Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

Tusk tam P0winien być

I P0wiedzieć

Chłopaki zmienimy unje nie damy by wprowadzała złe zmiany. 

Zrobię wszystko by zatrzymać złe decyzję dla P0lski. 

Idź człowieku do specjalisty bo wali Ci na ten durny łeb. 😥

Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał:

Czasami to ci zazdroszczę 🙄

Raczej nie ma czego. 

A chcesz lżej, to wystarczy sobie uświadomić że jak dzieci zdrowe i dwie rączki też zdrowe, to sobie na chlebek zarobią i nie trzeba całe życie zasowac by ich w pełni ustawić. 

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

No co

kto zmieni chłop w domu

czy przywódca narodu. 

Widać że nie ogarniasz sytuacji. 😥

To rusz d*pę z domu i pokaż jedność wśród rolników. 

W jedności siła i wtedy będą się liczyć z rolnikami a jak będa takie ryśki to nic się nie zmieni. 

Opublikowano
7 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Tusk tam P0winien być

I P0wiedzieć

Chłopaki zmienimy unje nie damy by wprowadzała złe zmiany. 

Zrobię wszystko by zatrzymać złe decyzję dla P0lski. 

Tam powinno nie zabraknąć nowego ministra i czarno na białym wyjaśnić co poprzednicy podpisali i na co się zgodzili. 

Może kilku by się oczki otworzyły 

Opublikowano
5 minut temu, HF86 napisał:

Raczej nie ma czego. 

A chcesz lżej, to wystarczy sobie uświadomić że jak dzieci zdrowe i dwie rączki też zdrowe, to sobie na chlebek zarobią i nie trzeba całe życie zasowac by ich w pełni ustawić. 

Na razie to muszę ją zarobić na chlebek dla nich i na dodatkowe zajęcia. Córa od jutra idzie na lekcję tańca 🙆. A ja i tak zrezygnowałem z czegoś czego nie nawidziłem i robiłem to tylko dla pieniędzy. Teraz to robię to co lubię. Ale czasami też mi się nie chce. 

• Confused 1
Opublikowano

Juz tu pisałem, jeszcze za Leppera jak blokowało się zimą drogi w nocy jakoś ta solidarność była większa. U nas z każdego domu ktoś jechał. Później bywałem na proteście w Warszawie jak ministrem był Sawicki. To śmieli się żeśmy zmarzli i UJ z tego jest.  Zakończyłem protesty. 

Opublikowano
14 minut temu, HF86 napisał:

Większość tego rozpierdolu jarek nam zgotował robiąc laske ruskom. 

Tu już nawet nie chodzi o jarka czy donka od lat polityka unii jest skierowana na wygaszanie produkcji rolniczej w imię eko, podobnie jest z energetyką czy branżą moto 

A właśnie o to chodzi żebyśmy tak warczeli na siebie jak Przemek z Ryśkiem 

• Like 2
Opublikowano

I pobujali chłopa i się skończyło 

1 minutę temu, Łolek napisał:

Tu już nawet nie chodzi o jarka czy donka od lat polityka unii jest skierowana na wygaszanie produkcji rolniczej w imię eko, podobnie jest z energetyką czy branżą moto 

Rolnik indywidualny i bez smyczy strasznie źle działa na korporacje globalne.

Grupa chorych ludzi chce się bawić w bogów i odgórnie sterować ludzkością 

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał:

I to jest sedno sprawy👍. Grupa skłócona, gdzie jeden na drugiego wilkiem patrzy, gdzie jeden drugiemu nie wierzy i nie ufa, to grupa pożądana, lekka, łatwa i przyjemna w prowadzeniu. A te głupie, pokłócone chłopy idą, jak na sznurku prowadzone. Jak te barany na rzeź. I się cieszą, że tamten pierwszy a nie ja. Finalnie i tak wszyscy w łeb dostaną...sorry za mocne porównanie, ale tak to wygląda...

Opublikowano
1 godzinę temu, krzychu121 napisał:

Może wkoncu pójdą wszyscy oo rozum do głowy ale żeby nie było za późno 

Będzie zapozno 

1 godzinę temu, Tomasz0611 napisał:

Rok temu dostali parę złotych do tony ziarna i rozum wyparował z głowy ... Henio opowiadał bajki "Ekoschematy to większe dopłaty" a gawiedź klaskała i wzdychała do Henia ...

Tak będzie dopóki rolnicy nie zrozumieją ze to tylko mydlenie oczu ta "rekompensata"

Opublikowano
1 godzinę temu, HF86 napisał:

Wszystkie dopłaty i gadanie o tym w mediach, to drobne pocałunki śmierci dla branży. 

Małe krople jadu. 

Gornik 13,14

Rolnik dopłaty, nawozowe, siusiowe 

Reszta podobnie. 

Wybiera się jedną grupę społeczną na świecznik i się pokazuje reszcie głodnej, że tym się smakołyki podrzuca. 

Dokładnie 

Opublikowano
5 minut temu, Qwazi napisał:

I to jest sedno sprawy👍. Grupa skłócona, gdzie jeden na drugiego wilkiem patrzy, gdzie jeden drugiemu nie wierzy i nie ufa, to grupa pożądana, lekka, łatwa i przyjemna w prowadzeniu. A te głupie, pokłócone chłopy idą, jak na sznurku prowadzone. Jak te barany na rzeź. I się cieszą, że tamten pierwszy a nie ja. Finalnie i tak wszyscy w łeb dostaną...sorry za mocne porównanie, ale tak to wygląda...

Takie jest zadanie mediów i polityków

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

Będzie zapozno 

Już jest za późno

Opublikowano
23 minuty temu, PRIMO napisał:

Widać że nie ogarniasz sytuacji. 😥

To rusz d*pę z domu i pokaż jedność wśród rolników. 

W jedności siła i wtedy będą się liczyć z rolnikami a jak będa takie ryśki to nic się nie zmieni. 

Przecie wybrali nową zmianę która miała mieć samych Fachowców , sam Rudy powiadał że nikt go w Brukseli nie ogra . Jak widać inaczej działa , Lewactwo jak szaleje , sami znawcy wybrani .  Wybory w kwietniu lewactwo będzie panować a potem do Brukseli sami lewacy pojadą .

• Like 1
Opublikowano
13 minut temu, Łolek napisał:

Marku bo Rysiek to jest pie🤬 leń i pasożyty co myśli jak wyciągnąć kasę. 

1 minutę temu, galan99 napisał:

Przecie wybrali nową zmianę która miała mieć samych Fachowców , sam Rudy powiadał że nikt go w Brukseli nie ogra . Jak widać inaczej działa , Lewactwo jak szaleje , sami znawcy wybrani .  Wybory w kwietniu lewactwo będzie panować a potem do Brukseli sami lewacy pojadą .

Idż się brandzlować gdzie indziej. 🤮

Opublikowano
10 minut temu, Qwazi napisał:

O nie ze mną te numery. 

Ryśka byle ochłapem kupią ale nie mnie. 

Porównanie mnie do Ryśka trochę nie trafione. 

Opublikowano

Przemek nie chodzi o to czy Ty z Ryśkiem, czy ja z Markiem albo Karolem. Chodzi o zasadę. Im więcej z nas będzie skłóconych tym lepiej dla przeciwnika. I do tego dąży swoimi narzędziami 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v