Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, Qwazi napisał(a):

Wieta co, zamówiłem przed chwilą kukurydzę i nawet o cenę nie zapytałem... głupi ja, czy nie🤔...

Może znasz się dobrze ze sprzedawcą. Ja tak kupowałem ostatnio 

-Chcesz te dwie jałówki?

No wezmę 

Przy rozliczeniu byłem zadowolony bo taniej niż myślałem dać nawet powiedział 😉

Opublikowano
2 godziny temu, wojtal24 napisał(a):

Rysiek a co Twoje szwagra z Warszawy mowia o władzy? chyba nie narzekają co chcieli to mają ?

A co dla zwykłego zjadacza chleba daje taka zmiana władzy? Jeden złodziej zastąpił drugiego

• Thanks 2
  • Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, 6465 napisał(a):

No już coś robią żeby kolejki do lekarzy skrócić. Dbają o zdrowie społeczeństwa 🤭

Screenshot_2024-11-18-08-25-40-559_com.android.chrome.jpg

Ee tam.

Z Białorusi balony przylatują już i do nas.

Jakiś jełop znalazł i zawiózł na komendę 🤦 

1500 paczek 

https://kolniak24.eu/pl/473_na-sygnale/39052_kolnianin-odkryl-kontrabande-podczepiona-do-balonu.html

57 minut temu, wojtal24 napisał(a):

@Rolnik1973 tylko nie bierz przykładu ze swojego idola z Parczewa bo cała gospodarka pójdzie w Bicoiny 

on już zaczął sprzedawać hektary

Grześ to nie zaczął, a już kończy sprzedawać 😁

• Like 1
Opublikowano
3 godziny temu, slawek74 napisał(a):

Łapiesz formę 🤭🙋‍♂️😁

U jednego bałera pod bełchatowem na podwórku takim mistrzem deski 🤪😛🤣🤣🤣

Znajdź sobie deske i palnij się w ten pusty łeb  , wpisujesz że masz stalkerów a sam nie jesteś lepszy ...

• Like 1
  • Thanks 1
  • Haha 2
Opublikowano
19 minut temu, kizak napisał(a):

Jak dojdzie kasa ,a siły odejdą wraz z tymi co jeszcze chcą po 250 zeta robić...... ,jak widać już plan jest 😉

Wydatki zawsze są, zresztą pewnie sam wiesz -zawsze coś by się przydało 

Co do pompy- jak dla mnie na dzień dzisiejszy wygoda tylko

Opublikowano (edytowane)
25 minut temu, Qwazi napisał(a):

Wieta co, zamówiłem przed chwilą kukurydzę i nawet o cenę nie zapytałem... głupi ja, czy nie🤔...

Też zamówiłem, cena wyjdzie jak przyjdzie faktura ;) 

Sadzonki truskawek też zamówione, też bezcenne, a jeszcze cena w Jełro ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
14 minut temu, gregor1284 napisał(a):

Patrzta tak czysto teoretycznie. Jest wypadek na zakładzie i chłop wpada do maszyny, uszkadza maszynę I linia stoi. Obciążyli bysta rodzinę po tym chlopie za uszkodzenie maszyny i przestój?

Tak i wypłatę bym obciął reszcie załogi za to że go nie pilnowali 🙄

• Sad 1
Opublikowano
14 minut temu, gregor1284 napisał(a):

Patrzta tak czysto teoretycznie. Jest wypadek na zakładzie i chłop wpada do maszyny, uszkadza maszynę I linia stoi. Obciążyli bysta rodzinę po tym chlopie za uszkodzenie maszyny i przestój?

Jest do tego podstawa prawna🤔 

Zresztą tylko ludzie pierd ...ci by tak postapili

Opublikowano
12 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Znajdź sobie deske i palnij się w ten pusty łeb  , wpisujesz że masz stalkerów a sam nie jesteś lepszy ...

Jak możesz najmądrzejszego lulka obrazić 🤣🤣 swoją gospodarką by Cię nakrył 🤣🤣🤣

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Jak widzisz to twoje dobro to ciebie wraca panie stolarz... no i powiedz za co ta deska 🤔 dzieciom w szkole to mówiąvi jes napisane za co dostają nagrody 😛🤣🤣

Edytowane przez slawek74
Opublikowano
1 godzinę temu, Mateusz1q napisał(a):

a co przeszkadza dziewczynie cegła? cegła to co rozumiesz porotherm czy pełna? pełną cegla się nie muruje jak byś to chciał bez ocieplenia 

Mówi że niedokończona 

Ja tylko mała czerwona 

Co się nie muruje, mam i w kanale są dwie 5 styropianu

Suporex od środka 

2 godziny temu, 6465 napisał(a):

Co ona taka marudna. Wołaj Zośkę i niech beton miesza i cegłę podaje. Jak się samemu zrobi to się bardziej doceni. 

Bo niedokończona chałupa 

To samo to kiczowate oświetlenie 

To nie dla mnie 

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, 6465 napisał(a):

No już coś robią żeby kolejki do lekarzy skrócić. Dbają o zdrowie społeczeństwa 🤭

Screenshot_2024-11-18-08-25-40-559_com.android.chrome.jpg

Czyli ucierpią na zdrowiu Polacy 

paląc najtańsze 

Edytowane przez Karol6130
Opublikowano
Godzinę temu, malaczarna napisał(a):

Nie chcę wyjezdzac. Wystarczy mi Polska.

Chorwacja byłam parę lat temu. Wszyscy dostali biegunki oprócz mnie... Nie wspominam milo

Kuzyn dwie niedzielę nazat miał to samo 

Egipt i cała rodzina na kiblu

59 minut temu, szymon09875 napisał(a):

Bo te kobity takie marudne teraz robią 🤷

Moja jest jeszcze nie w tym stanie

Ale to już stara baba 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v