Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

Nie wiem, nigdy z czegoś takiego nie korzystałem, mam założone aby w lampie jakieś lepsze żarówki z OSRAMa, myśle aby czy nie przerobić żeby zamiast jednej lampy na światłach mijania były dwie.

Mi świeca dwie... przerobiłem.

Chce coś dołożyć...

Te mi pasują.

Dwie jak ta na fotce do tego włącznik.

Zobaczę żeby u jednego i chyba se zamówię...

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Mi świeca dwie... przerobiłem.

Chce coś dołożyć...

Te mi pasują.

Dwie jak ta na fotce do tego włącznik.

Zobaczę żeby u jednego i chyba se zamówię...

Mi to by średnio wyglądało na Fazerce, bardziej na jakiegoś V-Stroma czy GSa, ale 🏍️ ma się podobać i służyć właścicielowi, a nie obcym ;)

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Dobrze będzie...nie będą oczojebne.

Chodzi mi o doświetlenie w nocy.

Mi jakoś wyglądowo nie pasuje, bardziej na jakiegoś adwenczera bym takie lampki montował, ale jak Tobie się podoba i chcesz takie mieć to nie pozostaje nic innego jak montować ;)

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
Godzinę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Powiedzieli mu że z ekologicznej świnki to musi tak być xD To jak z tą kiełbasą wołowo-zajęczą, pół na pół, jeden zając jeden wół xD 

Zajęczy to był pasztet 🤭 za jęczy ten co go zje 🤣😜

Godzinę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Mało się zarabia a żyje się jak hrabia 😛

Ucz się bo całe życie tylko z jedną deską 🤣😜

• Haha 1
Opublikowano
6 godzin temu, marulekk napisał(a):

Dlaczego mi nie wierzysz, co ja złego zrobiłem , jest mi teraz przykro 

@12Pafnucy , @GRZES1545 mogą potwierdzić że mam 41 lat, waga 103 ale niemam brzucha więc tych z 80kg nie problem pogonić 💪

No nic, niedawno z rynku przyjechał, herbatkę ciepłą dopić i jechać do drugiego miasteczka OC ciągników i auta opłacić , 2 dni po terminie może pani nie będzie krzyczeć 

To chyba z 2 metry wzrostu musisz mieć. 

4 godziny temu, slawek74 napisał(a):

Moje ręce są tak spracowane że czytnik lini nie czyta 🤦 jak tu dowód wyrobić 🤦

Mobywatel zrobi swoje

Opublikowano
1 godzinę temu, wojtal24 napisał(a):

to jednak miastowy a pracowity 

dobrego wybrałaś 

to 23.15 zacznie nocą zmianę 

Jutro chyba muszę wcześnie wstać. Choc środa dziś to kto wie. 180pierogow ulepilam z młodą moja

Teraz, Krzysztof81 napisał(a):

Ja mam 2m i waże 130. 100kg przy 2m to chudzielec.

Moi siostrzeńcy mają po 2 metry to tak koło 100waza

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, wojtal24 napisał(a):

a pierwsze lipca pisałeś że na nastepny sezon kombaj dominator kupujesz 

@szymon09875 miał rację co chwilę mieszasz się w tym co piszesz 

mi to lotto 

wiem że jest ciężko na wsi i każdy grosz ważny teraz piszesz ze będziesz dom remontowa ok trzymaj się planu a nie co chwilę coś zmieniasz 

wyremontuj dom a za rok zmień maszynę czy tam maszyny 

Teraz trzymam się już tego domu . Inne plany są już nieaktualne. Trzeba robić co najważniejsze wszystkiego na raz nie zrobi 😔😣

Dobranoc 🥃🍺

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v