Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 godzin temu, marulekk napisał(a):

ACHTUNG

ma kto może na handel za nieduże pieniądze  w takim okręgu wyborczym łuków-łosice-biała p. -wisznice -parczew-kock-łuków     jeden kompletny mauzer i drugi może być sam baniak platikowy nie musza być idealnie czyste wazne aby były nie popękane

@6465 ty jezdzisz za granice, zamiast powietrze wozić przywiez mazuerów całą naczepe, tam w hiszpani napewno masowo  stosują

Powietrza nie wizę zawsze coś. Mogę ci mauzer załatwić jaki chcesz. 

Opublikowano

ACHTUNG

ma kto może na handel za nieduże pieniądze  w takim okręgu wyborczym łuków-łosice-biała p. -wisznice -parczew-kock-łuków     jeden kompletny mauzer i drugi może być sam baniak platikowy nie musza być idealnie czyste wazne aby były nie popękane

@6465 ty jezdzisz za granice, zamiast powietrze wozić przywiez mazuerów całą naczepe, tam w hiszpani napewno masowo  stosują

W łukowie widziałem w smolance i w zbuczynie

Opublikowano
7 godzin temu, konteno napisał(a):

kto to od niej kupuje ? szrot

jak zostaje w pompie to tak , najlepiej po pompowaniu przepłukać wodą i dorobić korek do spuszczania wody 

Tadz spuszczam,a pomyśleć ze ludzie to zostawiają na zimę w psikaczach aby nie zamarzło.

Opublikowano (edytowane)

ACHTUNG

W łosicach jeden handluje od strony Międzyrzeca, ale pewnie nie tanio z 200zł, a drugi w iganiach.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
10 godzin temu, marulekk napisał(a):

ACHTUNG

W dubowie ma sporo

I w koszu i bez

Opublikowano
10 godzin temu, marulekk napisał(a):

ACHTUNG

W dubowie ma sporo

I w koszu i bez

3 godziny temu, Michal2399 napisał(a):

...👻👻...

Choroszcz by moze P0 mogła 

17 minut temu, 6465 napisał(a):

Rysiek nie znudziło ci się?

Nie

Ale tuskoland P0woli się sypie

Dymisjie, ludzie nie zadowoleni

Może kiedyś upadnie

• Haha 1
Opublikowano
23 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

🤝 🙋‍♂️

☁️ 

😣 ⚒️ 🔨 ⛏️ T i T i UvdL i tych co przyczynili siė do P0 wstania uśmiechniętych koalicjantów 

...wzajemnie...🙋

• Haha 1
Opublikowano
23 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

W dubowie ma sporo

I w koszu i bez

Choroszcz by moze P0 mogła 

Nie

Może kiedyś upadnie

jedz do dużego miasta i zapytaj kogoś czy jest niezadowoly z obecnego rządu to jeszcze w łeb dostaniesz. 

powiedzą Ci: "zobacz jak rząd się stara nawet ceny masła obniża żeby się społeczeństwu żyło lepiej "

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
26 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

Może kiedyś upadnie

PIS też, zaczęli uciekać na Węgry xD

🔨 Ryśka robiącego zakupy w zagranicznych sklepach zamiast u polskich przedsiębiorców.

3 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

powiedzą Ci: "zobacz jak rząd się stara nawet ceny masła obniża żeby się społeczeństwu żyło lepiej "

A jak powie że jest rolnikiem to dostanie jeszcze drugi raz, bo to przez tych wieśniaków jest taka droga żywność ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

jedz do dużego miasta i zapytaj kogoś czy jest niezadowoly z obecnego rządu to jeszcze w łeb dostaniesz. 

Bywasz w mieście i pytasz o to?🤔

• Haha 1
Opublikowano

zimno,cimno, ponuro. ja na grudizen to bardzo zimno ledwo 9 

w nocy dolalo 6 mm-idzie na rekord. moze do sylwestra 1000 peknie...

54 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

🤝 🙋‍♂️

☁️ 

😣 ⚒️ 🔨 ⛏️ T i T i UvdL i tych co przyczynili siė do P0 wstania uśmiechniętych koalicjantów 

8 gwiazdek i konfederacje...

Opublikowano
44 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

bywam w mieście ale nie pytam bo po co mi to wystarczy że słucham 

a dziś spotkanie wigilijne w

20241127_083002.jpg

Wstyd tam iść a co dopiero jeść wigilie z tymi zdrajcami polskiego rolnictwa. Pawia bym puścił.

• Haha 1
Opublikowano

No i co 

Stodoła posprzątana 

Teraz śniadanie 

Później umyć ciągnik 

Przestawić bronę talerzową 

Schować pod dach przyczepę 

Przywieźć sianokiszonkę 

A kiedy odpocząć 

Wózek widłowy by się przydał to by i rozrzutnik pod dach się schował 

Albo paleciak 

Ciągnikiem nie poustawiam tak bb jak bym chciał 

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał(a):

🙋Zajmujemy się dziećmi 

Gdzie dziećmi 🙆‍♂️ dzieci dorosłe 😁 po choinkę trzeba jechać ...w piecu przyszykować no i jakieś naprawy w gospo...

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v