Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
20 minut temu, konteno napisał(a):

picie kawy z takiego kubka to nic innego jak gra o sraczkę 

Po obiedzie sraczka gwarantowana

Opublikowano
20 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Zawsze sie zastanawiam co za idioci kupują te kubki i inne gówno od tych jutubowych krezusów?

W tym nie ma celu. W tym jest uleganie popularności, pewnego rodzaju trendowi bądź modzie, czasami bywa to litość czy współczucie przekute w błędnie wykształconą chęć pomocy w potrzebie, która niekoniecznie istnieje. To są zabiegi stosowane przez tzw celebrytów. Oddziałują na gawiedź zyskując rozgłos i zasięgi, a jak już je zyskają to się zaczyna reklama, sprzedaż gadżetów itp itd

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

A nie?

Ten pajac nawet sklep ma swój:

https://jockershop.pl/pl/p/Kubek-JOCKERFARM/31

Naprawde ciężko uwierzyć że ludzie to kupują albo koszulki czy bluzy 🤦‍♂️

Nie zdziwionym się jakby to był lepszy biznes niż z tego całego pola i gospodarzenia, na takich pierdolutach jak kubki, czapki, ubrania przebitkę ma bardzo dużą, zamawia hurtowo w setkach albo tysiącach sztuk to wychodzi go za 1 szt grosze. 

Niech ma 20 zł na kubku i 30 na bluzie, sprzeda 100 sztuk dziennie to ma dniówkę prezesa. 

• Like 4
Opublikowano
Teraz, Uziu92 napisał(a):

Nie zdziwionym się jakby to był lepszy biznes niż z tego całego pola i gospodarzenia, na takich pierdolutach jak kubki, czapki, ubrania przebitkę ma bardzo dużą, zamawia hurtowo w setkach albo tysiącach sztuk to wychodzi go za 1 szt grosze. 

Niech ma 20 zł na kubku i 30 na bluzie, sprzeda 100 sztuk dziennie to ma dniówkę prezesa. 

Bo jest zapewne🤷...gdyby nie było to by tego nie robił jeden z drugim

• Like 1
Opublikowano
Teraz, Uziu92 napisał(a):

Ale kto to kupuje? Czy ktoś tytaj z AF ma jakiś szmelc od jakiegoś jutubera? Przyznać się! 😉 Rysiek?

Opublikowano

Kupuje ten, kto jest na to podatny. Ten, kto widzi, że to jest szwindel nie kupi🤷

Ja mam dwie rzeczy, na których jest logo. Jedna to czapka od mieszalni, s której biorę pasze. Druga to komin z jednej z firm dystrybuujących nasienie...ale nie tej, która Sławek wielbi🤷. Mam jeszcze kalendarz z Bosmedu...i to by było tyle. 

Zaraz Wam pokażę kubek, z jakiego kawę siorbam, bo też ma pewien malunek 

• Like 2
Opublikowano

Tak popatrzyłem na sklepie to miód 55 zł i 40 zł za ok kilogram, gdzie na rynku można kupić za 20 albo i mniej, bluza 200 zł gdzie za taką kasę już można kupić produkt markowy znany, bardzo dobrej jakości, czapka z daszkiem 80 zł 😂 ten fajans przychodzi do niego może za 1/10 ceny za którą on to sprzedaje, bo to zwykła masówka ze spersonalizowanym nadrukiem. 

• Like 4
Opublikowano (edytowane)
13 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Ale kto to kupuje? Czy ktoś tytaj z AF ma jakiś szmelc od jakiegoś jutubera? Przyznać się! 😉 Rysiek?

Mam dwa kubki z logo sklepu z ciuchami na motocykl. I brelok do kluczy,dorzucają do zakupów to jest, specjalnie nie kupowałem. Nic więcej "takiego" nie mam, a już na pewno specjalnie nie kupowałem ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano

Wystarczy, że zabraknie prądu i paliwa i ta przyszłość może nastąpić 🤷

...swoją drogą to ciekaw jestem jakby wtedy wyglądał udój i chłodzenie mleka na tych wysokowydajnych oborach🤔

• Haha 1
Opublikowano
4 godziny temu, slawek74 napisał(a):

Trzeba iść porobić trochę przed wekendem co by młodego zbytnio nie obciążać...

A to już ? Dokumenty na belarusa przywieź, będą miały wzięcie teraz 🤣🤣

2 godziny temu, 12Pafnucy napisał(a):

Skąd ojciec wiedział co tam się działo?

Jego syn był ministrantem i celował 

• Haha 4
Opublikowano
3 godziny temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Już 3 proboszcz i kilku wikarych tak robiło., jest tradycja i trzeba o ludzi dbać 😉

Byś mi co tydzień dawał po 5 czy 10zl to i ja bym Cię w imieniny poczęstował cuksem

• Haha 9
Opublikowano

Fajna wstawka, ale z tymi 5 minutami bym się nie zgodził, bo...jeśli ja mam lejce na motocykl i coś mnie skłoni, żebym na niego wsiadł (a takie coś już miało miejsce), to też wtedy będę motocyklistą, ale przez owe pięć minut będę jedynie odczuwał jak mi nie podchodzi jazda na motocyklu 🤷...

Tak że nie każdy...nie potrzebnie chłop jest pewien...

5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Opublikowano
10 minut temu, slawek74 napisał(a):

Szymon o jalówki dzwonią 🙆‍♂️ może by co ściągną 😁

Cena mleka zrobiła ten popyt 🙆

Opublikowano
29 minut temu, Uziu92 napisał(a):

Tak popatrzyłem na sklepie to miód 55 zł i 40 zł za ok kilogram, gdzie na rynku można kupić za 20 albo i mniej, bluza 200 zł gdzie za taką kasę już można kupić produkt markowy znany, bardzo dobrej jakości, czapka z daszkiem 80 zł 😂 ten fajans przychodzi do niego może za 1/10 ceny za którą on to sprzedaje, bo to zwykła masówka ze spersonalizowanym nadrukiem. 

Miód 20zł?

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Szukałem,nic nie znalazłem wiec napisałem ten temat.
      No,własnie na pewno czesc z was ma komórke,bo to przydatne urządzenie
      Chciałbym wiedziec jakie macie marki i modele swoich sprzetów,jesli to nie jest tajemnicą..
      Co jest w nich dobre i przydatne a co raczej nie pasuje i wam przeszkadza.
      Piszcie ,chetnie zobacze jakie posiadacie sprzety.
      Ja mam aktualnie Nokie 3310 i jestem zadowolony,nie psuje mi sie,jest prosta w obsłudze.
      A wady to wiadomo jak w starych telefonach,a mianowicie brak polifonii,troche juz sie muli ze starosci ale jakos chodzi,juz mi sie cyfry na przyciskach zmazaly ale mam ja tak dlugo ze jak pisze cos to juz pamietam gdzie co jest.
      Tak wiec prosze o wypowiedzi.
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
  • Dodaj nową pozycję...
v