Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
14 godzin temu, Krzysztof81 napisał(a):

Pawia bym puścił.

na klamke i wycieraczke przed tym budynkiem? 

1 godzinę temu, radekz200 napisał(a):

jaki?

nowa tradycja kozoyebców 

Opublikowano
2 godziny temu, Qwazi napisał(a):

Olejem przepalonym

od tego to wara , są zdrowsze specyfiki 

6 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

W czym żeś ty lepszy?

w faryzeuszowaniu

• Haha 1
Opublikowano
8 godzin temu, gregor1284 napisał(a):

On upośledzony, ciągniki im kiedyś robiliśmy 

Przytrzymany jest . Niepotrzebnie ma dostęp do internetu.ludzie żartują z niego a on nieświadomy dalej głupio nagrywa.  

7 godzin temu, gregor1284 napisał(a):

Nie wiem co wpłynęło na to że taki jest ale i swoje to on dostał. W szkole podobno chipsy mu rzucali na ziemię a on zbierał, teraz z okazji tego sylwestra podobno guma od dojarki to tylko świstała 

Dziadki miały go na starość. Ujmując tak nieładnie. W domu pewnie też nie dzieje się tam dobrze. 

Opublikowano

🤝 🙋‍♂️

☁️ 

😣 ⚒️ 🔨 ⛏️ T i T i UvdL i tych co przyczynili siė do P0 wstania uśmiechniętych koalicjantów 

7 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

🤭

...👻🕛...

😋

Screenshot_20241221_072910_com.opera.browser.jpg

• Haha 1
Opublikowano
9 godzin temu, gregor1284 napisał(a):

To kula może mieć, będę na dniach do nowego miasta nad Pilicą jechał to mogę podwieźć 

Jak po drodze gdzieś 

Po części do żuka? Tam jest taki co sprzedaje to ostrożnie z nim. 

Opublikowano
Godzinę temu, Rolnik1973 napisał(a):

🤝 🙋‍♂️

☁️ 

😣 ⚒️ 🔨 ⛏️ T i T i UvdL i tych co przyczynili siė do P0 wstania uśmiechniętych koalicjantów 

Wzajemnie, wzajemnie...🤭

Opublikowano (edytowane)

Unia jest tak słaba gospodarczo przegrywa na wszystkich rynkach .

Unia ma 4 razy droższe energię ale jest ekologiczna zielona .

Siergiej Szneider, obecnie zarejestrowany w polskim Krajowym Rejestrze Sądowym jako obywatel Grenady z rezydencją podatkową na Węgrzech, według Forbesa posiada majątek wart 1,4 mld dol., co plasuje go na 2306. miejscu na liście najbogatszych ludzi świata. Bracia Szneiderowie znani są z założenia rosyjskiej sieci Swetofor, która rozwinęła się na jednego z głównych graczy na rynku spożywczym w Rosji, a następnie rozszerzyła swoją działalność poza granice kraju pod marką Mere.

Rosyjska sieć wraca do Polski pod innym szyldem. Pierwsze sklepy już otwarte .

BRAWO TO JEST KAPITAŁ ŚWIATOWY A KAPITAŁ NIE MA GRANIC .

PA PA PA GOSPODARKA UNII DNO , ALE ZIELONA I EKOLOGICZNA A ROLNICY WOLĄ  UPRAWY EKOLOGICZNE .

MLECZARNIE POLSKIE ZAMKNĄ , MAJĄ ZA DUŻE KOSZTA PRODUKCJI .  INNI DOSTARCZĄ O WIELE TANIEJ TO JEST KAPITAŁ . 

15 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Niech spadają, tanio za mleko a produkty z ceną kosmos 

Niech  spadają dokładnie .

Edytowane przez galan99
Opublikowano

Mleko sprowadzi się z Ameryki PD. Drób podobnie. Wszystko aby ludzie mieli tanie jedzenie.

Ludzie to idioci, bo wmówi im się że rolnictwo w UE jest zdrowe, zaleje rynek ukraińskim i amerykańskim gównem, będą to żreć i myśleć że to Polskie.

Już teraz jest podobnie. Sprowadza się mięso wieprzowe z Hiszpanii, Danii, sprzedaje w Lewiatanach, ludzie kupują i myślą że to od polskiego rolnika.

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik1973 napisał(a):

🤝 🙋‍♂️

☁️ 

a nie bliżej do Tworków? 😂

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v