Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

A kto to ten kluczyk? 

nie wiesz?  ten co po planowanym zabiegu w prywatnej klinice w Austrii podobno się nie obudził 

były właściciel CIECHu

a ty chciałeś by T od 🔨też już sie nie obudził 

7 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

ch*j go nie strzeli.

licho złego nie bierze 😁

7 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

Może kastracji? 

albo przeszczep włosów by rudym nie być

Opublikowano
Godzinę temu, konteno napisał(a):

parząc jak Darek aronę rozwalił o dzikie zwierze to to faktycznie jest bezpieczniej ale koszty naprawy /utrzymania dużego nowszego auta w sytuacji awarii /wypadku niezależnego od kierowcy/właściciela przerażają

jak w sporego owczarka w nocy walnąłem to kratke zgubiłem boczną tylko 

pier**lisz kontene 🤪 

Chciało się panią to teraz pracuj na nią 

Koszty eksploatacyjne są na pewno mniejsze niż Pioter za AC i serwisy w tej mydelniczce zabuli 😉 

• Like 1
Opublikowano
4 godziny temu, Elon napisał(a):

To już wiadomo czego żeś do babki nie zadzwonił. Oj zaradzili byście może jako tako. 

A co babka nie trzyma moczu? przecież ja jej nie będę cewki regulował w tym wieku, tam już dawno wszystko rozregulowane do nie do wyregulowania.  xD

Opublikowano

Cytat..

Narodowe Święto Niepodległości. 11 listopada to symboliczna data. 11 listopada 1918 roku w Compiègne podpisano rozejm pomiędzy państwami Ententy i Cesarstwem Niemieckim, który oficjalnie kończył I Wojnę Światową. Na mocy tego porozumienia Polska po 123 latach zaborów powróciła na mapę, odzyskując niepodległość.

Opublikowano
5 minut temu, szymon09875 napisał(a):

-1.5 °C 

Cześć wam w ten mglisty poranek.

Kto ma szkołę ten ma lżej, leży sobie odpoczywa a plebs do ogonow musi wstawać 🥱🥱

Dokładnie, mogłeś mieć tak jak ja....

Już byś wracał 

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Cytat..

Narodowe Święto Niepodległości. 11 listopada to symboliczna data. 11 listopada 1918 roku w Compiègne podpisano rozejm pomiędzy państwami Ententy i Cesarstwem Niemieckim, który oficjalnie kończył I Wojnę Światową. Na mocy tego porozumienia Polska po 123 latach zaborów powróciła na mapę, odzyskując niepodległość.

A 7 co było i luty następny rok.

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, pedro2 napisał(a):

Koszty eksploatacyjne są na pewno mniejsze niż Pioter za AC i serwisy w tej mydelniczce zabuli 😉 

Pakiet serwisowy na 4 lata kosztuje mniej niż moja miesięczna wypłata. Ubezpieczenie 2500. Także ja tam nie wierzę w małe spalanie dużego i tanie naprawy. Ale dużego auta nigdy nie miałem i miał nie będę z przyczyn wszystkim znanych - brak zastosowania a powietrze wozić albo się pokazać to nie dla mnie. 

A co do pogody - mgła, -1. Drewna do parnika trochę przygotować, może się wypogodzi to kosiarki pomyć. 

Edytowane przez Chłoporobotnik
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v