Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
29 minut temu, Łolek napisał(a):

Nie żałuj bo to inwestycja w kręgosłup 

Tyle to ja za regenerację dałem taki jak mam w mfie to koło 15 się kręci 

Wiem. W fendzie mam. 

Stary jak świat, jeszcze na metalowych rolkach, smar w sprayu co jakiś czas i lalka.

• Like 1
Opublikowano
17 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

No ale tyle? Aż tyle?

do bigosu dla Teściowej

10 minut temu, 6465 napisał(a):

POlski język to piękny język. Każdy zrozumie. 

Pokroić Śmietany wlać i pójdą. 

a w życiu. W sobotę marynowałam pieczarki brązowe bardzo smaczne

Opublikowano
7 minut temu, malaczarna napisał(a):

do bigosu dla Teściowej

a w życiu. W sobotę marynowałam pieczarki brązowe bardzo smaczne

No brązowe bardziej aromatyczne. U mnie nie ma komu marynować. Za dużo roboty z tym .

• Confused 1
Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Weź przestań, nawet sznurków się nie chciało z adaptera wyczyścić do handlu ...

On na nic nie ma czasu

Naogladał się coachów w internetach, pewnie jeszcze i naczytał książek i chce być kimś

Tak to się nieuda 

Oczywiście poklepywacze odrazu się znaleźli 

No i chłop poczuł się ważny

A prawda jest taka że yutubery tylko dużo gadają pod wyświetlenia 

Robią efekt łał

A wziąć na spokojnie przeanalizować to co mówią i to co mają to często się okazuje że mamy więcej i lepiej

Ostatnio jeden yutuber się wygadał że jego smark od matki z konta wyciągną 5000zl na jakieś postacie do gier

Także drodzy rodzice za suba i dzwonka to odrazu gówniarzowi ze trzy pasy

• Like 8
Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Qwazi napisał(a):

Cześć Rochu...żartownisiu😁

Wiesz może, czy u tej krowy po ponownej inseminacji i porodzie istnieje znowu ryzyko przemieszczenia trawieńca? Nie wiem, czy jeszcze raz ją zacielić, czy sprzedać. Ma 12 lat, doi na 3 strzyki i szybko zasusza. Trzymam bardziej z sentymentu. Urodziła się wtedy;)

Edytowane przez Kowalsky30
Opublikowano
22 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

A co to...za odmiana?

Brązowa pieczarka. Kupuję w pieczarkarni

22 minuty temu, 6465 napisał(a):

No brązowe bardziej aromatyczne. U mnie nie ma komu marynować. Za dużo roboty z tym .

Ja się poświęcam... Te w sklepie mi nie smakują. Zalewa za dużo cukru ma

22 minuty temu, 6465 napisał(a):

Ja się poświęcam... Te w sklepie mi nie smakują. Zalewa za dużo cukru ma

16 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Te pieczarki to też na oborniku spod kibelka?

Kupuję w pieczarkarni co oni tam sądzą to lepiej żeby nie wiedziec

• Like 2
Opublikowano

Ma po północy padać a na radarach chmury tylko na północnym wschodzie i w innym kierunku podążają.

No zobaczymy rano. Choć z prognozy 5mm zostało 2

Opublikowano (edytowane)
52 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

Wiesz może, czy u tej krowy po ponownej inseminacji i porodzie istnieje znowu ryzyko przemieszczenia trawieńca? Nie wiem, czy jeszcze raz ją zacielić, czy sprzedać. Ma 12 lat, doi na 3 strzyki i szybko zasusza. Trzymam bardziej z sentymentu. Urodziła się wtedy;)

Karol Ci już odpowiedział widzę. Tylko jedno zauważyłem. Skąd tam słowo "znowu"? Ktoś to zdiagnozował? a jeśli tak to jakie było leczenie?

39 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie wiem...

Przemieszczenie trawieńca to tylko cielak u mnie miał.  Zdech...

U cielaka miałeś przemieszczenie trawieńca? To jakby szóstkę w totolotka trafić 

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano
11 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

I co dzień bez tuska lepszy? 

Zaraza ich zjada od środka 

Razem już nie razem 

Powinni zmienić nazwę na 

Łosobno 🤭

Zara i do folksdojcza samego dojdzie 

Sami go wywiozą 🤪

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Dużo przyjemniej się czyta bez twojego jojcenia... 

No dzisiaj to i Ty żeś się nie popisał z tym pisaniem o swoich klockach i urynie pod warzywo 🤢🤮

Edytowane przez pedro2
  • Haha 3
Opublikowano

A ch..j...trochę polityki w moim wydaniu, skoro Marcin napomknął o razem już łosobno...chciałem tylko napisać, że miałem okazję zobaczyć posłankę Paulinę w akcji na sesji i mam bardzo dobre wrażenie. Zero ideologii, sam konkret. Wójt się musiał okopać po uszy. Zrobiła analizę zagadnienia, wyciągnęła wnioski i zadała pytania takie, że nie pozostało mu nic innego, jak się nie odezwać. Co zresztą zrobił. I żeby nie było do tematu, w związku z którym u nas gościła, miałem stosunek ambiwalentny

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Nie chcesz - nie czytaj. Ja to nie rozumiem tego - zwierzęce g... cacy ale swoje już nie?

A odrobaczasz się czasem czy miastowym jaja tasiemca na odchudzanie handlujesz?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v