Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
32 minuty temu, gregor1284 napisał:

Jakiś umiar jednak trzeba zachować. Po słoninie mnie nie mdli a tu już po pierwszej łyżce czułem że zrzut może być 

Podkreślasz, że jesteś największym dziadem to powinieneś raczej być wszystkożerny 🤔

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, pedro2 napisał:

Toś frajer bo przepłacił 🤣

i jeszcze 8 cali mniejszy

Ale Cię oskubali 🙆🤭

no gdzie? 😂 ja dałem 1749 zł za 50 cali a ty?

Edytowane przez radekz200
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ty Radek nie potrafisz w zakupy

jak umie zarobić na to by przepłacić to nie nasz problem czy interes 

22 minuty temu, pedro2 napisał:

Toś frajer bo przepłacił 🤣

i jeszcze 8 cali mniejszy

Ale Cię oskubali 🙆🤭

do grania nic lepszego mu nie potrzebne 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, szymon09875 napisał:

Będę miał 55 i 65 cali na sprzedaż. 

Nowe, za pół ceny

na ten mniejszy był bym chętny. Mam już 17 lat ten sam telewizor 

Edytowane przez 6465
Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, radekz200 napisał:

kradzione?

burger wersja domowa?

Tak, 

O k**wa, dwa zjadłem pepsii popiłem i brzuch pełny pod korek, dziś już nic nie zjem , idę leżeć 

Edytowane przez marulekk
Opublikowano
5 minut temu, 6465 napisał:

na ten mniejszy był bym chętny. Mam już 17 lat ten sam telewizor 

Będę dziś u niego to zobaczę co ma. Ostatnio 3 plus laptop i za takie śmieszne pieniądze to kuzyn wziął ze go zj**alem że nie mówił to by resztę się wzięło. Ja chcę 42 bo większy nie będzie pasował. 

Samsung mh55-05 czy jakoś tak 

• Thanks 1
Opublikowano
4 minuty temu, szymon09875 napisał:

Będę dziś u niego to zobaczę co ma. Ostatnio 3 plus laptop i za takie śmieszne pieniądze to kuzyn wziął ze go zj**alem że nie mówił to by resztę się wzięło. Ja chcę 42 bo większy nie będzie pasował. 

Teraz to potrzebuje telefon jakiś za parę stówek.

Opublikowano
13 minut temu, 6465 napisał:

Telefony strasznie podrożały. 

Niedawno za dwie tony kukuruszku już był fajny. Tera i przyczepę trzeba 😁

• Sad 1
Opublikowano
6 minut temu, HF86 napisał:

Telefony strasznie podrożały. 

Niedawno za dwie tony kukuruszku już był fajny. Tera i przyczepę trzeba 😁

Masz wymagania...

21 minut temu, 6465 napisał:

https://mediamarkt.pl/pl/product/_smartfon-oppo-a17-464gb-granatowy-1471179.html?gad_source=4&gclid=CjwKCAiAk9itBhASEiwA1my_64k11mZNpHdSZjR9m1-4Dly4pEv379PFMFUh8ixSVLmLHjsx_MB5IBoCsAAQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds

Musi wiosna idzie bo lotniami latają 

17064530219236190593078947151776.jpg

Opublikowano
6465 napisał:

4 minuty temu, szymon09875 napisał:

kup nowy nie patrz na uzywki. u mnie młodzież na tych xiaomi my z Żoną na samsungach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v