Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, marulekk napisał(a):

Jak się bawić to się bawić ścianę wy***ać drzwi POstawić

@radekz200 jak tam skończysz swoje drzwi spawać to już dla mnie tam zacznij 230 cm wysokości 220 szerokości, mają być pełne w środku styropian kolor antracyt i frytki do tego 🫣

17308924997768832719754043261830.jpg

2 tys 😂😂

• Sad 1
Opublikowano
1 godzinę temu, wojtal24 napisał(a):

byłem teraz od niedzieli codziennie i wieczorami w centrum Warszawy w różnych miejscach 

wiesz ile tych młodych urkow takimi drogimi furami szaleje po mieście tak samo w hotelach i restauracjach się tak panosza że bania mała w hotelu przy śniadaniu wczoraj jakiś Ukrainiec zadymę kręcił bo mu się coś nie podobało nie wiem skąd Ci ludzie mają pieniedze i czy ta kasa mają legalnie 

Nie jeden takiego auta nie kupi.Ra widziałem w Krakowie , 4 nowe vw tiguan na ,,sąsiednich"tablicach.

Opublikowano (edytowane)

Trochę się pracowało na Warszawce to żółto niebiescy przyjaciele z za wschodniej granicy i w Bentleyu się widywało.  W oczy to kole bo nam wojna kojarzy się z biedą Dziadkowie opowiadali że nie było co jeść., w co się ubrać. 

Edytowane przez 6465
Opublikowano
W dniu 2.11.2024 o 18:38, 12Pafnucy napisał(a):

👻

PANO_20241102_181935.jpg

A tu specjalnie dla @Elon  

Trochę tu ciemno...

IMG_20241102_183227.jpg

Żyjesz jeszcze?

Nie bałeś się? 

Następnego trzeba będzie wybawić z kłopotu. Dopiero co ziemi wpadło a tu już drugi się szykuje. Chłop ostatnio był na przetargu, trochę mi nabił cenę. 

Miał dziś przyjechać zabrać kukurydze. 

Rano dzwonił że nie ma czym zapłacić.

Krowy mu się posypały.

Kwestią czasu jest jak go odwiedzimy, aby mądrze rozmawiał to jeszcze mu coś dołożę.

A takiego biznesmena tu na forum zgrywał. 

A będzie jeszcze robił dla mnie jak Walencik dla swojego pana.

Jeszcze I mieszkania odkupie.

Firmę mamusi też.

Dziadek dobrze mówię? 

To w nagrodę masz numer do babki. Uderzaj w bajere, po twojemu smal cholewę. 

777xxx666

Dziadek, to rebus, w środku to diabelskie liczby.

• Haha 2
Opublikowano
19 minut temu, farmtrac8244 napisał(a):

Nie jeden takiego auta nie kupi.Ra widziałem w Krakowie , 4 nowe vw tiguan na ,,sąsiednich"tablicach.

We Wrocławiu mieszkania kupują za gotówkę, a po nocach z klamkami biegają po ulicach... Ukropska bieda

Opublikowano
32 minuty temu, gregor1284 napisał(a):

Ale przynajmniej bomby nad głowami nam nie latają 

U mnie to imperialistyczne helikoptery kilka razy w tygodniu nad chaupą przelatują. Jak przelecą 3 takie dwuwirnikowe, to gdybym miał kury to na pewno przestały by się nieść. Liczy się to czy nie?

Opublikowano
3 godziny temu, jahooo napisał(a):

Mam piłę 3,6KM i prowadnice 50 to jak zaszalejesz z ogranicznikami, to graba tym nie potniesz czy buja

To ja mam piły 3.4 i 3.7 km z prowadnicą 38 cm ( 15 cali) to idzie czuć moc . Jeszcze ta mocniejsza ma węższą prowadnice to w masło wchodzi nawet dąb nie robi wrażenia . 

Opublikowano
9 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

U mnie to imperialistyczne helikoptery kilka razy w tygodniu nad chaupą przelatują. Jak przelecą 3 takie dwuwirnikowe, to gdybym miał kury to na pewno przestały by się nieść. Liczy się to czy nie?

Nie. To nadal nie bomba. Masz jaką babkę w domu? Może by spróbowała sloikiem stracić który?

7 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Który to tam gotującej kobiety szuka? Też patrzysz pod tym kątem?

FB_IMG_1730909029978.jpg

Zimno w izbie mają i tyle...

1 minutę temu, Baks00 napisał(a):

Kłusownicy 🤔

A gdzie tam 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v