Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
MonteChristo napisał:

2 godziny temu, Uziu92 napisał:

pszenżyto sprzedane, średni plon to 8330kg/ha co jak na warunki ubiegłoroczne uważam za znakomity wynik 👍

temperatura 1*

A może to były jednak idealne warunki

susza była dość duża a raczej zły rozkład opadów bo było tak że nie padało niemal 4 tygodnie, górki były wypalone mocno.

Opublikowano
2 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie masz co robić oczywiście, że się tym interesujesz? 

Dziś słońce zza chmur nie wyszło... +3 stopnie.

A kawę piłem akurat 

2 godziny temu, 6465 napisał:

Ja bym nawet takiego szmatławca nie otworzył, a ty jesteś na 121stronie. 🤦 wrzuć zdjęcie okładki żebym zobaczył co to za książka.

No możesz nie.otwierac jak zniosą zadania domowe to nawet uwagi nie zwrócisz. Masz tu przegląd tej literatury 

https://moonka.pl/kategoria-produktu/ksiazki/

2 godziny temu, HF86 napisał:

Raczej dobrze że ktoś to czyta. 

Nie chciałbym zobaczyć tego jako przymusowy podręcznik 

Poczekaj poczekaj. Powoli. Już do ministerstwa edukacji się dorwali, tylko czekać aż wdrożą

• Thanks 2
Opublikowano
Leszy napisał:

2 minuty temu, MonteChristo napisał:

Co to? Żóbr, bóbr k**wa loś

Cieplej, coraz cieplej, 😛 

1 minutę temu, Agrest napisał:

O kurna, mój wilczur🤣

Upsss..... 

kot jeden zaginą 🤦 nie wiedziałem że in taki wielki 🙆‍♂️🤦

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Nauczycielem będę 

Od dewiacji

Opublikowano
2 minuty temu, MonteChristo napisał:

Od dewiacji

Od dewiacji to będzie nowy program. Może On tradycjonalistą będzie

Opublikowano
3 minuty temu, MonteChristo napisał:

Od dewiacji

To tera w modzie 

Przed chwilą, Agrest napisał:

Od dewiacji to będzie nowy program. Może On tradycjonalistą będzie

Oj zaraz wszyscy będą wiedzieć, zobacz jakie ładne tytuły żeby starzy się nie skapowali 

Opublikowano
gregor1284 napisał:

2 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

Nie masz co robić oczywiście, że się tym interesujesz? 

Dziś słońce zza chmur nie wyszło... +3 stopnie.

A kawę piłem akurat 

2 godziny temu, 6465 napisał:

Ja bym nawet takiego szmatławca nie otworzył, a ty jesteś na 121stronie. 🤦 wrzuć zdjęcie okładki żebym zobaczył co to za książka.

No możesz nie.otwierac jak zniosą zadania domowe to nawet uwagi nie zwrócisz. Masz tu przegląd tej literatury 

https://moonka.pl/kategoria-produktu/ksiazki/

2 godziny temu, HF86 napisał:

Raczej dobrze że ktoś to czyta. 

Nie chciałbym zobaczyć tego jako przymusowy podręcznik 

Poczekaj poczekaj. Powoli. Już do ministerstwa edukacji się dorwali, tylko czekać aż wdrożą

dobrze ze Kamasutry nie ma z tej serii😆😆😆

Opublikowano
6465 napisał:

Kupiłem sobie o a takie coś. Ulepi się tym wrota do garażu?

IMG_20240131_141700.jpg

no ja taka zrobiłem już kilkanaście sztuk problem jeden ze krótkie przewodu i co chwilę trzeba ją przestawiać bo jak duże wrota takie jak od stodole to nie sięgnie żeby w koło obslawac ale skolei lekka na ramię jak trzeba było zawiasy po punktować wysoko na drabinie

jedna mam magnum a druga ripper

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
57 minut temu, Agrest napisał:

Mareczku, słyszałeś? Idą podwyżki dla sołtysów. Teraz to sobie życie ułożysz😜

Oj chyba będzie przedłużenie kadencji. 🤭

Opublikowano
2 minuty temu, radekz200 napisał:

kurła w końcu się uporałem 😛

Walczyłeś ze swoim cieniem?

I dobrze że słońce zaszło bo by wypierdol dostał?😜

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Agrest napisał:

Trzeba zadbać o elektorat żeby wybrali 😉

Dobry tfusek dobry 🤭widzisz @Rolnik1973

Edytowane przez Łolek
Opublikowano
17 minut temu, radekz200 napisał:

kurła w końcu się uporałem 😛

Całą dobę zajęło Ci wywiercić jedną dziurkę? 🙆

Co fachowiec to fachowiec 👍

9 minut temu, Agrest napisał:

Braknie pensji na jedną kolejkę, jeśli wieś duża🤣

U nas sołtys zawsze dziwnym trafem akurat zarzeknięty i szybko ucieka 😉 sami se musiem radzić. 

Opublikowano

Dziś też się dowiedziałem. 

Teraz to będę zarobasem 😁

Opublikowano
Łolek napisał:

Trzeba zadbać o elektorat żeby wybrali 😉

a kiedy są wybory na sołtysów? teraz jakos

Opublikowano
23 minuty temu, Łolek napisał:

Jebłem. 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v