Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, wojtal24 napisał:

kup nowy nie patrz na uzywki. u mnie młodzież na tych xiaomi my z Żoną na samsungach

Xiaomi też mam i polecam. Ojciec ma Samsunga to ma super zasięg wszędzie. Ja sieć nawet zmieniłem na Orange bo on ma wszędzie zasięg i myślałem że i mi się poprawi a tu dooopa. Muszę stać przy telewizorze albo na górce na podwórku 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Strongman napisał:

Niema jak sjassung.

Kiedyś szajsung się wyróżniał, teraz wszystko to jedno i ten sam badziew 2-3 lata i do kosza się nadaje ... Jak było S2, S3 to ten Samsung się wyróżniał, a teraz wszystko to jedno i to samo ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
12 minut temu, Strongman napisał:

Trzeba po doić i do kina jechać.

co jest ciekawego ?? pan kleks ??

1 minutę temu, Strongman napisał:

Niema jak sjassung.

sajsung... mialem starego i wywalilem bo nie lapal zasiegu, kupilem nowego i co pare dni trzeba wylaczac bo nie lapie internetu.. maszt jeden,nowy, widac z okna  a drugi -starszy-na gorze w sasiedniej wsi..

Opublikowano
1 minutę temu, Strongman napisał:

Ja wychodzę z założenia ze brać najtańszy bo i tak się utopi rozgniecie lub co innego,jeszcze żaden mój smartfon się nie popsuł żebym kupował inny,tylko zawsze zniszczył.

Straszny niedbaluch jesteś 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, jacus napisał:

sajsung... mialem starego i wywalilem bo nie lapal zasiegu, kupilem nowego i co pare dni trzeba wylaczac bo nie lapie internetu.. maszt jeden,nowy, widac z okna  a drugi -starszy-na gorze w sasiedniej wsi..

A Bluetooth nie masz włączonego ? Niektóre modele telefonów z jakimś tam modułem od skośnookich miały problem w tym temacie ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano

Mam xiaomi 8 lat, bateria wytrzymuje jeszcze dzień uzytkowania, chyba że z GPS to krócej. Nie instaluję setek niepotrzebych aplikacji, w zasadzie jedynie whatsapp, messenger i apka banku. Nie moge narzekać, pewnie zdecydował bym się ponownie na tę markę. W pracy koledzy mają samsungi to 3 lata i zaczyna szwankować, żona miała Huawei to bateria 2 lata max, córka tak samo.

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

A Bluetooth nie masz włączonego ? Niektóre modele telefonów z jakimś tam modułem od skośnookich miały problem w tym temacie ...

W moim jak blutocz włączony to wifi nie działa.

4 minuty temu, jacus napisał:

co jest ciekawego ?? pan kleks ??

Kogel mogiel 5

Opublikowano
59 minut temu, gregor1284 napisał:

Człowieku jakbym jakiego oleju się napił 

A oleje na sałatki leją i mówią, że to zdrowe. Taka kuchnia włoska na Kurpiach 😜

Opublikowano
6 minut temu, jacus napisał:

pan kleks ??

to akurat w kiblu 

6 minut temu, jahooo napisał:

Mam xiaomi 8 lat, bateria wytrzymuje jeszcze dzień uzytkowania,

jakie konkretnie ? 

3 minuty temu, Strongman napisał:

W moim jak blutocz włączony to wifi nie działa.

u mnie to samo , czy note3 czy 6a , jak wysyłam pliki z galerii na lapka blutem to hotspot z telefonu nie działa tzn muli internet na lapku albo spowalnia transfer blutem jak coś robie w necie i klikam 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, konteno napisał:

to akurat w kiblu 

jakie konkretnie ? 

u mnie to samo , czy note3 czy 6a , jak wysyłam pliki z galerii na lapka blutem to hotspot z telefonu nie działa tzn muli internet na lapku albo spowalnia transfer blutem jak coś robie w necie i klikam 

Mam Redmi 4x - wtedy to był jeden z wyższych modeli, żona ma teraz Redmi 10

Edytowane przez jahooo
Opublikowano
13 minut temu, Strongman napisał:

Ja wychodzę z założenia ze brać najtańszy bo i tak się utopi rozgniecie lub co innego,jeszcze żaden mój smartfon się nie popsuł żebym kupował inny,tylko zawsze zniszczył.

obraz.png

Może ten?

• Haha 5
Opublikowano
3 minuty temu, jahooo napisał:

Mam Redmi 4x - wtedy to był jeden z wyższych modeli, żona ma teraz Redmi 10

Mam 4a znaleziony kiedyś na elektrośmieciach i chciałem matce dać żeby na stare lata czegoś lepszego spróbowała niż cegła z klapką , cały i wygląda jak nowy , był problem z odblokowaniem bo ktoś miał wzór ekranu ustawiony a po resecie do ustawień fabrycznych i tak trzeba się zalogować na konto google poprzedniego właściciela a pominąć tego się nie da 

Opublikowano

E-mail napisz do poprzedniego wlasciciela

2 minuty temu, konteno napisał:

Mam 4a znaleziony kiedyś na elektrośmieciach i chciałem matce dać żeby na stare lata czegoś lepszego spróbowała niż cegła z klapką , cały i wygląda jak nowy , był problem z odblokowaniem bo ktoś miał wzór ekranu ustawiony a po resecie do ustawień fabrycznych i tak trzeba się zalogować na konto google poprzedniego właściciela a pominąć tego się nie da 

Opublikowano
10 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Ziemniaków bym spróbował... Ewentualnie...

Chleb się piecze, fajrant. 

Ostatnio mnie ktoś poczęstował pizzą ziemniaczaną. Całkiem dobre to było. Sycące również. 😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v