Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Bananek napisał(a):

no nic. trzeba się pomału rozgrywać na pasterkę. 45 minut przed mszą koncert kolęd. bananek gardło zedrze.

trzeba było na wigilii posmarowac i odkazić

Opublikowano
5 minut temu, Bananek napisał(a):

no nic. trzeba się pomału rozgrywać na pasterkę. 45 minut przed mszą koncert kolęd. bananek gardło zedrze.

Michał nasmaruj 

1 minutę temu, jacus napisał(a):

u nas w krotkim czasie trzeci organista.. chyba z proboszczem problem bo nie z kasa.

u nas kazdy moze byc tym kim chce ,nie musi udawac,wyjezdzac w swiat,isc do seminarium ...

do was na wies tez to kiedys dotrze..

Oj lepi żeby to tam u was w tej nowoczesności zostało 

• Like 2
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Bananek napisał(a):

Uwaga po Twoim fachu...za dużo, pół godziny wystarczy🤷...Ty się nie obrażasz to Ci napiszę, co zostało powiedziane dalej, cyt "młody zawsze musi trochę popiłować😉🤭"...

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
Teraz, soltys48 napisał(a):

Weź......mgli mnie na sam widok 

Nie tylko Ciebie...ja siedzę sobie przy stole że starszymi dzieciakami...wszyscy mieliśmy podobne wrażenia 

Opublikowano
Qwazi napisał:

10 minut temu, Bananek napisał(a):

Uwaga po Twoim fachu...za dużo, pół godziny wystarczy🤷...Ty się nie obrażasz to Ci napiszę, co zostało powiedziane dalej, cyt "młody zawsze musi trochę popiłować😉🤭"...

o ileż prawdy jest w tych słowach

marulekk napisał:

I po wspólnej pasterce,jedno śpi drugie śpi, trzecie już prawie śpi

budzika nie mata?

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
34 minuty temu, marulekk napisał(a):

I po wspólnej pasterce,jedno śpi drugie śpi, trzecie już prawie śpi

Jak pech to pech 🤭🤷

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
34 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Nie tylko Ciebie...ja siedzę sobie przy stole że starszymi dzieciakami...wszyscy mieliśmy podobne wrażenia 

Ja to tylko jestem ciekaw jak to będzie gdy to wsadzić trzeba będzie 

Opublikowano
50 minut temu, soltys48 napisał(a):

Michał nasmaruj 

zyjesz zludzeniami .

gdybys zobaczyl uczniow zsr cku w pewnej wsi.. 

przy polowie z nich- uczniow weterynarii, hodowcow koni i hotelarzy ten chlopak normalnie wyglada..

48 minut temu, Qwazi napisał(a):

Przemek mina mojej córki na widok onego Błażeja...bezcenna...tylko nie pozwoliła mi zdjęcia zrobić...

za pare lat tez tak bedzie wygladac...

45 minut temu, Qwazi napisał(a):

a nie pojda do szkol czy na studia ??? wtedy pogadamy..

50 minut temu, Bananek napisał(a):

nie wytrzymują dobrobytu.

gdybys mial czasami  3 pogrzeby dziennie  tez bys narzekal.

Opublikowano
9 godzin temu, soltys48 napisał(a):

Ja tam bym wolał aby ta wasza nowoczesność do reszty do nas nie dotarła bo sam zostanę a reszta takim jak wy puści do reszty...

-2, wiatru brak.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v