Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
8 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

P0fnucy

Za pisu to za darmo się piccy i schabowe jadło

Bon turystyczny był i można na jedzenie przeznaczać było w barach i hotelach. 

Kiedyś to Kurła było

Nie to co tera je🔨ać tuska trzeba

Tylko Rychu rękę zmieniaj 🤭 

Masz racje kiedyś to było, nie to co teraz 😉

Opublikowano

Dużo ludzi jest nie raz wrednych z natury i nawet nie ważne jakiego wyznania. 

Tu raczej wyjasnienia się nie doczekamy, bo pewnie cukierek tak samo autentyczny jak tusek co wyważył drzwi jak ratował powodzian. 

• Like 4
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie.

Czekam na to co ustalą.

Podejrzewam jedynie że tak.

Zobacz jak wielu tutaj kierunek jaki zasugerowałeś spodobał się, i jak pisze Agrest wyrok już postawiony🤔

Opublikowano
Teraz, GRZES1545 napisał(a):

Zobacz jak wielu tutaj kierunek jaki zasugerowałeś spodobał się, i jak pisze Agrest wyrok już postawiony🤔

Ale to takie dziwne że tak to widzę?

Nie ma takiej możliwości?

1 minutę temu, Rolnik1973 napisał(a):

Nic

No widzisz.  

Czyli nic się nie zmieniło.

Opublikowano
1 minutę temu, GRZES1545 napisał(a):

Druga część też już wydała wyrok, wg nich jest to oczywista prowokacja wymierzona w KK ...

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Druga część też już wydała wyrok, wg nich jest to oczywista prowokacja wymierzona w KK ...

Jaka druga? Od czego temat się zaczął? Masz już winnego?  Nie...Ale już i choinkę przy okazji wyciągnąłeś...tak takie akcje wlasnie mają to napędzać 👍 zjadamy siebie na wzajem od środka. 

5 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

Będzie mróz? 

Może nie w lesie cieplej

Już jest.🧐

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

Jaka druga? Od czego temat się zaczął? Masz już winnego?  Nie...Ale już i choinkę przy okazji wyciągnąłeś...tak takie akcje wlasnie mają to napędzać 👍 zjadamy siebie na wzajem od środka. 

Mi chodzi o to że takie święto mi nie przeszkadza, kiedyś chodziło się po dyngusie, ludzi polewało, potem polewali oni w szklankę ;) Też nie każdy wpuszczał, niektórzy udawali że ich nie ma w domu. Ale nikt na nas nie krzyczał albo nie polewał spirytu zamiast bimbru/wódki xD 

Szczerze, mi to obojętne, czy to Halloween, Dyngus czy Kolędnicy, jeżeli jest okazja żeby dzieciaki wyszły z domu, zrobiły coś innego niż siedzenie w telefonach, pokombinowały nad strojami, porzeźbiły w tych dyniach to ja jestem za. Jedynie takiego przebierańca w kiecce co chodzi w styczniu od domu do domu nie lubię xD 

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Mi chodzi o to że takie święto mi nie przeszkadza, kiedyś chodziło się po dyngusie, ludzi polewało, potem polewali oni w szklankę ;) Też nie każdy wpuszczał, niektórzy udawali że ich nie ma w domu. Ale nikt na nas nie krzyczał albo nie polewał spirytu zamiast bimbru/wódki xD 

Jeszcze są 

takie miejsca, tak się dzieje nadal 😄👍

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Z Ursusa to już nic nie będzie. 

Od jakiś 10-15 lat była już tylko nazwa, ewentualnie montownia chińsko-tureckiego badziewia z logiem Ursusa ...

2 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

Jeszcze są 

takie miejsca, tak się dzieje nadal 😄👍

U nas młodzież już nie chodzi ... U @6465 w okolicy chyba jeszcze chodzą chłopaki w Wielkanoc w nocy "za polem". Kilka lat temu była mgła w nocy, ładnie "niosło" to było ich nawet u mnie słychać.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
3 godziny temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Nie sprzedaję - chowam dla siebie co roku 5 sztuk, zamiast świniaka.

Aha. Ile w tym roku za pisklaka płaciłeś 🤔 już z 3 rok się przybieram kupić i zawsze coś wyskoczy.

Opublikowano
9 minut temu, marulekk napisał(a):

Lewaccy politycy z UE, których sami ludzie wybrali po prostu realizują swój program. Poprzez import taniego jedzenia ch*j wie skąd upieką kilka pieczeni na jednym ogniu. Po pierwsze ludzie z miast będą mieli niedrogie jedzenie przez co będą nadal na nich głosować i  utrzymywać ich przy korycie. Po drugie poprzez tanią żywność hamuje się rosnącą inflacje. Po trzecie ekolodzy i inne zjeby będą zadowoleni bo nikt nie będzie w Europie trzymał biednych krówek na uwięzi, w ciasnych oborach, nie będzie gwałcił żeby dawały mleko itp itd a co się dzieje w innych częściach świata to ch*j ich obchodzi.

Krowy nie będą pierdzieć i bekać przez co zahamuje się efekt cieplarniany.

Same plusy.

• Like 6
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v