzeba gniazdo siłowe.

A też jak dluzej spawać to się wyłącza.

Taka mała wygodna. Aby dobrze działała.

Z wentylatorem masz? Transformatorowa nigdy się nie wyłączyła dopóki wentylator się nie spierniczył. Jak przestał działać to zdarzało jej się wyłączyć.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, 6465 napisał:

Z wentylatorem masz? Transformatorowa nigdy się nie wyłączyła dopóki wentylator się nie spierniczył. Jak przestał działać to zdarzało jej się wyłączyć.

Tak. Ma wentylator.

No to jest transformatorowa

Przewijana, bo się chińska aluminiowa miedz stopiła.

Mało używam to wystarcza.

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
49 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Jakby był taki patriota jak się uważa to by jeździł wueską zamiast jawą i maszyny miał polskie a nie przewalał ziemi germańskim pługiem. 

Kurcze. Mam wske  i polonezy i żuka i tarpana 

49 minut temu, 6465 napisał:

A do tej pory to miałem maskę trzymana w ręku taka z dykty z PRL. A że ta wynogocjowałem za 680zl bez tej śmiesznej plastikowej maski w komplecie to sobie zamówiłem przyłbicę i czekam na przesyłkę.

Konteno może by odkupił stary działający transformator 

Te plastikowe fajne leciutkie 

Opublikowano

Jeszcze tak myślę czy by nie ulepić jakiej ławki z palet, bo ta co stoi pod drzewem już dogorywa.

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

Te plastikowe fajne leciutkie 

Mogę ci sprzedać za 25zł. 

Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Mamy co opijać?

Jeszcze przelewu nie było. 

Narazie na wkręty trzeba wydać i elewacje podziurawić 🥺

Opublikowano
Przed chwilą, 6465 napisał:

Jeszcze tak myślę czy by nie ulepić jakiej ławki z palet, bo ta co stoi pod drzewem już dogorywa.

moge ci fotkę podesłać, jaka piękną kanapę kolega ulepił z palet

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v