Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, jacus napisał(a):

cimno,zimno, mgla,mialo padac .robic sie nie chce a musowo trzeba..

w posce c niedlugo nic innego nie zostanie, emigranci beda mieli jak u siebie. w afryce to chyba inne gatunki.

czemu ?? zdrowa jest ,smaczna, byle bez mleka. dobrze wplywa na organizm.  

Już przestań pierdaczyć o tej Polsce C.  Widzieliśmy tą twoją Polskę A i  zdrowy organizm. D*py nie urywa 

Edytowane przez Kowalsky30
  • Haha 2
Opublikowano (edytowane)

A gdzie masz Polskę B. Bo Polska A to Polak Polska C to emigranci. To czym jest Polska B bo dla Pafnucego to gnój. A dla ciebie czym by była Polską B  

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano (edytowane)

Niestety Polska C to nie 50km od Warszawy ja bym strzelała bliżej ale cóż jeśli ktoś nie zna terenów. To niech lepiej się nie wypowiada. Bo szybko może się okazać że obyczajów nie zna panujących tu i ówdzie 

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

O co? Mam byc jeszcze bardziej nakręcony?

Świat nie jest na to gotowy..

Ja nie mówię o piciu z baniaka. Ale jeśli ktoś lubi jazdę bez trzymanki to się mu nie zabroni. 

Edytowane przez Patrycja2
Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Według Placka Polska C jest 50km na zachód od Warszawy ;)

Aż się boje zapytać co jest 50km ale  na wschód od wawy

Albo jak w moim przypadku 150 km od stolicy to już w ogóle Polska Z

Edytowane przez marulekk
Opublikowano

@Rolnik1973 Za późno Rysiu, brama już poszła 17godz na ogłoszeniu była .

5 minut temu, Karol6130 napisał(a):

Dać to da 

Ale co mi to da

W sumie doszło by hektar trawy

Karol u Tych kupowałem opony .

Screenshot_20241127_133437_Chrome.jpg

W okolicy ptasia grypa,  169tys indyka poszło w pizdu. Ciekawe co czują okoliczni chodowcy bo sporo tego jest u nas .

https://wiescirolnicze.pl/drob/ptasia-grypa-szerzy-sie-choroba-opanowuje-nastepne-regiony/

• Thanks 1
Opublikowano

Sąsiad wziął się za zmianę dachu z pomocnikiem dach na garażu, karetka i policja przyleciały 

Się doigrał.

A już raz z dachu spadł 

Policja do takiego wypadku chyba nie jechała? Ja pier**le 

• Sad 1
Opublikowano
2 minuty temu, pedro2 napisał(a):

Sąsiad wziął się za zmianę dachu z pomocnikiem dach na garażu, karetka i policja przyleciały 

Się doigrał.

A już raz z dachu spadł 

Policja do takiego wypadku chyba nie jechała? Ja pier**le 

dobrze że się za to stodole nie brałeś 😛

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, pedro2 napisał(a):

Się doigrał.

I dlatego do dachów zawsze biorę majstrów, sam mam lęk wysokości, jak wchodzę na dach to się w głowie kręci, lepiej nie kusić losu ... Na dole mogę im pomóc, podać materiał, ale na górę nie wejdę ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
6 godzin temu, 6465 napisał(a):

Rysiek. Piła jak zimną odpalę i daje w gaz to dusi się i gaśnie. Jak rozgrzana problem znika. Co jej dolega?

u mnie chińczyk duży 60cm odwrotnie tzn na ciepłym problemy przy gazowaniu 

myślę że to może problem z odpowietrznikiem zbiornika paliwa , podciśnienie sie robi wraz ze zużyciem paliwa i do gaźnika nie leci , kiedyś kładłem na bok luzowałem korek paliwa i zakręcałem sPOwrotem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v