Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Strongman napisał(a):

Tu akurat pionnier, czyli fv z od dystrybutora pioniera  przychodzi i jego ceny na cało Polskę takie same,oni coś mają za to ze namówili.

Qq ma być z unni a nie ukrainy tez taki warunek jest 

Od tego co jest w cenniku to zawsze jest miejsce na rabat. Gość od którego kupowałem, przy zamówieniu grudniowym dawał -10/15% w zależności od odmiany.

Opublikowano
23 minuty temu, lukasz20 napisał(a):

A nie mówiłem...😉 

2024 520mm opadu🥴 tylko 130 mniej jak za poprzedni rok. 

Wszystkiego dobrego dla każdego w Nowym Roku👊

Młody kopał otwór do słupka dzisiaj ,to zajęło mu dobrą godzinę ,normalnie sucha skała 

• Sad 1
Opublikowano
31 minut temu, szymon09875 napisał(a):

Znasz stawki budowlańców, godzinową stawkę masz lepsza, ale za robotę wyjdzie podobnie 🤣

Ja krócej pracuję. 😉

32 minuty temu, 6465 napisał(a):

Zara będzie ciemno. 

Zamknij się.

(Z filmu Rrrrrrrrr...)

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
12 godzin temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Cały czas niosących w okolicach 50. 

Jak roczny przychód z jaj? 10k przebite?

Opublikowano
9 godzin temu, Łolek napisał(a):

Strony się same nie napiszą, towarzystwo się wykrusza to i stron mniej a ci co sami ze sobą piszą nie nadrobią 

Wczoraj zrobiłem 15600 kroków to chyba jestem zwolniony 

Phi . 20 tys wychodzi mi od kiedy jestem na l4 od 21 grudnia 🤣

Siema wszystkiego najlepszego z okazji Nowego Roku. Zdrowia szczęścia i spełnienia marzeń 🎂🎉🍾

Niech jutro któryś wola do nowego tematu 😀

Opublikowano
6 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Pomnóż razy 1,20 i tyle filozofii. Co prawda teoretycznie należałoby od tego odjąć te co poszły do chałupy.

u nas po 1,3 zł

Opublikowano
Teraz, kizak napisał(a):

u nas po 1,3 zł

Nikt się nie wyrywa z podnoszeniem, zresztą mi koszty, prócz nieco droższych kurcząt zasadniczo nie wzrosły. Zjadły z kupnego żarcia 13 worków koncentratu, 6,5 worka kredy i 13 Dolmixów DN. Reszta swoje zboże i ziemniaki odpadowe plus perska koniczyna, buraki pastewne.

Opublikowano (edytowane)

@Nieustraszony1044 już dubla tematu cen bydła stworzył...

15 minut temu, PAN88 napisał(a):

Phi . 20 tys wychodzi mi od kiedy jestem na l4 od 21 grudnia 🤣

Siema wszystkiego najlepszego z okazji Nowego Roku. Zdrowia szczęścia i spełnienia marzeń 🎂🎉🍾

Niech jutro któryś wola do nowego tematu 😀

@Qwazi temata założył👍

Edytowane przez Buszmen11
  • Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał(a):

Nie no to oczywiste...przecież Polmlek płaci cenę Piątnicy 🤷

Nie wstawiłem tego, żeby prowokować do kłótni 

jakiej piątnicy, czy twoja cena jest zbliżona do ceny piątnicy? 😂 oddajesz tylko do zwykłego koło 😂

Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Tak, wiem ile mnie co kosztuje, na czym mogę przydziadować, ile wydałem na części, na koncentrat, ile mnie kosztowały nawozy, ŚOR, wiem jaki wariant krojenia kosztów przy uprawie zboża najlepiej u mnie wygląda koniec końców. Wiem ile zostawiam w sklepie aby kupić sobie żarło, którego nie wyprodukuję, ile kosztuje mnie ogrzewanie, prąd.

No i na 1 jajku ile zarobku 

Opublikowano
8 minut temu, radekz200 napisał(a):

jakiej piątnicy, czy twoja cena jest zbliżona do ceny piątnicy? 😂 oddajesz tylko do zwykłego koło 😂

Tak...do zwykłego...

Opublikowano
30 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Nikt się nie wyrywa z podnoszeniem, zresztą mi koszty, prócz nieco droższych kurcząt zasadniczo nie wzrosły. Zjadły z kupnego żarcia 13 worków koncentratu, 6,5 worka kredy i 13 Dolmixów DN. Reszta swoje zboże i ziemniaki odpadowe plus perska koniczyna, buraki pastewne.

Ja słyszałem, że i po 1,5 sprzedają

Opublikowano
15 minut temu, MonteChristo napisał(a):

Ja słyszałem, że i po 1,5 sprzedają

Słyszeć to sobie mogłeś.

25 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

No i na 1 jajku ile zarobku 

Kto wie czy nie drzemie w tobie konfidencka krew (skoro krąży już polityczna) i czy nie podasz do skarbówki?

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v