Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
37 minut temu, HF86 napisał:

Chłopów zapal krótkotrwały. 

10 lat debaty jak to trzeba sołtysa zmienić, biadolenie i pierdolenie. 

Czas wyborów, wczoraj szybkie zebranie przedwyborcze 

To ten nie ma czasu, kolejni może maszyn będą szukać, 

Paru przecież z roboty się nie zwolni na 2 godziny. 

Po polsku tak 

9 minut temu, HF86 napisał:

Nie alkoholizujta siem tak 🙉

Ciekawiej by było żebym ja tam sam się wybrał 

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, gregor1284 napisał:

W jakim kierunku to zmierza?

FB_IMG_1706695589371.jpg

Ja bym nawet takiego szmatławca nie otworzył, a ty jesteś na 121stronie. 🤦 wrzuć zdjęcie okładki żebym zobaczył co to za książka.

Edytowane przez 6465
Opublikowano
24 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Kuj 💉kuj💉kujkuj

W mówili że to cud tak jak tusek wmówił że cud będzie P0 100 dniach

😁😁😁😁

https://www.salon24.pl/u/ignacynowopolskiblog/1357574,szczepionki-na-covid-sa-oficjalnie-najbardziej-smiercionosnym-lekiem-w-historii-i-nikomu-nie-wolno-o-tym-mowic

@12Pafnucy zobacz jak kolega się cieszy z naszej nadchodzącej śmierci, jak ze spalonych germańców.

Opublikowano
wojtal24 napisał:

a mi dziś mija 15lat na AF kawał czasu

mi 14 minęło w styczniu pewnie z rok mialem ,,narzeczeństwa,, 🤪

HF86 napisał:

23 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Gdzie do wyborów, 15 lutego pozwolą siać azot i już nie będzie czasu jeździć traktorami po ulicach ... Zawsze tak się to kończy, byle jakoś odciągnąć chłopów do wiosny, bo wtedy już im nie strajki w głowie ...

Chłopów zapal krótkotrwały. 

10 lat debaty jak to trzeba sołtysa zmienić, biadolenie i pierdolenie. 

Czas wyborów, wczoraj szybkie zebranie przedwyborcze 

To ten nie ma czasu, kolejni może maszyn będą szukać, 

Paru przecież z roboty się nie zwolni na 2 godziny. 

a co sołtys winien 🤔

Opublikowano
gregor1284 napisał:

8 minut temu, Agrest napisał:

Chlanie i zagryzanie?😁😜

Maraton. 4x100 bez zakąski 

1 godzinę temu, PAN88 napisał:

Dopiero się dowiedziałeś?

Witajcie

Dzie dopiero. To coraz gorsze 

1 godzinę temu, Qwazi napisał:

No to współczuję...zdarzyło mi się widzieć niewiastę w owych okolicznościach...

Nie jest źle bo mamuty wydoila 

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

...dała w szyję?

Ciut ciut. Koleżanki bardziej, a prezes ostrzegał....

sztafeta jak już 🤦🙋‍♂️

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Strongman napisał:

Byłem w młynie przemleć pszenice na mąkę i odebrałem siedzenie ursusa od regeneracji.

Ludzie masowo dzisiaj wywożą zboże.

A po co jak dżonder w garażu. 

Łursus P0d płot 🤭

1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

W jakim kierunku to zmierza?

FB_IMG_1706695589371.jpg

A to lewacka swołocz job twoju mać. 

To tak jak w rolnictwie. Od lat wiadomo, że chwasty tępić trzeba, teraz udumali żeby chwasty pielęgnować bo różnorodność. I  życie społeczne tak samo chcą zachwaścić 

Niech zawiezie głupia c*pa jedna z drugą na skup zboże konsumpcyjne z chabrem, wyczką czy innym dobrodziejstwem to zobaczy jak ją podsumują. "PATOLOGIA"

Edytowane przez pedro2
  • Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, superfarmer02 napisał:

Dobry gospodarz to i na v klasie plony zbiera 

5t rzepaku i 10 pszenicy i 30% suszy

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Ja bym nawet takiego szmatławca nie otworzył, a ty jesteś na 121stronie. 🤦 wrzuć zdjęcie okładki żebym zobaczył co to za książka.

Ale z was stratedzy wojenni. 🤦 

Nie musisz znać wszystkich języków świata, nawet swojego języka możesz nie znać. 

Ale język wroga obowiązkowo 😁

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v