Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał(a):

A kto to jest?

Ten od koszulek patriotycznych i przekrętu z agregatami do UA ... Połowa PiSu jak nie lepiej odwiedzała jego sklepik i robiła sobie z nim zdjęcia ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
6 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Czy ja wiem... Na niektóre rzeczy się zamknąłem, zerwałem osobiste kontakty z nieprzydatnymi ludźmi... 

No jednak Ty ma niektóre nowości całkiem się nie zamykasz...auto z laptopem zakupiłeś...😉

Opublikowano
Teraz, gregor1284 napisał(a):

Flugo to tuczysz? Prosiak swój?

Cykl zamknięty, tucz zależy od daty oproszenia się maciorki, staramy się by sprzedaż była przed świętami bo jak urosną na październik czy wrzesień to nie ma chętnych trzeba po 6,5 oddać do ubojni, ale zazwyczaj te 7 miesięcy wyjdzie max

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Weź mię nie podpuszczaj, bo aż mie korci ...gdzie te lata widziałem...🤭

w skansenie byles niedawno. 

2 minuty temu, Bogdan_ja napisał(a):

toć to były komuch 🤣

jaki komuch-ledwo podoficer ludowego wojska polskiego.

Opublikowano
9 minut temu, jacus napisał(a):

niektorzy ???

99% forum uwaza ze wiatr zmian ich nie dotyczy..nie zauwazaja ze XIX w sie juz dawno skonczyl.

ja tu siedze od 1 pis-u ,czyli 18 lat masz odrobic. dasz rade ?? 

Ciężko może być ale będę jak Tommy Lee johns w ściganym 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ten od koszulek patriotycznych i przekrętu z agregatami do UA ... Połowa PiSu jak nie lepiej odwiedzała jego sklepik i robiła sobie z nim zdjęcia ...

Dla mnie nie ma znaczenia, czy z pisu, po czy innej. Każdy złodziej, niezależnie z jakiej parti powinien być osądzony i do pierdla. Problemem jest kilka rzeczy- po pierwsze brak niezależności sądów, policji i prokuratury a po drugie robienie cyrków typu komisja, telewizja itp itd. na którą idą miliony a efekt zerowy.

• Like 4
  • Thanks 1
Opublikowano
2 godziny temu, Qwazi napisał(a):

Najlepiej siedzieć we własnym podwórku i obwiniać wszystkich wokoło, tylko nie siebie, wymagać od wszystkich, tylko nie od siebie, brać od wszystkich ale samemu nic nie dać 🤷

czuję że to bardziej do mnie niż do Ryśka

Opublikowano
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Dla mnie nie ma znaczenia, czy z pisu, po czy innej. Każdy złodziej, niezależnie z jakiej parti powinien być osądzony i do pierdla. Problemem jest kilka rzeczy- po pierwsze brak niezależności sądów, policji i prokuratury a po drugie robienie cyrków typu komisja, telewizja itp itd. na którą idą miliony a efekt zerowy.

Posłuchaj uważnie .

Posłuchajcie tego klauna ze zrozumieniem co mówi Co kombinuje . Co KO i Lewactwo ma plan jak by przegrało wybory Prezydenckie .

https://www.facebook.com/watch/?ref=saved&v=1086736469772717

Opublikowano
20 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

A to co teraz się dzieje jest zdrowe, gdy w pałacu siedzi osoba która jest zawsze na nie ? 

a zdrowe było to że wcześniej było wszystko podpisywane ?

Nie 

za rowno jedna sytuacja jak i druga nie jest dobra 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

Pisałeś że wygrają, to po co to?

Zabezpieczenie awaryjne .

Komorowski miał 70 % i przegrał więc mają niezły plan .

Edytowane przez galan99
Opublikowano
21 minut temu, konteno napisał(a):

ten kver5  to dla @Strongman niezły ale tam jest $ na lepsze

dużo ciągników to fajna alternatywa od dopieszczonych nie wymagających dużego wkładu lecz przepłaconych maszyn krajowych od rolników czy z komisów gdzie kupisz za grube kase i praktycznie od razu siadasz i robisz a nie dłubiesz 

te fiaty , MFy i inne z budą czy bez i bez przodu to do wozu by niejeden wiązał a ten samer z przodem tez by nieźle w polu robił zamiast MTZa u @prorok czy @superfarmer02 

Ale ze co bo nie kumam.

Opublikowano (edytowane)
3 godziny temu, PAN88 napisał(a):

To się nie podaje nie sprawdzonych informacji. Chyba że z własnego podwórka wiesz że miał najlepsze dzi*ki

Z kim by tęczowy Rafałek w drugiej turze nie startował to idę na jego kontrkandydata głosować 

Razem z tymi na dole?🤭

3 godziny temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Głosuj na chłopa o resztę się nie martw 😉🤭😜

Screenshot_20241124-165332_Facebook.jpg

Edytowane przez jacor73
  • Haha 2
Opublikowano
4 minuty temu, galan99 napisał(a):

Zabezpieczenie awaryjne .

Komorowski miał 70 % i przegrał więc mają niezły plan .

No to nie wiem jak mam ci zaufać 

Najpierw napisałeś że wygrają, a później straszysz co będzie jak przegraja...

Weź jakoś...

• Haha 2
Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

No to nie wiem jak mam ci zaufać 

Najpierw napisałeś że wygrają, a później straszysz co będzie jak przegraja...

Weź jakoś...

Co NIE ROZUMIESZ .

Postawili na Trzaskowskiego pewniaka a jak nie wyjdzie nie zagłosują na tęczowego .

To musi być plan .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v