Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, malaczarna napisał(a):

Posprzątane. Młoda robiła andrzejki i urodziny dla całej klasy. Zaraz ruszamy na turniej mikolajkowy

@wojtal24 może żonie pomożesz doceni

nie chwalac się uważam że dużo pomagam w domu jak mam wolną chwilę  wiadomo że jak jest robota w polu to nie ma czasu

Opublikowano
10 minut temu, galan99 napisał(a):

Królowa nakłada nowe regulacje  Pellet z certyfikatem jakości tylko taki będzie dopuszczony do sprzedaży .

musi to bedzie jak z FSC na drewno

Opublikowano
6 minut temu, Patrycja2 napisał(a):

Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. 

Niestety L... musi zawsze patrzeć na państwa które są silniejsze nie może patrzeć na biedotę.  Choć stanowiska które obejmowała powinny ja czegoś nauczyć 

Przecież ona pisze o torcie, nie o Leyen🤦‍♂️I kto tu wszystkie rozumy pozjadał?😂

Opublikowano
16 minut temu, galan99 napisał(a):

Królowa nakłada nowe regulacje  Pellet z certyfikatem jakości tylko taki będzie dopuszczony do sprzedaży .

Chodzi o to żeby wykończyć małe zakłady czyli jak zawsze- wspiera się korporacje i molochy a up***dolić małe firmy.

• Like 4
Opublikowano
25 minut temu, wojtal24 napisał(a):

Tomek te frędzelki na górze wygladaja jak z tych indyjskich filmików na yt 

szerokości 🚍

Bo to w Indiach remontują tego grata 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Przecież ona pisze o torcie, nie o Leyen🤦‍♂️I kto tu wszystkie rozumy pozjadał?😂

Czytaj ze zrozumieniem.😉

Zasada prosta najpierw wróć do żywych  a później pisz.🫢

Bo jedno i drugie w parze nie idzie 

Ale nie dziwię się że tak masz bo ci rozum już wyparował  🤣

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano
44 minuty temu, szymon09875 napisał(a):

Dziwne że ktoś z was się łudzi że ktokolwiek kto będzie u władzy będzie niezależnie rządził. Siedzą w kieszeniach u każdego gdzie się da, a tu codziennie przepychanki że rudy to sluga Brukseli, a tamci to wybawiciele. No kurde...

Śmiali się z Brauna i podobnych od szurów wyzywali. Teraz niech się uśmiechają dalej...Jak tu gregor pisze czesto ,,ludzie to debile"

• Like 4
  • Thanks 1
Opublikowano
2 minuty temu, Patrycja2 napisał(a):

Czytaj ze zrozumieniem.

Zasada prosta najpierw wróć do żywych  a później pisz.

Bo jedno i drugie w parze nie idzie 

Ale nie dziwię się że tak masz bo ci rozum już wyparował  

Co ma punkt siedzenia do tego, że nie przepada za sushi? Nie przepada i ju

Opublikowano
8 minut temu, konteno napisał(a):

prąd mnie wczoraj kopnął w robocie także słaby ze mnie elektryk 🤦‍♂️

elektryka prąd nie tyka 😂😂 jedziesz po olej? to weź dla mnie to baterie parkside 

Opublikowano
7 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Chodzi o to żeby wykończyć małe zakłady czyli jak zawsze- wspiera się korporacje i molochy a up***dolić małe firmy.

Dokładnie, konkurencji ma nie być...potem regulacja cen 👍

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Desperado napisał(a):

Ale jaki grzech zaniedbania? że ktoś wykonuje prace które można wykonać w dzień powszedni?

A co to, niedziela jakas nadzwyczajna ? Dzień jak każdy inny. Chcesz to robisz sobie wolne, a jak ktoś chce to kosi trawnik ... 

Będę chciał to cały tydzień będę leżał a w niedzielę trawnik kosił i możesz mnie w pompkę cmoknac ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
16 godzin temu, jacus napisał(a):

adrian to  moze siebie zaorac..albo jakiegos dilera.🤣

myslisz ze ci pomoga ? przeciez ty fajny chlopak jestes..zeby tylko sie nie pogorszyl.

nie macie takich smiesznych fotoradarow nad ulicami ??

u nas tego masa.zwykle roznica 1-2 km..

jedziesz za jakims obcym samochodem a on pa hamulcach bo mu tablica zaczela pokazywac ile ma mandatu i punktow..miejscowi nie zwracaja uwagi.

przyjdzie list zalozysz sobie konto na portalu ,potwierdzisz ze to ty albo 800 zl bez punktow, zaplacisz  i po sprawie..

Ta, jak będę miał ponad 81 to 1600 😥

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał(a):

Polski orzeł na germanskiej ziemi. 

20241207_101550.jpg

Uważaj na przepisy Królowa dokonała zmian .

Na forum Rady Europy przyjęto stanowisko do negocjacji w sprawie wprowadzenia wzajemnego uznawania przez państwa UE zatrzymywania prawa jazdy. W efekcie, jeśli polskiemu kierowcy prawo jazdy zatrzyma np. niemiecki policjant, nie będzie on mógł również prowadzić w naszym kraju.

Opublikowano
Godzinę temu, 6465 napisał(a):

Coś nie na temat  14⁰C i słonko 🤭

Przestań zaśmiecać temat 🤭

Rysiek z czego się śmiejesz?? Chcesz mechanicznego kopa? 🦿🦿🦿🦿

Najpierwej Ursula dostanie a potem ty 

• Haha 5
Opublikowano
16 minut temu, galan99 napisał(a):

Rolnicy nadal płaczą bo Gminy chcą podnieść podatek rolny wszystko drożeje to gminy podniosą podatki i po co ten płacz .

Energia od  Rudego w Polsce to ogromny wydatek dla gmin .

Cytat , poczytać jak płaczą .

https://www.tygodnik-rolniczy.pl/wiadomosci-rolnicze/rolnictwo-w-polsce/rolnicy-z-podkarpacia-zadamy-obnizenia-podatku-rolnego-wideo-2523953

Za dzierżawy stać płacić po 2-3 tys za hektar a kłócą się o jakieś grosze z podatku. Żałosne.

• Like 2
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v