Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Desperado napisał(a):

Włącz co niektórym ignorowanie i koniec szarpania, nie widzisz durnowatych postów i zaczepek, bo pewnemu gronu zdecydowanie się nudzi tu siedzieć od rana do wieczora na forum.

Może zrobić tak jak ty, poobrazac wszystkich, powyzywać, to potem będzie mieć na jakiś czas spokój od forum xD

• Haha 1
Opublikowano
11 minut temu, PAN88 napisał(a):

Czyżby o barona mlecznego lulków chodziło 🤔

Jest opcja ignoruj a dwa to kurde jak dziecko się zachowujesz nie pasuje to uciekasz 🤣🤣🤣

Ten to jest niegroźny 😅

12 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Znowu masz problemy z przeszło, obecną, przyszło, niedoszło, byłą narzeczoną? Nie martw się, tego kwiatu pół światu. Bycie kawalerem nie jest złe, uwierz mi.

Chyba że masz jesienną-zimową depresje? Przejdzie, aby do wiosny. Ruszysz w pole i będzie lepiej. Poszukaj jakiegoś zajęcia- idż na basen, siłownie, strzelnice itp a nie tylko krowie d*py i cycki.

Wszystko dobrze jest 😛

11 minut temu, Desperado napisał(a):

Włącz co niektórym ignorowanie i koniec szarpania, nie widzisz durnowatych postów i zaczepek, bo pewnemu gronu zdecydowanie się nudzi tu siedzieć od rana do wieczora na forum.

Ooo tak 

Opublikowano

Ale napstrykane stron🙆 Powiem wam że życie w mieście to nie dla mnie 🤦

Przez dwa dni mnóstwo roboty odwalone,dwa auta kuzyna wystawiłem ,w ciągu 24 godzin poszły,jedno auto kupione 

Może handlem by się zajął,ale to trzeba mieć gadane...

Powitać całą załogę 🤝

Opublikowano
Godzinę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Tak jakoś 

dziewucha przyjechała pewnie😆😆😆😆

47 minut temu, PAN88 napisał(a):

Czyżby o barona mlecznego lulków chodziło 🤔

Jest opcja ignoruj a dwa to kurde jak dziecko się zachowujesz nie pasuje to uciekasz 🤣🤣🤣

Sławek na wczasy wyjechał i nie pisze z 2 dni

• Haha 2
Opublikowano
14 godzin temu, szymon09875 napisał(a):

Ale, to fotomontaż siwy bez dzieci to ja 🤣

Jakie wymyślił 🤭🤭🤭 

To wszystko się ze sobą łączy w logiczną całość 🤭

Toć to mój wuja, gupi nie jest 👍

Same mądre w tej rodzinie 🙆😁

• Haha 1
Opublikowano

jednak trzeba bedzie z domu sie ruszyc -choinke beda otwierac . 

1 godzinę temu, malaczarna napisał(a):

córka ma dekorować i sprzedawać na kiermaszu szkolnym co roku robimy. Dla rodziny też rozdajemy w prezencie

Ja. Tradycja nasza córka lubi. Spędzamy czas razem, coś robimy nie kupisz tego w sklepie

corka sama robi..nigdy nie robilismy,mama w cukierni  lata pracowala wiec pieczenia miala nadmiar.

ona jedyna talent cukierniczy odziedziczyla,

Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Małżonką nie potrafi gotować dobrych obiadów?

Znowu rosół robisz?

To dobrze, czy wprost przeciwnie?🤔

wlasnie ja nie potrafie dobrze gotowac,mojej sie nie chce.

oczywiscie , odkad pamietam zawsze byl w niedziele rosol.. to juz tradycja. babka gotowala,mama gotowala ja gotuje.

10 minut temu, wojtal24 napisał(a):

na slowacji roaming jest . 

ile mozna na termach siedziec ?? pare godzin i sie znudzi do tego czlowiek nie ryba w wodzie dlugo nie bedzie siedzial.

kto bedzie donosil gdy nieustraszony pogromca dziewic odejdzie ?? 

jak zwykle za pare dni nowe konto utworzy..

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

I na wigilię tyż?😆🤭

Przecież on praczka, sprzątaczka, gotowaczka xD I to wszystko po to by utrzymać przy sobie starszą od siebie ;) 

Edytowane przez Tomasz0611
  • Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, Qwazi napisał(a):

Jestem zwolennikiem mówienia takich rzeczy. Każdy ma swoje upodobania i nie musi niczego robić na siłę. Mówię *nie" dodaje dlaczego tak, a nie inaczej... i tyle

Jeśli ktoś tego nie rozumie, to jest jego problem, a nie mój...oczywiście zawsze można podyskutować i ktoś może człowieka przekonać do zmiany zdania, jeśli potrafi to zrobić 🤷

Ja tam napisałem głośno i się tu rzadko pojawiam 

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Przecież on praczka, sprzątaczka, gotowaczka xD I to wszystko po to by utrzymać przy sobie starszą od siebie ;) 

Robi to co umie najlepiej no może po za uprawą qq

1 minutę temu, Qwazi napisał(a):

@radekz200 poleć no jakiego filma, bo nie mam koncepcji

IMG_20241208_121818_526_LL.jpg

A anty masz 🤔🤭

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał(a):

Robi to co umie najlepiej no może po za uprawą qq

A anty masz 🤔🤭

A jak...tą najskuteczniejszą 🤷

4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

A choćby i Napad który Ci Netflix sugeruje ;) 

Jakoś po przeczytaniu tego opisu go pominąłem 

Opublikowano
6 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Zależy co kto lubi ;) 

Ma ten moment jestem po serialu "Idź przodem bracie"...czekam na "Diabeł"..."Misja Afganistan" też mam obejrzaną...myślę, że to trochę określa preferencje. Ale innymi gatunkami też nie gardzę, zwłaszcza komedią. Nie lubię horrorów 

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał(a):

Ma ten moment jestem po serialu "Idź przodem bracie"...czekam na "Diabeł"..."Misja Afganistan" też mam obejrzaną...

Te tytuły które wymieniłeś też mi podeszły, "Napad" też, więc może i Tobie podejdzie ;) 

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Ma ten moment jestem po serialu "Idź przodem bracie"...czekam na "Diabeł"..."Misja Afganistan" też mam obejrzaną...myślę, że to trochę określa preferencje. Ale innymi gatunkami też nie gardzę, zwłaszcza komedią. Nie lubię horrorów 

ja tam wolę książki

• Thanks 1
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Te tytuły które wymieniłeś też mi podeszły, "Napad" też, więc może i Tobie podejdzie ;) 

Zapewne obejrzę. Lubię Lubaszenkę. Teraz włączyłem "Polowanie"

Opublikowano
42 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

Nie interesuje to 

5 minut temu, 6465 napisał(a):

@jacus ty  jesteś globtroter to pewno wiesz. Ciepło będzie w Walencji czy zimno bo nie wiem czy krótkie portki zakładać czy długie?

Weź długie a krótkie najwyżej niech w aucie leżą  za poradę pińset 🤣🤣🤣

• Thanks 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v