Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

P0ra zaczynać świętowanie

0 16 będą goście

Także na rozchodne P0 jednym

😣🔨⚒️⛏️T i T i UvdL i tych co przyczynili siė do P0 wstania uśmiechniętych koalicjantów P0 jednym jepnięciu 

Wesołych świąt prawej stronie co nie dali się P0dniecić tuskową obietnicą. 

🙋‍♂️

Taka z nich prawa strona jak z ciebie baletnica.

Zacznij spożywać alkohol to może przygaśniesz.

• Like 2
Opublikowano
28 minut temu, radekz200 napisał(a):

1 ml dla zdrowotności 

Za dużo, dwóm pierwszym dałem po 1 to usnęły tak że dopiero teraz się podnosić zaczęły. 

Dawkowanie od 0.25 do 1.25 na 100kgmc 

Właśnie te dwa pierwsze koło 100 kg miały 🫣

Opublikowano

Powoli trzeba będzie internety wyłączyć i brać się za świętowanie, raczej zajrzę tu po świętach no ewentualnie może w drugi dzień świąt 🤔.

Więc wszystkim bez wyjątku życzę Wesołych Świąt Bożego Narodzenia !!!

Cieszycie się Chrystus się rodzi 🙂

• Like 1
  • Thanks 2
Opublikowano
3 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

🤔.

Więc wszystkim bez wyjątku życzę Wesołych Świąt Bożego Narodzenia !!!

Cieszycie się Chrystus się rodzi 🙂

Jak może się rodzić, jak urodził się 2024 lat temu?🤔

Tobie też, przede wszystkim zdrowych i pogodnych.

Opublikowano
21 minut temu, 6465 napisał(a):

Każdy widzi co chce zobaczyć. Ja widzę pojednanie emerytów. 

A ja widzę że ludzie to debile i nie odróżniają AI od prawdziwego życia.

Żeby nie było, nie piszę tu o tobie bo mam nadzieję że to widzisz 

Opublikowano
6 minut temu, superfarmer02 napisał(a):

Przeca to dla jaj zrobione. A ja bym sobie życzył zgody między Polakami choć jakoś w to nie wierzę. 

• Like 3
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, wojtal24 napisał(a):

Tomek a Ty dziś świętujesz? 

Zgodnie z tradycją tak ;) niemiecka tradycyjna choinka też jest ;) tyle że w Kościele mnie nikt nie zobaczy.

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, superfarmer02 napisał(a):

Ototo ludzie to debile

Opublikowano
35 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Zgodnie z tradycją tak ;) niemiecka tradycyjna choinka też jest ;) tyle że w Kościele mnie nikt nie zobaczy.

To nie wiara a tradycja 🤔ciekawe podejście a opłatkiem się dzielicie , pościsz w wigilię?

35 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

To nie wiara a tradycja 🤔ciekawe podejście a opłatkiem się dzielicie , pościsz w wigilię?

• Like 2
Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Kurła, jak tu się za tydzień zaszyć żeby dudnienia fajerwerków nie słyszeć...

Ja to przeważnie zawsze prześpie więc nie mam z tym problemu . A ty już pijesz czy dopiero jutro 🤔

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Łolek napisał(a):

Robię to co chce a nie co mi ksiądz nakazuje. A że czasem katolicy robią to samo ... I na tym może zakończmy aby nikt mnie nie nawracał czy wciskał że ja wierzący ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
7 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Robię to co chce a nie co mi ksiądz nakazuje. A że czasem katolicy robią to samo ... I na tym może zakończmy aby nikt mnie nie nawracał czy wciskał że ja wierzący ...

Nie zamierzam ,i tu nie o ksiedza idzie , tylko o to że sam sobie zaprzeczasz nie wierzę a świętuje robię ci chcę 

Pozdrawiam wszystkich ,świętujcie zdrowo każdy na swój sposób 

• Like 2
  • Thanks 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v