Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Wieta co, zamówiłem przed chwilą kukurydzę i nawet o cenę nie zapytałem... głupi ja, czy nie🤔...

Może znasz się dobrze ze sprzedawcą. Ja tak kupowałem ostatnio 

-Chcesz te dwie jałówki?

No wezmę 

Przy rozliczeniu byłem zadowolony bo taniej niż myślałem dać nawet powiedział 😉

Opublikowano
2 godziny temu, wojtal24 napisał(a):

Rysiek a co Twoje szwagra z Warszawy mowia o władzy? chyba nie narzekają co chcieli to mają ?

A co dla zwykłego zjadacza chleba daje taka zmiana władzy? Jeden złodziej zastąpił drugiego

• Thanks 2
  • Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, 6465 napisał(a):

No już coś robią żeby kolejki do lekarzy skrócić. Dbają o zdrowie społeczeństwa 🤭

Screenshot_2024-11-18-08-25-40-559_com.android.chrome.jpg

Ee tam.

Z Białorusi balony przylatują już i do nas.

Jakiś jełop znalazł i zawiózł na komendę 🤦 

1500 paczek 

https://kolniak24.eu/pl/473_na-sygnale/39052_kolnianin-odkryl-kontrabande-podczepiona-do-balonu.html

57 minut temu, wojtal24 napisał(a):

@Rolnik1973 tylko nie bierz przykładu ze swojego idola z Parczewa bo cała gospodarka pójdzie w Bicoiny 

on już zaczął sprzedawać hektary

Grześ to nie zaczął, a już kończy sprzedawać 😁

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, slawek74 napisał(a):

Łapiesz formę 🤭🙋‍♂️😁

U jednego bałera pod bełchatowem na podwórku takim mistrzem deski 🤪😛🤣🤣🤣

Znajdź sobie deske i palnij się w ten pusty łeb  , wpisujesz że masz stalkerów a sam nie jesteś lepszy ...

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 2
Opublikowano
19 minut temu, kizak napisał(a):

Jak dojdzie kasa ,a siły odejdą wraz z tymi co jeszcze chcą po 250 zeta robić...... ,jak widać już plan jest 😉

Wydatki zawsze są, zresztą pewnie sam wiesz -zawsze coś by się przydało 

Co do pompy- jak dla mnie na dzień dzisiejszy wygoda tylko

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, Qwazi napisał(a):

Wieta co, zamówiłem przed chwilą kukurydzę i nawet o cenę nie zapytałem... głupi ja, czy nie🤔...

Też zamówiłem, cena wyjdzie jak przyjdzie faktura ;) 

Sadzonki truskawek też zamówione, też bezcenne, a jeszcze cena w Jełro ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
14 minut temu, gregor1284 napisał(a):

Patrzta tak czysto teoretycznie. Jest wypadek na zakładzie i chłop wpada do maszyny, uszkadza maszynę I linia stoi. Obciążyli bysta rodzinę po tym chlopie za uszkodzenie maszyny i przestój?

Tak i wypłatę bym obciął reszcie załogi za to że go nie pilnowali 🙄

• Sad 1
Opublikowano
14 minut temu, gregor1284 napisał(a):

Patrzta tak czysto teoretycznie. Jest wypadek na zakładzie i chłop wpada do maszyny, uszkadza maszynę I linia stoi. Obciążyli bysta rodzinę po tym chlopie za uszkodzenie maszyny i przestój?

Jest do tego podstawa prawna🤔 

Zresztą tylko ludzie pierd ...ci by tak postapili

Opublikowano
12 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Znajdź sobie deske i palnij się w ten pusty łeb  , wpisujesz że masz stalkerów a sam nie jesteś lepszy ...

Jak możesz najmądrzejszego lulka obrazić 🤣🤣 swoją gospodarką by Cię nakrył 🤣🤣🤣

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Jak widzisz to twoje dobro to ciebie wraca panie stolarz... no i powiedz za co ta deska 🤔 dzieciom w szkole to mówiąvi jes napisane za co dostają nagrody 😛🤣🤣

Edytowane przez slawek74
Opublikowano
1 godzinę temu, Mateusz1q napisał(a):

a co przeszkadza dziewczynie cegła? cegła to co rozumiesz porotherm czy pełna? pełną cegla się nie muruje jak byś to chciał bez ocieplenia 

Mówi że niedokończona 

Ja tylko mała czerwona 

Co się nie muruje, mam i w kanale są dwie 5 styropianu

Suporex od środka 

2 godziny temu, 6465 napisał(a):

Co ona taka marudna. Wołaj Zośkę i niech beton miesza i cegłę podaje. Jak się samemu zrobi to się bardziej doceni. 

Bo niedokończona chałupa 

To samo to kiczowate oświetlenie 

To nie dla mnie 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, 6465 napisał(a):

No już coś robią żeby kolejki do lekarzy skrócić. Dbają o zdrowie społeczeństwa 🤭

Screenshot_2024-11-18-08-25-40-559_com.android.chrome.jpg

Czyli ucierpią na zdrowiu Polacy 

paląc najtańsze 

Edytowane przez Karol6130
Opublikowano
Godzinę temu, malaczarna napisał(a):

Nie chcę wyjezdzac. Wystarczy mi Polska.

Chorwacja byłam parę lat temu. Wszyscy dostali biegunki oprócz mnie... Nie wspominam milo

Kuzyn dwie niedzielę nazat miał to samo 

Egipt i cała rodzina na kiblu

59 minut temu, szymon09875 napisał(a):

Bo te kobity takie marudne teraz robią 🤷

Moja jest jeszcze nie w tym stanie

Ale to już stara baba 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v