Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
26 minut temu, superfarmer02 napisał(a):

Mikołaj dojechał? 

Milczy dziadzisko 

Ma 10 dni roboczych

A dziś chyba też jest dzień roboczy 

Zresztą mnie bliżej do komunisty jest, święty nie jestem 

• Like 1
Opublikowano
5 godzin temu, stempos1980 napisał(a):

Dzień Dobry 

Życzę Wszystkim Zdrowych Wesołych Świąt Bożego Narodzenia A Przede wszystkim Zdrowia bo jak to jest to resztą każdy sobie poradzi .

I Dzisiejszym Solenizantom Wszystkiego co Najlepszego w Dniu Imienin 

Adam najlepszego z okazji imienin 🍾🎂

Do zdrowia dodaj szczęścia.

Wesołych Świąt i żegnam towarzystwo 

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
2 minuty temu, Baks00 napisał(a):

Nie mogłem się wydrapać  60 

Ale co kupić 🤷

Znajomy sprzedaje 6210 w Weglinku serwisowych na bierzaco 94k wyjściowa

Opublikowano
46 minut temu, radekz200 napisał(a):

chyba moich 😂😂 smacznego 👍

na 100 % była w lidlu po wkrętarkę dla ciebie 😛 zobacz, tylko nie mów że wiesz ode mnie 

IMG_6124.jpeg

Radek jak to jest Ty na fakturze masz 2.27 czy jakoś tak ( pokazywales kilka dni temu)a w Lidlu te mleko od Twoich krów jest po 1.79. 

wytłumacz jak to jest? 

no wiem że odciągną tłuszcz i coś tam jeszcze no ale trzeba doliczyć karton nakretke transport itp .

a jeszcze Lidl musi zarobić parę groszy 

Opublikowano
6 minut temu, Baks00 napisał(a):

Nie mogłem się wydrapać  60 

Ale co kupić 🤷

A to zależy od budżetu. Jak nie oczekujesz wygód to chociaż 82 w dużej kabinie. 

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał(a):

U mnie jestem uziemiony do końca stycznia (nie denerwować małżonki)

Jest temat w Łowiczu i jeżeli by się utrzymał i by było wszystko ok jest szansa na wycieczkę 

Opublikowano
9 minut temu, wojtal24 napisał(a):

Radek jak to jest Ty na fakturze masz 2.27 czy jakoś tak ( pokazywales kilka dni temu)a w Lidlu te mleko od Twoich krów jest po 1.79. 

wytłumacz jak to jest? 

no wiem że odciągną tłuszcz i coś tam jeszcze no ale trzeba doliczyć karton nakretke transport itp .

2,27 to netto i bez premi 😛 2,86 do ręki 

Opublikowano
6 minut temu, 6465 napisał(a):

Wczoraj był klient u sąsiada ( sprzedaje płyty drogowe bo kiedyś miał ciężarówki) to ładny mtz 82 przyjechał bez wycieków jakby czas się zatrzymał . Nie wyblakły.  

• Like 1
Opublikowano
12 minut temu, wojtal24 napisał(a):

wytłumacz jak to jest? 

Bo to od Marcinowych, tyle że w innym opakowaniu...

Opublikowano
8 minut temu, Baks00 napisał(a):

U mnie jestem uziemiony do końca stycznia (nie denerwować małżonki)

Jest temat w Łowiczu i jeżeli by się utrzymał i by było wszystko ok jest szansa na wycieczkę 

To zapraszam na kawulca. 

• Thanks 1
Opublikowano
4 minuty temu, mf362 napisał(a):

Wczoraj był klient u sąsiada ( sprzedaje płyty drogowe bo kiedyś miał ciężarówki) to ładny mtz 82 przyjechał bez wycieków jakby czas się zatrzymał . Nie wyblakły.  

Ty coś jeszcze gospodarzysz?

Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał(a):

Po świętach będziemy się pakować 👍

Noo bez próbowałem to sobie nogę tylko oparzylem 🤦🤦

I z głupim to lepiej we dwóch... no i nie przegrzać łba ... 0.5cm starcza i spi 😁😄

Opublikowano

Dzień dobry...pogoda w miarę...

Wszystkim Adamom i Ewom najlepsze życzenia imieninowe🥂

I wszystkim bez wyjątku Dobrych Świąt 🌲

Fotka z wczorajszego wieczora. Trochę nieostra bo zrobiona w czasie jazdy

IMG_20241223_192535_139_LL.jpg

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano
6 minut temu, Qwazi napisał(a):

Dzień dobry...pogoda w miarę...

Wszystkim Adamom i Ewom najlepsze życzenia imieninowe🥂

I wszystkim bez wyjątku Dobrych Świąt 🌲

Fotka z wczorajszego wieczora. Trochę nieostra bo zrobiona w czasie jazdy

IMG_20241223_192535_139_LL.jpg

Ale 30 odwalił 🙆

Opublikowano

P0ra zaczynać świętowanie

0 16 będą goście

Także na rozchodne P0 jednym

😣🔨⚒️⛏️T i T i UvdL i tych co przyczynili siė do P0 wstania uśmiechniętych koalicjantów P0 jednym jepnięciu 

Wesołych świąt prawej stronie co nie dali się P0dniecić tuskową obietnicą. 

🙋‍♂️

• Like 2
  • Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

P0ra zaczynać świętowanie

0 16 będą goście

Także na rozchodne P0 jednym

😣🔨⚒️⛏️T i T i UvdL i tych co przyczynili siė do P0 wstania uśmiechniętych koalicjantów P0 jednym jepnięciu 

Wesołych świąt prawej stronie co nie dali się P0dniecić tuskową obietnicą. 

🙋‍♂️

To przez kota...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v